Šta je novo?

IKOM - generalna rasprava

Verovatno bi bilo isto posto je sve zivo bilo sporo :) A normalizovalo se kad sam restartovao modem, tako da verovatno nije bio problem do ikoma vec se modem nesto utripovo.

Razmisljam da predjem na sledeci paket 5mbs...to je dodatnih 600din, kako se vama pokazalo?

Meni je down 246Kb/s max na 2mbs, ovde mora biti bar 550Kb/s?

~600Kb/s je max. Presao sam sa 2Mbit i meni kada je vukao max isao je nesto preko 240Kb/s. Sada takodje tamo gde server to dozovljava skida konstantno sa ~600Kb/s bez ikakvih padova. Znaci tamo gde moze, ocekuj 600Kb/s bez problema :)

Prilozi

• Untitled.png
    Untitled.png
    11.4 KB · Pregleda: 82
Danas se pojavila sledeća vest na Ikomovom sajtu:

17.3.2010
Prekid Interneta
Poštovani korisnici, Zbog radova na Telekom mreži, u noći između srede i četvrtka 17. marta 2010. od 22:00 do 03:00 doći će do prekida Internet saobraćaja u trajanju od 30 minuta. Unapred se zahvaljujemo na razumevanju.
Vaš IKOM

^
o, nadam se da ću progledati.
gore od ovoga što imam trenutno, a traje već skoro dva meseca, ne može.

Ваљда ће након тог прекида од 5 сати обрадовати, веома брзо, све кориснике са бржим пакетима, мада би било добро рецимо и да остану исти пакети а да смање цене за 20 - 30%.

Ваљда ће након тог прекида од 5 сати обрадовати, веома брзо, све кориснике са бржим пакетима, мада би било добро рецимо и да остану исти пакети а да смање цене за 20 - 30%.

aha hoce hoce :D

I jel bilo prekida uopste?

I jel bilo prekida uopste?

Код мене у Жаркову јутрос око пола 8 није било нета (тад упаљен комп), дошло око 8.10-15.

А што се тиче убрзања, то је ствар за коју буквално свако може увек казати да ће бити у будућности, али кад ће бити :D е то је проблем:banana:

na digitalnu (mozda i analognu..ne znam) su nam dodali arenu sport 2,3 i 4 o_O extra XD

U debelom ste offtopicu vec duze vremena. Svaki put kad otvorim ovaj thread ponadam se da je doslo do nekog povecanja brzine :d
Ajde ako vam nije problem predjite na neku od onih drugih tema o Ikomu pa nastavite tamo sa caskanjem, a ovaj ostavite ako stvarno dodje do nekog povecanja, ili ako neko ima proverene informacije o tome. Hvala :)

napokon se sve vratilo u normalu

753999197.png

Aha kod mene je sve OK :mad:....... 5mbit paket

755020046.png

755021796.png

755023247.png

Poslednja izmena:
~600Kb/s je max. Presao sam sa 2Mbit i meni kada je vukao max isao je nesto preko 240Kb/s. Sada takodje tamo gde server to dozovljava skida konstantno sa ~600Kb/s bez ikakvih padova. Znaci tamo gde moze, ocekuj 600Kb/s bez problema :)

Hvala na informaciji izgleda da ti i ja spadamo u zonu "dobrog protoka" : )

sta ja placam 2800 dinara...

767588450.png

ne prelazite na flat 4...ako boga znate...flat 3 je keva bio..uvek sve max radilo..bar kod mene

...bar kod mene

To je kljucna rec - KOD TEBE. Ne treba davati tako ishitrene zakljucke "ne prelazite ako Boga znate", jer neki drugi imaju i drugacija iskustva. Evo npr. moja iskustva... danas nikako nisam mogao da nadjem Frankfurt (jednostavno ga nema). Frankfurt imam testiran u jednom od proslih postova. Ali zato sam testirao mnogo dalju Moskvu i ovako je ispalo. Osim pinga koji je veci (zbog fizicki vece daljine) i DL i UL su u granicama paketa:

Znaci, KOD TEBE licno nesto zeza. A ne zeza generalno taj paket. Zovi, kukaj, zali im se, smaraj ih, disi im u slusalicu... dok ti ne srede.

Pozdrav!
MrBigJump.gif

To je kljucna rec - KOD TEBE. Ne treba davati tako ishitrene zakljucke "ne prelazite ako Boga znate", jer neki drugi imaju i drugacija iskustva. Evo npr. moja iskustva... danas nikako nisam mogao da nadjem Frankfurt (jednostavno ga nema). Frankfurt imam testiran u jednom od proslih postova. Ali zato sam testirao mnogo dalju Moskvu i ovako je ispalo. Osim pinga koji je veci (zbog fizicki vece daljine) i DL i UL su u granicama paketa:

Znaci, KOD TEBE licno nesto zeza. A ne zeza generalno taj paket. Zovi, kukaj, zali im se, smaraj ih, disi im u slusalicu... dok ti ne srede.

Pozdrav!
MrBigJump.gif

mozda nisi primetio..ali mnogo se ljud zali na FLAT 4..tako da nisam samo ja...

Bacim povremeno pogled. Vidim takodje da ima dosta regularnih "merenja". Sve zavisi kako se gleda - da li je casa poluprazna ili polupuna ;)

Vidim da si i ti imao "svetle dane". I ja sam takodje imao "losih dana". Samo sto su mi "svetli dani" vecinu vremena... "losi dani" se ne zadrze dugo :)

Srecno nam zelim sa IKOMom :type:

Pozdrav!
MrBigJump.gif

hahaahahahh i ja kad vidim boldovanu temu(novi postovi) se ponadam : )
Kao sto ce se neko ponadati sad kad vidi ovaj post a ono nista :D

Ja sam ih lepo zamolio da prebace diskusiju o svojim problemima na neku od drugih Ikom tema, ali niko me ne slusha :d Ovako totalno spamuju i daju nam laznu nadu da je doslo do povecanja brzine :p

Bice da su radili nesto ovih dana, firmware moje Motorole SB5101E su (remote)update-ovali na:

Software Version: SB5101E-2.7.7.0-GA-00-NOSH (pise vam na Help strani),

a pre toga je bio SB5101E-2.6.2.0-SCM00-NOSH.

I log :)

1970-01-01 00:00:38 6-Notice E112.0 SW download Successful - Via Config file
1970-01-01 00:00:02 6-Notice E102.0 SW Download INIT - Via Config file ...

Samo sto lepo ne aktiviraju ovo da se sinhronizuje vreme na modemu sa njihovim CMTS-om, a ne da pise 1970. godina...

sta ja placam 2800 dinara...

767588450.png

ne prelazite na flat 4...ako boga znate...flat 3 je keva bio..uvek sve max radilo..bar kod mene

Ne znam sta da ti kazem, meni net radi odlicno. Bice da je do tebe konkretno neki problem.

Takodje, flat4 bez ikakvih problema...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno