Šta je novo?

IKOM - generalna rasprava

Jel ima jos neko sa Zarkova problem sa netom - da ga nema uopste?

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Radi sve normalno

Kakva je situacija sa Flert3 paketom?

Ne znam kako kazete da je povecano, evo i kod mene je upload ostao isti, nema promene...

hvala za info :)

Ima li jos neko da ovo potvrdi, posto do veceras nisam na gajbi...

Takodje potvrdjujem - Dorcol centrala, al meni povecano jos od sinoc, negde od ponoci.

Pozdrav!
MrBigJump.gif

Jedno pitanje.
Trenutno sam na flat2 paketu a planiram da se prebacim na flat3. U taj flat 3 je koliko vidim ukljucena i digitalna tv. Obzirom da nemam LCD ili plazma TV nego i dalje CRT da li prelaskom na taj flat3 paket dobijam i dekoder za digitalnu ili ne?
Takodje obzirom da imam dva TV (oba su CRT) da li dobijam dva dekodera ili samo jedan?

Dobijaš risiver...jedan, naravno...;)

Ali su lopovska banda i to neopisiva...što smo uostalom i znali....
Naime sin mi živi sa ex-wife i imaju Ikom kablovsku već godinama....Pre mesec dana su rešili da sa adsl-a pređu na kablovski net....uzeli su neki Ikom promotivni paket na mesec dana da bi od ovog 1 uzeli Flat 4 koji se plaća 2850 ( digitalni kanali, uključen HBO i cinemax ).
Moja ex sve na vreme prijavi za promenu oni je mail-om obaveste da je sve u redu...i stvarno od sinoć imaju net 7/0,756....
Zove ona danas da pita kada stiže risiver...a operaterka Ikoma joj kaže ovako:" Šta žurite, vama je tv u stvari gratis, imamo veliku gužvu nemojte da ste dosadni...donećemo vam risiver kada budemo stigli.....Do viđenja..."...potpuno nadrkano....

Ja imam mnogo toga protiv moje EX;)...ali znam da me ne laže za ovo
da je meni to rekla stvarno bih otišao kod njih i rusvaj bi napravio, posebno ako snimaju razgovore...

Poslednja izmena:
kod mene povecan upload, zarkovo

Naime sin mi živi sa ex-wife i imaju Ikom kablovsku već godinama....Pre mesec dana su rešili da sa adsl-a pređu na kablovski net....uzeli su neki Ikom promotivni paket na mesec dana da bi od ovog 1 uzeli Flat 4 koji se plaća 2850 ( digitalni kanali, uključen HBO i cinemax ).
Moja ex sve na vreme prijavi za promenu oni je mail-om obaveste da je sve u redu...i stvarno od sinoć imaju net 7/0,756....
Zove ona danas da pita kada stiže risiver...a operaterka Ikoma joj kaže ovako:" Šta žurite, vama je tv u stvari gratis, imamo veliku gužvu nemojte da ste dosadni...donećemo vam risiver kada budemo stigli.....Do viđenja..."...potpuno nadrkano....

da je meni to rekla stvarno bih otišao kod njih i rusvaj bi napravio, posebno ako snimaju razgovore...

Ja sam isto od juce presao na visi paket, danas sam zvao da postavim isto pitanje u vezi risivera i meni je ljubazno saopstila da je juce dat nalog serviserima i da ce ovih dana da me kontaktiraju. Ajd` da vidimo...

Generalno...da li je bilo ljubazno ili ne, čak nije ni bitno...risiver bi trebalo da bude do PRVOG kod korisnika....eh...da je ovo normalna zemlja....:(

Ovo prvi put cujem... Konkretno ja i ljudi iz okoline kad god smo zvali podrsku, uvek su bili i vise nego ljubazni.. Za sad, stvarno nemam nikakve zamerke, net radi i vise nego fantasticno, podrrska im je bila ok, kablovksa, sve bez problema, naprotiv

Ovo prvi put cujem... Konkretno ja i ljudi iz okoline kad god smo zvali podrsku, uvek su bili i vise nego ljubazni.. Za sad, stvarno nemam nikakve zamerke, net radi i vise nego fantasticno, podrrska im je bila ok, kablovksa, sve bez problema, naprotiv
Očigledno kako gde...kod mene u zgradi je kablovska katastrofa i to je od kada su oni preuzeli kablovsku od nekadašnjeg Stantona....Hiljadu puta smo se žalili i ništa....onda je većina stanara prestala da plaća...i opet ništa ( istina sada imamo digitalnu za dž ). Ja sam od skora uveo Sbb i naravno i tamo mnogo nije idealno ali u odnosu na Ikom su zakon ( goborim o sopstvenom iskustvu i iskustvu komšija iz zgrade ) Jedaqn stanar je tražio od Ikoma kablovski net i nisu mogli da mu povežu...zašto ne znam, tako da je čovek uzeo adsl....a kod mene Sbb-ov zaista radi odlično...
p.s. Inače kod sina i bivše još ništa od risivera a pretplata teče od 1-og.....toliko o Ikom-u i njihovoj poslovnosti:wc:

p.s. Inače kod sina i bivše još ništa od risivera a pretplata teče od 1-og.....toliko o Ikom-u i njihovoj poslovnosti:wc:
Ni kod mene i pored ranije navedene ljubaznosti, koja je ocito bila plod zelje da me najelegantnije od.yebe sa spiska smaraca.

i flat 5 (15 mbps) je dobio 1 mbps upload...sve ostalo je isto

Nazalost moram da idem od Ikom-a na Sbb .. Boga pitaj kakva ce me sreca tamo sluziti.. Iskreno meni je za ovih godinu i po dana Ikom sluzio gotovo bez greske. Sad pravac topik o SBB-u i iskustvima u bloku 64 pa da se nadam najboljem...

Evo i kod mene podigli upload...tek sada...

1336469860.png

kojis smradovi a flat 3 nista...imam 256up! :(

1339381964.png

I kod mene nista za sad od povecanja uploada... Flat 3 je u pitanju.

Kod mene totalni trip, uvece je UP kako treba, preko dana po starom

1339469087.png

Nazad
Vrh Dno