Šta je novo?

IKOM - generalna rasprava

Vama je bas potrebno povecanje uploada bar na nivo na kojem je sad SBB.

Може, ја се не бих љутио.;) Што се мене лично тиче не треба ми уп од 5мб, али овај од 256кбпс је стварно тужан.:trust: То сам рекао и лику из подршке када сам звао да ми замене модем. Нека на Flat 2 пакет који и ја користим ставе 1мб уп, и ја више не зовем, нема ме.:d Иначе сам сада видео да лелеком има нове брзине па чак и они повећали уп, а ми мучени и даље на истом.:lupko: Пошто изгледа раде на побољшању мреже опет ће највише користи имати корисници на два највећа пакета, а ми остајемо заморци као и обично са макс повећањем уп на 512.:zgran:

mnogo se vi nadate... ako ce biti nekog poboljsanja, to ce biti da sve usluge rade kako treba...

Oni rekoše da je to sve zbog novih usluga,a ne da sve radi kako treba.To se podrazumeva da treba da radi kako treba.

ako nista bar moze da se uzme upload booster,tako da dosta znaci :)

Ja sam tražio upload booster, pa ću ga valjda dobiti sledećeg meseca.
Stvarno je bedan osnovni UL. Trebalo mi je ovih par dana da dignem jedno 10 GB svega i svačega na DropBox, pa je traaaajalooo...

Jel ima neko informaciju da li ce uvoditi HD kanale ili bar pravu digitalnu a ne analogni signal konvertovan u digitalan....?

Ja sam tražio upload booster, pa ću ga valjda dobiti sledećeg meseca.
Stvarno je bedan osnovni UL. Trebalo mi je ovih par dana da dignem jedno 10 GB svega i svačega na DropBox, pa je traaaajalooo...

ako si poslao do 15 u tekucem mesecu zahtev bice ti pusten 1 marta,
meni je dosta pomogloza upload nekih stvari :)

Ovi stvarno poceli da smaraju,opet mi jedva radi net,speedtest ne moze ni da otvori,Cukarica.....Sta se kod vas desava?

Cukarica heare - net firca ko zgazeni puz :(

Karaburma yebe, yebe... onda uradio reset modema i sada je ok. Ali zašto svakih par dana reset modema, why, o why...?

^
Da, I kod mene je sada OK ali ovo postaje zabrinjavajuce...Jedino im je ovaj net bio kako treba ali izgleda da ce I to da use*u...

Isto Cukarica, Zarkovo, net je katastrofa FLAT 5

2527420024.png

Evo jos jedan speedtest sve grdje od grdjeg 2527442806.png

Poslednja izmena:
na cukarici je bas los ikom ovih dana.
na novom beogradu uz retka 'stucanja' sve funkcionise uglavnom dobro.

test od pre par minuta (21:22h)
flat 2 je u pitanju

Poslednja izmena:
Zemun

Meni flat 3 odlicno radi kod njih vec dugo vremena. Nisam primetio neke padove u brzini.

Na Cukarici ima dosta divljih prikljucaka. Mozda je i to razlog za otezan rad.

NBGD 22,27h

Sad je kisa i sneg.

večeras je katastrofa radio net, Zemun, Flat3. Sad je ok.

^ Tacno

@Bobiska Imas srece, ovde restart modema na svakih par sati...

Oni rekoše da je to sve zbog novih usluga,a ne da sve radi kako treba.To se podrazumeva da treba da radi kako treba.

Pa normalno da se podrazumeva. Mozda misle na nove usluge koje su uveli svuda - digitalna TV i telefon.

To odavno više nije novo,a kad jedni imaju digitalnu i telefon,onda uglavnom svi mogu da imaju.

Ma nesto cackaju ocigledno a sta videcemo narednih dana ili meseci...:)
Nije ovako los net uobicajena pojava kod ikoma ..."DIGITALNU"(lool) televiziju necu da komentarisem.
Sve normalno sada...

2527895257.png

Vrh Dno