Razmisljam da predjem na sledeci paket 5mbs...to je dodatnih 600din, kako se vama pokazalo?
Meni je down 246Kb/s max na 2mbs, ovde mora biti bar 550Kb/s?
17.3.2010
Prekid Interneta
Poštovani korisnici, Zbog radova na Telekom mreži, u noći između srede i četvrtka 17. marta 2010. od 22:00 do 03:00 doći će do prekida Internet saobraćaja u trajanju od 30 minuta. Unapred se zahvaljujemo na razumevanju.
Vaš IKOM
Ваљда ће након тог прекида од 5 сати обрадовати, веома брзо, све кориснике са бржим пакетима, мада би било добро рецимо и да остану исти пакети а да смање цене за 20 - 30%.
I jel bilo prekida uopste?
Aha kod mene je sve OK....... 5mbit paket
![]()
![]()
![]()
~600Kb/s je max. Presao sam sa 2Mbit i meni kada je vukao max isao je nesto preko 240Kb/s. Sada takodje tamo gde server to dozovljava skida konstantno sa ~600Kb/s bez ikakvih padova. Znaci tamo gde moze, ocekuj 600Kb/s bez problema![]()
...bar kod mene
To je kljucna rec - KOD TEBE. Ne treba davati tako ishitrene zakljucke "ne prelazite ako Boga znate", jer neki drugi imaju i drugacija iskustva. Evo npr. moja iskustva... danas nikako nisam mogao da nadjem Frankfurt (jednostavno ga nema). Frankfurt imam testiran u jednom od proslih postova. Ali zato sam testirao mnogo dalju Moskvu i ovako je ispalo. Osim pinga koji je veci (zbog fizicki vece daljine) i DL i UL su u granicama paketa:
Znaci, KOD TEBE licno nesto zeza. A ne zeza generalno taj paket. Zovi, kukaj, zali im se, smaraj ih, disi im u slusalicu... dok ti ne srede.
Pozdrav!![]()
Ovako totalno spamuju i daju nam laznu nadu da je doslo do povecanja brzine![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari