Šta je novo?

IKOM - generalna rasprava

Meni je retko 1 Mb/s i to SA upload booster-om :(

pa posto izgleda prate forum onda bolje da trazimo 100/100 za FLAT3... i sve sateliCke kanale OBAVEZNO u HD i to za 2000 din. mesecno.

Novi Beograd - net radi ocajno. :S

Možda nešto stigne i za Flat2:

RADOVI NA MREŽI
Poštovani korisnici,

Obaveštavamo Vas da će u četvrtak 19. septembra 2013. godine, u vremenu od 00:00 do 06:00 časova, doći do prekida signala Interneta za korisnike Flat 2 paketa zbog planiranih radova na mreži.

Verovatno hoce, tako je pisalo i za FLAT 3 pre ubrzanja.

Čekaj... koji qratz sada ja plaćam Flat 5 kada imam praktično isti upload kao i vi sa Flat 2? :(

Ja bih rekao da je od jutros upload na flat2 1,5 Mbps, bar takoķaze speedtest na mom telefonu.

^ :D

@Dandy
Pa verovatno ce povecati upload i na tom paketu, znas da nikad ne povecavaju svim paketima odjednom.

Е ово је већ нешто.:D

2976843719.png

Resetovao sam, sad je ok, hvala. Sledeci korak je da se ubrza DL zar ne?

^sad ispade flat 3 najgori, dobija se manje za ulozeno, precicu i ja na flat 2, ko ih yebe.

Meni je flat2 exta jer imam tv koji podrzava digitalne kanale koje besplatno imam, nemam potrebe za flat3 uz koji se dobija receiver

Imam i ja takva 3 televizora, ni ne gledam one kanale iz flat3 ponude..zato cu da se vratim na flat2, jedino ako dignu up za bar jos 0.5-1Mb razmislio bih tad.

Poslednja izmena:
Meni TV apsolutno ne treba, a Flat 5 sam uzeo prvenstveno zbog upload-a koji mi treba za posao, plus plaćam upload booster od kojega ne vidim nikakve koristi :(

Za tebe Dandy, Targo je idealan, ne moras TV a upload ogroman ...

^^Targo ne postoji nigde trenutno :d prikljucuju nove korisnike jednom godisnje, ritualno ako imaju modeme/pare/radnike:d

ovaj flat2 kod ikoma je extra sad, free digitalna/NET8Mbps za 1850 din

Imam i ja takva 3 televizora, ni ne gledam one kanale iz flat3 ponude..zato cu da se vratim na flat2, jedino ako dignu up za bar jos 0.5-1Mb razmislio bih tad.

Bas to, koji ce mi Flat 3 kad dobijam isti upload na dvojci. A naravno isto tako ne gledam one kanale iz flat 3 paketa, na HBO kanalima se samo vrte iste stvari.

i ja sam flat 3 ,placam arene i dodatni booster +1024 ,samo vec nekoliko meseci imam neku promociju pa me izadje 3300 ukupno sve :D
sacekacu da vidim sta ce biti dalje sa up,nerealno da paketi 2,3,4,5 imaju isti upload :D

2h2pfg5.png

Poslednja izmena:
Da li neko zna, pošto mi je istekao ugovor, da li vredi da ih pozovem za novi ugovor, gde bi me kačila promocija? Znam da može da se raskine saradnja, pa novi ugovor, ali je to preveliko cimanje. Valjda imaju toliko mozga da izbegnu i moje i njihovo komplikovanje života. Radio neko tako?

Мени је у априлу истекао уговор, када сам позвао и рекао да желим нови уговор тета ми рече да немам право на нови уговор и тренутну промоцију. Рекла ми је да ће ми слати рачуне докле будем желео да користим њихову услугу.:d Када будем хтео да прекинем само позовем и одјавим се и то је то. Једино да пробаш да раскинеш сарадњу па да онда неко од твојих позове и проба да потпише нови уговор.:p:)

Nazad
Vrh Dno