Martin Mystere
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.02.2007
- Poena
- 935
Jel ima jos neko sa Zarkova problem sa netom - da ga nema uopste?
Sent from my HTC HD2 using Tapatalk
Sent from my HTC HD2 using Tapatalk
Radi sve normalno
Od jutros prijatno iznenadjenje - Flat 4 povecan upload na 0,75 Mbit/s!
http://www.speedtest.net/result/1319664679.png
Ima li jos neko da ovo potvrdi, posto do veceras nisam na gajbi...
Dobijaš risiver...jedan, naravno...
Ali su lopovska banda i to neopisiva...što smo uostalom i znali....
Naime sin mi živi sa ex-wife i imaju Ikom kablovsku već godinama....Pre mesec dana su rešili da sa adsl-a pređu na kablovski net....uzeli su neki Ikom promotivni paket na mesec dana da bi od ovog 1 uzeli Flat 4 koji se plaća 2850 ( digitalni kanali, uključen HBO i cinemax ).
Moja ex sve na vreme prijavi za promenu oni je mail-om obaveste da je sve u redu...i stvarno od sinoć imaju net 7/0,756....
Zove ona danas da pita kada stiže risiver...a operaterka Ikoma joj kaže ovako:" Šta žurite, vama je tv u stvari gratis, imamo veliku gužvu nemojte da ste dosadni...donećemo vam risiver kada budemo stigli.....Do viđenja..."...potpuno nadrkano....
Ja imam mnogo toga protiv moje EX...ali znam da me ne laže za ovo
da je meni to rekla stvarno bih otišao kod njih i rusvaj bi napravio, posebno ako snimaju razgovore...
Potpuno se slažem.Generalno...da li je bilo ljubazno ili ne, čak nije ni bitno...risiver bi trebalo da bude do PRVOG kod korisnika....eh...da je ovo normalna zemlja....![]()
Ovo prvi put cujem... Konkretno ja i ljudi iz okoline kad god smo zvali podrsku, uvek su bili i vise nego ljubazni.. Za sad, stvarno nemam nikakve zamerke, net radi i vise nego fantasticno, podrrska im je bila ok, kablovksa, sve bez problema, naprotivDobijaš risiver...jedan, naravno...
Ali su lopovska banda i to neopisiva...što smo uostalom i znali....
Naime sin mi živi sa ex-wife i imaju Ikom kablovsku već godinama....Pre mesec dana su rešili da sa adsl-a pređu na kablovski net....uzeli su neki Ikom promotivni paket na mesec dana da bi od ovog 1 uzeli Flat 4 koji se plaća 2850 ( digitalni kanali, uključen HBO i cinemax ).
Moja ex sve na vreme prijavi za promenu oni je mail-om obaveste da je sve u redu...i stvarno od sinoć imaju net 7/0,756....
Zove ona danas da pita kada stiže risiver...a operaterka Ikoma joj kaže ovako:" Šta žurite, vama je tv u stvari gratis, imamo veliku gužvu nemojte da ste dosadni...donećemo vam risiver kada budemo stigli.....Do viđenja..."...potpuno nadrkano....
Ja imam mnogo toga protiv moje EX...ali znam da me ne laže za ovo
da je meni to rekla stvarno bih otišao kod njih i rusvaj bi napravio, posebno ako snimaju razgovore...
Očigledno kako gde...kod mene u zgradi je kablovska katastrofa i to je od kada su oni preuzeli kablovsku od nekadašnjeg Stantona....Hiljadu puta smo se žalili i ništa....onda je većina stanara prestala da plaća...i opet ništa ( istina sada imamo digitalnu za dž ). Ja sam od skora uveo Sbb i naravno i tamo mnogo nije idealno ali u odnosu na Ikom su zakon ( goborim o sopstvenom iskustvu i iskustvu komšija iz zgrade ) Jedaqn stanar je tražio od Ikoma kablovski net i nisu mogli da mu povežu...zašto ne znam, tako da je čovek uzeo adsl....a kod mene Sbb-ov zaista radi odlično...Ovo prvi put cujem... Konkretno ja i ljudi iz okoline kad god smo zvali podrsku, uvek su bili i vise nego ljubazni.. Za sad, stvarno nemam nikakve zamerke, net radi i vise nego fantasticno, podrrska im je bila ok, kablovksa, sve bez problema, naprotiv
Ni kod mene i pored ranije navedene ljubaznosti, koja je ocito bila plod zelje da me najelegantnije od.yebe sa spiska smaraca.p.s. Inače kod sina i bivše još ništa od risivera a pretplata teče od 1-og.....toliko o Ikom-u i njihovoj poslovnosti:wc:
Potvrdjujem u pitanju je blok 70
![]()
Sve radi kako treba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari