Šta je novo?

IKOM - generalna rasprava

nocas mi youtube secka ko da sam na telef. modemu...

prosecna jacina kanala -2.8 dBmV

Kod mene u kumodrazu od jutros katastrofa radi. Jednu stranu po pola sata ucitava i stalno izbacuje connection to server was reset while page was loading. Torrenti mrtvi nacisto. Vip internet i tethering preko mts rade odlicno ali ikom jok

Pogledajte prilog 109530
Meni u Zemunu (Save Kovačevića) već tri dana očajno radi internet, ping ide i do 1000, imam ovaj paket od 60 Mb a dobijem dva tri, katastrofa. Do pre neki dan je bilo kolko tolko ok, ali mi se više smučilo. Targo je postavio kablove u mojoj zgradi i jedva čekam jun da mi istekne ugovor kod Ikoma. Jedino mi je malo žao zbog ovih HBO kanala koje nemaju u Targu ali se nadam da makar sa netom neću imati ovakve oscilacije.

Poslednja izmena:
Moraš da se angažuješ i da prijavljuješ kad nešto nije uredu. Meni je sve vreme kako treba u Save Kovačevića. F2
2570688492.png

Ja sam prijavio i rekoše mi da su "unapredjivali" mrežu:d i da do kraja dana treba da se sve vrati u normalu.
Evo kako sada radi (flat 3 je u pitanju)
2570952984.png
Inače stiže mi od ikoma podsetnik za račun danas sa nekog sasvim levog broja.
Do sada je pisalo ikom info a sada piše i broj:d
Screenshot_2013-03-13-14-29-29.png

Ево мене после дужег времена.:d Људи занима ме како они шаљу рачуне када вам истекне уговор? Да ли и даље шаљу онако три рачуна одједном или шаљу за сваки месец? Мени крајем априла истиче уговор а платио сам рачун за март који је био уједно и последњи који сам имао код себе, међутим рачун за април још нисам добио.:zgran: Помислио сам да неће од априла да нешто мењају па зато чекају са слањем рачуна да би убацили нове цене.:p:)

Ne sekiraj se,dobićeš račune kao i do sada.

http://www.ikom.rs/info/detalji.php?news_id=168

27.3.2013

IKOM telefon

Poštovani korisnici,
Od 1. maja 2013. godine, na snazi će biti novi cenovnik za uslugu IKOM telefon za sledeće zemlje: Albanija, Azerbejdžan (ka mobilnim mrežama), Bosna i Hercegovina (ka mobilnim mrežama), Hrvatska (ka mobilnim mrežama), Francuska Gvajana, Gabon, Gambija, Gana (ka fiksnim mrežama), Haiti, Makedonija, Monako KFOR (Kosovo - mobilni), Crna Gora (ka mobilnim mrežama), Maroko (ka mobilnim mrežama), Rusija (ka mobilnim mrežama), San Marino, Srbija i Slovenija (Kosovo - mobilni).

Za detalje pogledajte cenovnik na stranici IKOM telefon, Cene po zemljama.

Vaš IKOM

Bitno da su stavili nov cenovnik,a o uvodjenju fixnog broja ni reči.

Pa nemaju ni licencu, samo Telekom, Telenor i SBB.

a i juce na Brdu nije bilo TV i net signala od otprilike 00:30, pa do popodne. ako su im neki opet krali kablove onda cemu taj telefon, ako ne bude radio kad ti bas zatreba. imam FLAT3 i nisam im ni trazio da mi donesu telefon...

a i juce na Brdu nije bilo TV i net signala od otprilike 00:30, pa do popodne. ako su im neki opet krali kablove onda cemu taj telefon, ako ne bude radio kad ti bas zatreba. imam FLAT3 i nisam im ni trazio da mi donesu telefon...
Slažem se.Ako su nestabilni kao što je sad slučaj onda taj telefon gubi svaki smisao a i sve ostalo.

Da li ima neko sa Konjarnika net kod Ikoma? Planiram da predjem kod njih, do sada sam bio kod Telekoma pa me interesuje kako radi Ikomov net na Konjarniku, kod autobuske okretnice?

+1

Isti slucaj. Nisam ni hteo da uzimam taj telefon iako je za DZ.

Da li ima neko sa Konjarnika net kod Ikoma? Planiram da predjem kod njih, do sada sam bio kod Telekoma pa me interesuje kako radi Ikomov net na Konjarniku, kod autobuske okretnice?

Ja sam kod okretnice na klonjarniku i radi ikom kao sat :) retko kad se desi prekid...

Pozz, jel zna neko da li se za flat 2, koji je sada 7mb ili 6 uskoro povecava, kad i na koliko? hvala

Poslednja izmena:
Realno, sta ce mi fiksni, bolje da ponude HD kanale za sada.

Poz, ne mogu iz nekog razloga da dobijem nekog na korisnickom centru? jel se mora potpisivati ugovor ili mogu da uzimam net 3-4 meseca i da prekinem?

Hm, koliko se sećam, mora na 1 godinu. Njihov sajt?

Nazad
Vrh Dno