dejan.nikolic69
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.05.2008
- Poena
- 320
Koji wireless router preporucujete, da se ne kolje sa ovim sto daje Ikom? Imam tri racunara u kuci koji bi se povezivali i jedan mobilni telefon. Mozda sam i promasio temu, ako jesam, ja se izvinjavam, ali mi je nekako bilo zgodnije ovde da postavim pitanje.
edit: naravno, za sto manje para, da ima dovoljno jak signal za druge racunare, da ne puca konekcija itd.
http://ikomline.net/info/detalji.php?news_id=103Prekid Internet saobraćaja
Poštovani korisnici,
Došlo je do prekida Internet saobraćaja na teritoriji Voždovca u sledećim ulicama: Bulevar oslobođenja, Pazinska, Crnotravska br. 1, Konstantina Filozofa, Milice Milojković, Vojvode Stepe br. 331-343 i Zlatka Šnajdera.
Kvar će biti otklonjen do sutra do 13 :00 časova (petak 25.02.). Izvinjavamo se zbog eventualnih neprijatnosti.
Vaš IKOM
Planiraju li ovi "nasi" nova ubrzanja u skorije vreme?
Ima li neko problema sa netom na Voždovcu (ja sam u Kumodraškoj) ?
Да се пожалим и овде на квалитет iKom интернета...
Наиме, 01.02.2011. сам прешао са ADSL-а, након што сам од доста људи чуо да је брзина више него ОК, а пошто могу за исте паре добити скоро дупло већи пакед него код PTT-а. Првих месец дана сам био на 2Mb/s - 128Kb/s пакету, који је радио коректно. Убрзо сам тражио да се пребацим на 7Mb/s - 512Kb/s, што би ми био и стартан пакет, да сам могао да бирам.
О тако, од 01.03.2011., ја се из дана у дан разочаравам брзином. Оно што добијам на speedtest-у је око 4,5Mb/s за преузимање и, пазите сад ово, 0,05Мb/s за слање. Ово се и у пракси показало као тачно, те сад имам (дупло) мању брзину слања него са слабијим пакетом. Код брзине скидања ствари нису чак ни као на speedtest-у. Имам premium налоге за Rapidshare и Fileserve, пробао сам да скидам са gametrailers.com, отварао YouTube клипове, неке веће стране, и свуда имам око 250KB/s, што је тек мало изнад претходног, бар дупло јефтинијег пакета. По цео дан сам одсутан од куће, а кад се вратим није ми до свађе са људима из корисничког сервиса, тако да их још увек нисам звао, али узимајући у обзир какав им је сервис био када сам имао проблема са телевизијом, не полажем неке наде у то.
А најгоре од свега је што, ако бих се сад вратио на ADSL-у, морао бих да плаћам више него раније, јер сам добијао попуст на основу тога што сам дуго био корисник. Да није тога, вратио бих се сутра.
A da vidiš samo koje programe ima SBB,sačuvaj Bože.... sto se tice TV-a, tu su losi -.-
Да се пожалим и овде на квалитет iKom интернета...
Наиме, 01.02.2011. сам прешао са ADSL-а, након што сам од доста људи чуо да је брзина више него ОК, а пошто могу за исте паре добити скоро дупло већи пакед него код PTT-а. Првих месец дана сам био на 2Mb/s - 128Kb/s пакету, који је радио коректно. Убрзо сам тражио да се пребацим на 7Mb/s - 512Kb/s, што би ми био и стартан пакет, да сам могао да бирам.
О тако, од 01.03.2011., ја се из дана у дан разочаравам брзином. Оно што добијам на speedtest-у је око 4,5Mb/s за преузимање и, пазите сад ово, 0,05Мb/s за слање. Ово се и у пракси показало као тачно, те сад имам (дупло) мању брзину слања него са слабијим пакетом. Код брзине скидања ствари нису чак ни као на speedtest-у. Имам premium налоге за Rapidshare и Fileserve, пробао сам да скидам са gametrailers.com, отварао YouTube клипове, неке веће стране, и свуда имам око 250KB/s, што је тек мало изнад претходног, бар дупло јефтинијег пакета. По цео дан сам одсутан од куће, а кад се вратим није ми до свађе са људима из корисничког сервиса, тако да их још увек нисам звао, али узимајући у обзир какав им је сервис био када сам имао проблема са телевизијом, не полажем неке наде у то.
А најгоре од свега је што, ако бих се сад вратио на ADSL-у, морао бих да плаћам више него раније, јер сам добијао попуст на основу тога што сам дуго био корисник. Да није тога, вратио бих се сутра.
Svako ko ima problema sa netom, neka prvo okaci ovde relevantne podatke sa statusne stranice modema.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari