Da nisi malo pretero za IP opseg potom ispa da je 4194304 Ip adrese CG NAT
Absolut Solution se pojavljuje od kada je SBB preuzeo IKOM i to je kada nesto rade po mrezi kako god..
Novi sbb korisnici imaju 6 meseci po din. Ponuda za ikom korisnike nije potpuno tačna jer važi samo ako sa Flat paketa pređeš na trio paket.Trio gold za SBB korisnike: 6x990+18x3689=72,342
Trio gold za ikom korisnike:3189x24=76,536
Sent from my STF-L09 using Tapatalk
Trio gold za SBB korisnike: 6x990+18x3689=72,342
Trio gold za ikom korisnike:3189x24=76,536
Sent from my STF-L09 using Tapatalk
Novi sbb korisnici imaju 6 meseci po din. Ponuda za ikom korisnike nije potpuno tačna jer važi samo ako sa Flat paketa pređeš na trio paket.
Ne, mogu samo 6 meseci da plaćaju staru cenu a zatim punu cenu odabranog paketa.Korisnici tel paketa ne mogu da iskoriste ovu akciju?
bolje ostani na ikom paketu sem ako ti ne znaci eon, sk4-6 i vise hd kanala...Ne znam da li da prihvatim tu ponudu, gledajući kakve su cene paketa za mtsovu optiku, ovo mu dodje još i povoljno. Pritom ko zna kada ce doci u moje naselje. Ili da cekam do kraja juna ili jula, ne sećam se tačno datuma, dok ne završe potpunu integraciju, da li će tada biti nešto povoljnije.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Ne znam da li da prihvatim tu ponudu, gledajući kakve su cene paketa za mtsovu optiku
Imas te cene u temi o opticiGde se mogu videti te cene?
Ne znam da li da prihvatim tu ponudu, gledajući kakve su cene paketa za mtsovu optiku, ovo mu dodje još i povoljno. Pritom ko zna kada ce doci u moje naselje. Ili da cekam do kraja juna ili jula, ne sećam se tačno datuma, dok ne završe potpunu integraciju, da li će tada biti nešto povoljnije.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
250 mbps 5000 din
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari