Sto se tice pisanije i kanala,ok aj da verujem(o) da je to tako zbog toga, i pocni da im pises da nam treba i TV1000
Sto se tice citiranog dela, nisi bas najbolje shvato....Ja nigde nisam rekao da su ostali siromasi i da njima ne treba i da ne zasluzuju brzi i bolji net, to sam lepo napisao na drugom mestu, evo ti citat:"Uopste nisam bacio hejt,ja ne znam gde si ti u mom postu video hejt???
Kazem onako kako jeste Jer bilo najavljeno i ocekivano povecanje- nije, jer su povecali odredjene pakete- jesu, ne vidim u cemu je tu hejt ????
Ovo sto su odradili je realno,flat 2 je bio smesan i ocekivano je bilo da su ga malo digli, a Flat 5 kao sto sam rekao, to su najzahtevniji(citaj: korisnici koji najivse kinte daju) i zasluzuju da budu maximalno ispostovani, ne kazem ja bilo bi dobro da dignu sve pakete ukljucujuci i tvoj i Okijeve i ostale, al ocigledno su se vodili nekom slicnom logikom kao sto je moja"
+ ako bolje obratis paznju na ono sto si me citirao videces da je normalno: Sta sad,ja treba da placam Flat 2 koji je trenutno 2mbita i da ga kesiram 1k dinara, i onda kad bude povecanje da ocekujem da ga dignu duplo jer eto taj paket je najsporiji,a ovaj Flat 5 sto da dizu,pa dosta im je 12 mbita a ljudi placaju skoro 4k???? Stoske, em si stariji, em znamo se,razmisljaj malo hladnom glavom a ne emocijama

na kraju krajeva,ne kaze se za dzabe : "kolko para,tolko muzike"
Ako sad ne shvatis,ja sta da ti kazem