+1Moraš da se angažuješ i da prijavljuješ kad nešto nije uredu.
Pogledajte prilog 109551
Pa nemaju ni licencu, samo Telekom, Telenor i SBB.
Slažem se.Ako su nestabilni kao što je sad slučaj onda taj telefon gubi svaki smisao a i sve ostalo.a i juce na Brdu nije bilo TV i net signala od otprilike 00:30, pa do popodne. ako su im neki opet krali kablove onda cemu taj telefon, ako ne bude radio kad ti bas zatreba. imam FLAT3 i nisam im ni trazio da mi donesu telefon...
a i juce na Brdu nije bilo TV i net signala od otprilike 00:30, pa do popodne. ako su im neki opet krali kablove onda cemu taj telefon, ako ne bude radio kad ti bas zatreba. imam FLAT3 i nisam im ni trazio da mi donesu telefon...
Da li ima neko sa Konjarnika net kod Ikoma? Planiram da predjem kod njih, do sada sam bio kod Telekoma pa me interesuje kako radi Ikomov net na Konjarniku, kod autobuske okretnice?
To bi bilo lepo al cisto sumnjam da ce povecavati u neko skorije vreme.Pozz, jel zna neko da li se za flat 2, koji je sada 7mb ili 6 uskoro povecava, kad i na koliko? hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari