Šta je novo?

IKOM - generalna rasprava

Narucio sam 14.06. CAM modul i evo jos ga nisu doneli. Meni jedna druga stvar nije jasna. Kablovsku gledam preko Samsungovog tjunera, naravno digitalnu. Ranije sam imao i na kanalima koji nisu +1 prevod, dok vec mesec dva unazad nemam, konkretno Discovery, History, TLC i ostali nmg se setim sad. Jel to do TVa nesto ?

Meni su je doneli za oko 3 dana. A što se tiče prevoda, fali na dosta kanala. Mislim da ga čak ni na foxu nema.

To za titlove je 1000 puta rečeno. Možda čak i ne morate da ulazite u podešavanja, na mnogim tv-ima na daljinskom postoji dugme "subtitle". Pritisni i sačekaj 3 sekunde.

Da, radi to sa titlovima. Shame on me :)
A za povećanje smo izgleda preskočeni...

Ljudi, jedno pitanje:

Ima li neka "prečica" kako da dobijem onaj upload booster? Sad sam zvao i smorio se k'o zmaj: treba da pošaljem zahtev; zahtevi se šalju do 15.og u mesecu, a realizacija je prvog narednog meseca (što će reći da bih morao da čekam bukvalno 30 1.avgust).

Ko zna, dal su se oni uopste pitali da im tako odgovara :)

i opet puce. Da li je neko sa cukarice primetio da u poslednje vreme se cesto desava da nocu posle 12 sati pukne internet i tek ujutru ga oprave?

Evo ja sam pop***o,isprva nisam znao dal me zeze moj dlink ili je do njih..ja sam u Zarkovu..nisam bio par dana kuci tako da ne mogu da tvrdim da je net zezao,mada bi se ukucani zalili da ne radi :D

Vozdovac takodje, konkretno naselje Brace Jerkovic pre nekih sat vremena je pukao net.. Izgleda je i u ostalim delovima grada?

Jaooo sto im ne radi teh.pod celu noc da reknem koju...juce sbb danas ikom..

Meni se nije desavalo ovih dana da pukne, ali sada jeste... Zvezdara je u pitanju, koliko vidim sajtovi iz Srbije rade, sbb, ikom, telekom, politika, mondo...

Meni takodje - Dorcol. Pre pola sata stigao kuci, a ono nista.

Znaci cekamo do ujutro?!

Pozdrav!
MrBigJump.gif

Samo da prijavim Vracar. Nema interneta vec sat vremena. Ubio sam se od restartovanja modema i rutera, onda posumnjam :)d) i probam netbook direktno na modem i vidim nece. Sad sam na mobilnom internetu. :D

Da domace radi sve...izgleda cemo morati da cekamo jutro xD

Primer domaćih sajtova koji rade sa Brda: www.blic.rs, www.b92.net (hostovani kod Mainstream-a), absolutok.net, tako da moguće da je neko preorao kod nadprovajdera (SBB-a). Da li se SBB-ovci bune?

EDIT: a pa da evo sledeća najaktivnija tema ispod nas je SBB isto sa spominjanjem da radi lokal, ali strani sajtovi ne, tako da eto na koga poneti toljage

Poslednja izmena:
Izgleda da je sad proradilo.....Auuuu sta se ovde desava,svako drugo vece neki prekid.

i opet puce. Da li je neko sa cukarice primetio da u poslednje vreme se cesto desava da nocu posle 12 sati pukne internet i tek ujutru ga oprave?
Potvrdjujem,Cerak,Bele vode....

Poslednja izmena:
Nema od 01h. Zemun

Ljudi iz Ikoma, vratite podesavanja kakva su bila od pre 10-ak dana.
Ping Vam je ocajan, cesti prekidi... Konjarnik.
Naranite prasici i ne dirajte nista.

Lokacija Banovo Brdo već dobrih mesec dana problemi sa otvaranjem stranice, problemi sa pingom (nije do laptopa na drugom internetu radi perfektno). Parametri su idealni na modemu, al mogu da potvrdim da je par noći (2 ili 3 u junu) bio totalni prekid na ikom internetu i ujutru kad sam zvao rekoše radovi su u toku.

Sinoc oko pola 1 ujutru nestade cela kablovska na novom beogradu kod starog merkatora...blago vama sto ste imati nacionalni saobracaj i tv :D

Sinoc oko pola 1 ujutru nestade cela kablovska na novom beogradu kod starog merkatora...blago vama sto ste imati nacionalni saobracaj i tv :D

Džaba što imam kablovsku kad je u poslednjih 7 dana gora od logo antene i često dolazi do "pucanja" kanala na par minuta :-S Ne znam šta im se dešava :-S

Sto se tice pucanja kanala i kod mene na Vozdovcu je to cesta pojava u poslednje vreme i veoma iritira

Inace i meni vec par dana za redom posle 12 uvece puca net, preko dana mozda jednom. Doduse ping mi je ekstra, i stranice normalno otvara. ( brdo )

Nazad
Vrh Dno