Šta je novo?

IKOM - generalna rasprava

Nama preko mosta radi kako treba, tj. po papiru što piše to i daju. Ali nije svuda, *** treba i imati sreću i živaca i strpljenja.

jesu resetovali i u zarkovu, ali i dalje puca...

Ево ме сада на нету, и чини ми се да су ми ресетовали модем, али download је ужасан не може да пређе 2мб.:zgran: Звао сам ове витезове из подршке каже имају проблем само на Чукарици, и као администратори раде на решавању проблема требало би да буде све океј у току ове недеље.:d Лепо, а до тада дајлап нека фура.:D

2516797719.png

2516804812.png

Rekli su da imaju problem sa nadprovajderom i sad resavaju administratori to, zato je download u haosu...

Kod mene u toku dana download izmedju 2 i 3,uvece oko 4,5mbps,upload je ionako krs ,a i ne treba mi,a on radi kako i koliko treba 0,12 mbps...Smaranje...

Вечерас се не жалим, стање редовно.:d Мени истиче ускоро уговор, а видео сам ово на сајту
Promotivna ponuda do 15. marta 2013. godine, instalaciona taksa + 6 meseci pretplata na Flat 2 (7Mbps) 0 dinara (sa PDV-om).
Promotivna ponuda važi uz ugovornu obavezu od 24 meseca.
Да ли ја имам право на ову промоцију по истеку уговора, или се то односи само на нове кориснике?;)

Verujem da je samo za novajlije.

Вечерас се не жалим, стање редовно.:d Мени истиче ускоро уговор, а видео сам ово на сајту Да ли ја имам право на ову промоцију по истеку уговора, или се то односи само на нове кориснике?;)
J...o ih 7mbps , ne mogu ni do 5 da dobacim....

Verujem da je samo za novajlije.

Управу си само за нове кориснике, а пошто сам ја већ под уговором немам право на промоцију.:p Ова тета из корисничког каже да више не потписујем нови уговор него докле користим њихову услугу дотле и плаћам. Мене сада занима да ли ја почетком априла када ми истекне уговор могу да одјавим нет и да ми остане само кабловска, или и даље мора да иде све заједно?:)

^
најавиш да више нећеш користити нет до 15.ог, вратиш модем до краја тог месеца, следећи месец плаћаш кабловску, крајем тог месеца зовеш за нови уговор који уместо тебе закључује мајка, отац, брат/сестра, баба/деда... и имаш промоцију :d (одрађена фора пре 2 године )

Kako na istu adresu ?

Lepo, kao i podstanar sto moze kod ikoma da potpise...kad ode jedan dodje drugi i onda on isto potpise za sebe itd.,

Zar ne potpisuje vlasnik nekretnine ? Ako je tako kako vi pricate, onda ja i ortak treba da menjamo stanove na svaka 3 meseca i uvek cemo biti novi korisnici, uvek pod akcijom :D

Izvodljivo je svasta nesto samo sto mnogima nije do takvog cimanja.

Ovi su opet nesto muljali nocas,celu noc mi ne radi net kako treba...Cukarica je u pitanju.

da da... prvo nije bilo signala na modemu, pa restrarti, a od tada sam srecan sto uopste imam net

speedtest ni ne moze da mi se ucita, ostale stranice jedva...

zaboravih. flat 3 je u pitanje :S:

Poslednja izmena:
bas slabo radi ikom u poslednje vreme ;\

par dan radi lepo, i onda pocne zezanje

Meni je sinoć radio ok (super ping u WoT-u, sve šljaka), ali recimo danas pre podne sam imao katastrofu od propuštenih paketa.
Otvorim sajt, a ono pola slika unakaženo, greške u koloritu i zbrljani pikseli.

Trenutno je ok...

Хвала на саветима.:D Код мене нет сада ради одлично, мора да је нека грешка.:d Иначе ћу вероватно од априла да пређем на Flat 3, али прово мора да се распитам који тв да узмем, а да подржава нашу дигиталну.:p То ћу да мрачим у теми тв из Мађарске, јер видим да се тамо купују телевизори на кило.:D

2521682310.png

2521713052.png

Poslednja izmena:
U CC centru kažu da si svi ti prekidi zbog poboljšanja mreže i uvodjenje novih usluga,a koje nije hteo da kaže naravno.

Otplike da podizu UP, ili je greska?

Prilozi

• uploadfromtaptalk1361400649782.jpg
    uploadfromtaptalk1361400649782.jpg
    62.1 KB · Pregleda: 113
  • uploadfromtaptalk1361400661798.jpg
    uploadfromtaptalk1361400661798.jpg
    63.6 KB · Pregleda: 93
  • uploadfromtaptalk1361400673841.jpg
    uploadfromtaptalk1361400673841.jpg
    63.1 KB · Pregleda: 92
Moze biti ;)

Mislim da od toga nema ništa,da je to samo moša! :)

2523006931.png

Jel ima neko problem sa netom vozdovac,kod Vera velikog okolina.Non stop se resetovala veza i sad modem blinka kao da trazi signal non stop pa reko da nije otisao:)))

Vama je bas potrebno povecanje uploada bar na nivo na kojem je sad SBB.

Jel ima neko problem sa netom vozdovac,kod Vera velikog okolina.Non stop se resetovala veza i sad modem blinka kao da trazi signal non stop pa reko da nije otisao:)))

Nop. Sve sljaka cool malo iznad vera:p.

Vrh Dno