@ypow,
zato sto modem mogu da prate jer ima povratni smer za razliku od tv signala koji je , naravno jednosmeran...
Problem koji imas se desava zbog sumova na nodu, pojacalima i sl, i otklanja se relativno brzo, samo je najbitnije zvati korisnicki servis blagovremeno..
Pa valjda je normalno da ponekad nesto zataji, ali bar ima ko to da popravi !
Evo, recimo imas isti problem na sbb-u :
1. znas kad bi dobio operatera ? - posle sat vremena poziva
2. kad bi neko izasao na teren da odmah otkloni kvar jer nemaju sluzbu odrzavanja vec unajmljuju neke dundjere.
Ovo odgovaram kao neko ko je zvao preko 200 puta korisnicki servis za ovih par godina, zbog neispravnog interneta.
Kad su u pitanju sitni kvarovi tu su vasi tehnicari brzi, izadju na teren istog dana.
Jednom ste mi cak i iskljucili TV greskom, mada ste brzo ukljucili...
Kad su u pitanju veci kvarovi, kao ove moje diskonekcije, to vam treba prvo 2 meseca da
P R I Z N A T E kvar a onda od 15 do 20 dana da zaista popravite.
Evo da se javim vec 2 dana imam umesto 60 sec diskonekciju imam samo na 2 sec, i ja sam zadovoljan... Kakvi ste bili ovih 2 meseca ovo je odlicno. E sad nadam se da ste popravili kvar a ne da se samo resilo il stavec.
E da necu zaboraviti ni vasu koleginicu Draganu iz call centra koja je bila retardirana (da moram da iskoristim ovu rec) kada sam postao vas korisnik za net dala mi je pogresnu informaciju da ne moram da uplatim sl mesec i naravno 18.og su mi iskljucili net... Kad sam zvao ponovo call centar ja sam naravno ***** i pogresno sam cuo... Od tad kad god je neko pitanje van vaseg sablona ja snimam razgovor, da ne ispadnem ***** ponovo.
Edit: Imamo mi strpljenja da povremeno zataji net, ali ne da nas 2 meseca j.ebete u mozak da vam je ispravan net a nama zabada na 20 minuta.
I bolje da ne pricam kakve izgovore ste imali kad sam tek uveo vas internet cini mi se 2007 ili 8. Pa cim su mi ugradili IKOM net ja vasim majstorima kazem hvala dovidjenja kad su izlazili iz stana, oni mi rekose "Ti ces tek sad da nas zoves"