Lokacija Banovo Brdo već dobrih mesec dana problemi sa otvaranjem stranice, problemi sa pingom (nije do laptopa na drugom internetu radi perfektno). Parametri su idealni na modemu, al mogu da potvrdim da je par noći (2 ili 3 u junu) bio totalni prekid na ikom internetu i ujutru kad sam zvao rekoše radovi su u toku.
Sta,jel ih SBB preuzima..?Prelaze na sbb mozda pa dok se sve prebaci.... :d
KOd mene ista situacija takodje najmanje mesec dana. Sinoc kao i svugde nije radio net , negde posle ponoci, ali nije bio totalni prekid, radilo par sajtova RS domena. Znaci samo su bili prekinuli vezu sa ostatkom sveta. A to je bar 99,9 % saobracaja. Pri tome radili samo oni koji su i fizicki sajtovi u Srbiji. Bench iako ima u nazivu .rs nalazi se u Holandiji pa naravno nije radio.
I opet problemi sa internetom. Ovo postoje problematicno, proteklih 5 godina su bas bili ok, ali poslednjih mesec dva postaju bas nepouzdani.
Sve naopako!Samo mi nije jasno kako su uspeli tako da ih slože... action+1, pa action, hm...
Toga sam se i ja sada setio, sad je zavrsila i radiMilion pink kanala,invazija pinka ***
Stigao mi je conax modul posle 4 dana cekanja, nisam mogao da verujem![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari