1. razlika je vise nego primetna
2. dobija se neki Kaon resiver, koji vezujes cincevima ili preko skarta. Nema HDMI.
3. nema apsolutno nikakve najave oko HD televizije...
Mogao sam i pretpostaviti da ako postoje onda ih nema kod nas u prodavnicama.Postoji. Covek na forumu je prodavao za oko 100e..[http://forum.benchmark.rs/showthread.php?t=231925]
Jel postoji uopste DVB-C tv karta?
Hvala na informaciji, zanima em samo josh kakva su iskustva sa tehnickom podrskom i brzinom usluge kada je potrebno izaci na teren?
Vec dva meseca koristim Ikom net
trenutno na Flatu 3
i mogu samo da kazem ocaj od neta, pogotovo uvece
stranice se nekako i otvaraju ali download je uzas zivi, o torrentima necu ni da pricam..... .
A imao sam i telekom Adsl kod kuce
sad u stanu imam ovo sr..e
Adsl je za ovo neostvareni san)
ko ne veruje evo prilozene slike
Zamolio bih sve korisnike koji koriste Ikom da mi preporuce wireless ruter koji bi se slagao sa modemima koje Ikom daje...uskoro postajem njihov korisnik pa me ne bih da se prevarim, jer procitah da se pojedini modemi i ruteri bas *ne mirisu*.....(par stranica unazad)
Da uprostim....ako mi daju Thompson, koji je odgovarajuci...isto vazi i za Scientific Atlanta....
Potrebna su mi iskustva ljudi koji vec koriste wireles rutere i preporuka za konkrettan model rutera
Unapred zahvalan na odgovorima!
primetio sam da mi u poslednje vreme dolazi do prekida internet konekcije pri download-u.
ostavim da se nesto skida sa torrenta i jdownload preko noci, i ujutru da pogledam sta je poskidao kad ono skidanje zaustavljeno jdown pokusava da uspostavlja internet konekciju i ne uspeva. cak ni internet ne radi, pa moram da restartujem modem ( gasim ga sa napajanja) posle sve proradi najnormalnije. to se desava skoro svako vece ili drugo vece. ranije se to nije desavalao sveje radilo i po nekoliko dana bez prekida.
sta moze da bude uzrok tome, modem, losi kablovi, nesto trece. na tom kablu imam i digitalnu kabolvsku i ona radi, radila je lose pa su mi iz ikom-a nesto namestali signal je bio los na tv a sada je oko 90%.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari