Meni jedanput jako bilo zanimljivo kada sam se probuio i nije bilo interneta. Sva "siglnalizacija" i na racunarima i na modemu i ruteru je bila uredu a neta nije bilo. Laptop i dva desktopa jednostavno nemaju izlaz na net, sta je meni sve taj klovan iz tehnicke napricao da sam samo imao snimanje na fixnom...Oni su imali problem sa njihovim DNS-ovima(koje naravno nisam od nejga saznao) i nisam imao ja net i ko zna ko jos a sve lampice na ruteru su sijale kako treba...bas cudan i nesvakidasnji problem, ali on je klovan pola sata mene ubedjivao da je to nesto do mene, i ako sam ga ja svo vremen navodio da imam 3 racunara prikljucena da niko nista nije dirao od sinoc itd itd...ti klovnovi iz call centra su krajnje neobrazovani za materiju kojom se bave i koja ih "lebom" rani. Dno dna...ti sad njemu da nesto kazes za YT, pa on ne bi znao sta da ti kaze, morao bi da zove nekog da pita, rekao bi ti da sacekas na vezi.
Inace ikom cesto pokazuje sve nedostatke "prenatrpane" HFC mreze, uvece oko 8-9 je responce time katastrofalan, jednu stranicu treba refreshovati i po 10x da bi ucitala. Bili su alavi, cvorista su im preopterecena, zato i ne smeju da povecaju upload na neke iole normalne vrednosti.