Zna li neko da mi kaze sta se dobija od opreme za digitalnu televiziju u ikomu kada uzme flat 3 paket? Ili je kao i sa standardnom kablovskom, kabl u tv i to je to?
hvala Igore, sad mi je malo lakse. i sto bobiska kaze, mozda moze negde da se iskljuci, ali ako se dobro secam na proslom risiveru je to bilo ukljuceno i ako na pocetku ne vidi da ima nekih novih kanala onda odmah ide na prikaz slike nekog programa, a kod ovog novog risivera izgleda da uvek radi tu proveru na pocetku, ali kao uvek nadje 17 novih kanala i onda to vrti nekoliko minuta. lako je ne gasiti risiver, ali posto je onaj prosli (zamenjeni) krenuo da se pregreva posle nekoliko godina, onda rekoh kao da probam da ovaj novi palim samo kad stvarno nesto gledam na digitalnoj. mada jes' IKOM-ova duznost da ti ga zamene svaki put.@velja_bg
Moj isto radi to skeniranje svaki put, zato ga nikad ni ne gasim.
Poslednjih par dana imam problema sa igranjem WoT-a, kao da ima izgubljenih paketa jer je ping uglavnom ok, ali jednom u 10-ak sekundi igra secne i upali se crvena lampica na delić sekunde.
Mnogo iritira
Nije prvi put da se ovo događa, a zbog ovoga i mizernog upload-a jedva čekam da stigne neka dobra alternativa u moj kraj...
dali mu ga sinoc po resetovanju i prekidu tva+neta na Cukarici nekoliko puta?
evo i danas 2 prekida u 10 minuta. mozda jure nekog divljaka...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari