Šta je novo?

IKOM - generalna rasprava

Danas je i meni stiglo pismo za promo cenu do kraja 2017. godine ( paket Tel.3 ). Posle poskupljenja nova promo cena će biti 2925 din ( umesto 3025 po cenovniku). Priznajem da je i 100 din uštede mesečno pošteno sa njihove strane i ako nisu bili u obavezi da mi daju popust jer mi UO i tako važi do kraja jula 2017. Zvao sam ih da proverim da li se produžava UO i da li se potpisuje novi anex ugovora rekli su mi da ne treba. Da li će biti i kada će biti pripajanje SBB-u i dalje se ne zna!

2016-12-20 21.57.JPG

Evo,i mene su sa zadovoljstvom obavestili da su mi podigli cenu za 200dindzi mesecno,lol,vidi se da ih je preuzeo SBB,pravi amerikanci...

Koji bezobrazluk, juna ove godine me je zvala gospodža iz Call Centra, bio sam na starom FLAT 3 sa telefonom i placao 2.625din sa ugovornom obavezom koja je istekla ko zna kad, da bi mi ponudila TEL3 po istoj ceni 6 meseci a zatim cena bi bila 2.775din. I sad mi stize ova ponuda na slici
5d1018ec7bddd29a2bf8c8335f4bc126.jpg

Pa jel moguce da su toliki lopovi? Da li mogu da se pozovem na to sto mi je ponudjeno ili je to mrtva trka?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Sto nisi prihvatio tada ponidu?
Sad si dobio drugu sa vecom cenom, ne vidim sta je cudno tu?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pa jel moguce da su toliki lopovi? Da li mogu da se pozovem na to sto mi je ponudjeno ili je to mrtva trka?

Zasto si taktizirao?
Mogao si odmah da prihvatis nove cene.
To ti je kao sa morem. Neko plati punu cenu a neko upola jeftinije ako saceka last minute, ali tu postoji rizik, mozda mesta nece biti.
Tako si i ti mogao da prhvatis ponudu ali si je odbio iz nekog svog razloga.
Sad su cene skocile i hebiga.

Pa ja sam potpisao prosle godine u novembru TEL3 promociju 6 meseci neka cena pa onda rekose kao 2 godine 2775, i danas sam dobio isti papir kako mi promocija istice 31.12 i nova super ponuda 2925. Stvarno smesno

Zasto si taktizirao?
Mogao si odmah da prihvatis nove cene.
To ti je kao sa morem. Neko plati punu cenu a neko upola jeftinije ako saceka last minute, ali tu postoji rizik, mozda mesta nece biti.
Tako si i ti mogao da prhvatis ponudu ali si je odbio iz nekog svog razloga.
Sad su cene skocile i hebiga.
Pa prihvatio sam ponudu, ne znam kako ne shvatate iz teksta da bi mi sada ovo doslo, bili su ljudi i potpisao sam

U naselju Brace Jerkovic na Vozdovcu nema interneta a i kablovske TV, u korisnickom centru kazu da je neko presekao ili ukrao opticki kabl (nisam ih bas najbolje razumeo posto su rekli prvo jedno pa drugo), ekipa je na terenu

Kakav sad optički kabl, od kad Ikom koristi optiku?
I šta će dodjavala nekom plasticni kabl, da kači veš?

Mozda je glavni vod na optici a posle ide coax, ulagali ljudi vidis da sbb kupi sve spremno

Да ли је још неком несто Б92 инфо? Да ли то има везе са овим што ће наплаћивати те неке канале?

Послато са GT-i9300 уз помоћ Тапатока

Grk zamenio kanal [emoji3]

Несам знао, мало пре сам видео да недостаје.

Послато са GT-i9300 уз помоћ Тапатока

Pa ja sam potpisao prosle godine u novembru TEL3 promociju 6 meseci neka cena pa onda rekose kao 2 godine 2775, i danas sam dobio isti papir kako mi promocija istice 31.12 i nova super ponuda 2925. Stvarno smesno
Da li si ih kontaktirao za ovo ?

Pa prihvatio sam ponudu, ne znam kako ne shvatate iz teksta da bi mi sada ovo doslo, bili su ljudi i potpisao sam

Izvini, nisam tako razumeo. Nisi konkretnije napisao kao sad.
U tom slucaju tvoj ugovor je validan i ti mozes da raskines ugovor sa njima.
Premda, mozda je to sta si dobio samo pismo koje je slano svima po automatizmu i na tebe se ne odnosi.
Mislim da je najbolje da zoves korisnicki servis i kazes da si tad i tad potpisao ugovor na to i to i da te zanima kakva je sad ovo glupost oko povecanja cene kad ti je ugovorom garantovana cena.
Da li ti u ugovoru pisu ti uslovi o kojima pricas?
Alo pisu ti si miran.

Jel drlja nekome net danas, ovo je nepodnošljivo, Karaburma.

Sent from my Redmi 3S

Izvini, nisam tako razumeo. Nisi konkretnije napisao kao sad.
U tom slucaju tvoj ugovor je validan i ti mozes da raskines ugovor sa njima.
Premda, mozda je to sta si dobio samo pismo koje je slano svima po automatizmu i na tebe se ne odnosi.
Mislim da je najbolje da zoves korisnicki servis i kazes da si tad i tad potpisao ugovor na to i to i da te zanima kakva je sad ovo glupost oko povecanja cene kad ti je ugovorom garantovana cena.
Da li ti u ugovoru pisu ti uslovi o kojima pricas?
Alo pisu ti si miran.
Pronacicu posle papir koji sam potpisao, nisam dobio nikakve nove odredbe ugovora, vise je izgledalo kao neki revers za opremu :D cim nadjem javljam se

Zvao sam ih jutros i rekao da sada radi ok, da sam čekao jutro da vidim ima li razlike, da ispada da samo uveče ima problema. Lik kaže da vidi da ima usporavanja i prekida i da će da pošalje ekipu da zamene modem?!? Kakve veze ima modem, ako se to dešava samo uveče kad očito imaju preopterećenje? Aj' pustiću ih, pa onda imam rezon da dižem na viši nivo.

Sent from my Redmi 3S

Dobio sam i ja povecanje Flat3 sa 2300 na 2450 (plus doplacujem hbo hd 100din).

Medjutim, posto vec neko vreme razmisljam da fiksni prebacim u Ikom, iskoristio sam promociju da je prenos broja i prvih 6 meseci besplatno, tako da su mi ponudili Tel3 (brzi net od flat 3 i hbo hd u okviru paketa) prvih 6 meseci po ceni Flat3 (i to promotivnoj - 2450din), a nakon toga regularna cena sa sajta (3025din).
Rekli su mi i da nemam ugovornu obavezu, i da mogu da menjam paket kada god hocu (sto mi je cudno malo ali dobro).
Mislim da je ok ponuda, bilo bi mi po starom 2550 (50mb/s) + oko 800 dinara fiksni telefon preko telekoma, a ovako 2450 prvih 6 meseci, a posle 3025 za 75 mb/s.

+1
Ovo je samo vid pritiska. Zašto mene nisu pitali da li će mi biti problem da izbace te kanale? Što se mene tiče, neka ih izbace

Medijska kampanja dotičnih televizija protiv IKOM-a. Sve vreme pominju IKOM kako izbacuje kanale i pljuju ga, a zapravo su svi kablovski operateri dobili taj ultimatum i imaju identično obaveštenje. A to i piše u poslednjem pasusu, mada su pomenuli samo manje operatere, a nisu PTT i SBB kao slučajno ;)
Još kažu da će oni koji hoće te kanale morati da pređu kod operatere sa kojima "imaju regulisan odnos", a to nije nijedan osim kopernikusa koji i nameće sve ovo. Stavljanje antene ne pominju kao opciju.

Đubrad teška, prljavo igraju. Da Bog da ih ugasili pa da im televizije propadnu!

Ja gledam od naših televizija samo B92 (filmove i serije) ali ću se rado odreći istih kad ovakve stvari rade.
Kriv im je Mišković što je uspeo da izmuva pare za ona g*vna od kanala i oni umesto to da osporavaju i protiv toga da se bore, oni bi preko tuđih leđa isto.
A to sto ce idalje imati više reklama nego sadržaja nikom ništa. Još da im mi plaćamo da gledamo te reklame...

Ja TV ni ne znam kada sam gledao poslednji put...ono što me zanima skinem pa pogledam,vesti i ostalo preko neta.

Nego bio sam danas do B.Brda i svratim do SBBa da pitam za prelazak.
Objasnim da sam kod IKOMa i naravno dobijem odgovor da pošto u zgradi već imam dva operatera (IKOM I Poštu) nije moguće uvođenje još jednog operatera po nekoj tamo uredbi,zakonu i sl.

Pitam za kupovinu IKOMa od strane SBB kaže mi čovek ništa se još ne zna ali 90% je siguran da prema onome što oni trenutno znaju (mada pitanje je koliko znaju) da neće biti moguće preći sa IKOMa na SBB čak i ako se ozvaniči kupovina od strane komisije za zaštitu konkruencije ili čega već....jedino ako se IKOM skroz "utopi" u SBB i prestane da postoji onda će moći.
Ukoliko ostane kao poseban provider navodno neće moći.

Vrh Dno