Šta je novo?

Ikom - Digitalna tv

Cek, ja vec placam pretplatu tel 3, samo hoću isti taj paket kanala da imam i na drugom Tv-u, koliko to košta?

Да ли се на овом XД ридиверу може наместити листа омиљениx канала и како? На даљинском постоји дигме FAV али не могу да додан ниједам канал. Такође би да сортирам канале по својим потрбема. Од 200 канала гледам 10ак који су раштркани. Од првиx 100 гледам 3 канала.

Da, imaju prilično loš program uz katastrofalnu sliku i ton. Ne znam napamet frekvenciju, tamo pred kraj opsega su uz RTS HD.

Na jednom tvu imam Conax a na ostala dva analognu, medjutim desava mi se na jednom tvu koji ima analognu da se ne prikazuju titlovi na stranim kanalima, zna li se nesto zasto se to desava ?

Jesi li siguran da su analogni kanali u pitanju? Na analognim kanalima titl uključuju u IKOM-u, na digitalnim korisnik. Nemoguće je da na jednom tv-u imaš titl a na drugom ne.
Koji kanali su u pitanju?

U pitanju su foxovi, nisam za drue proveravao, tj moja greska digitalni su ali nema risivera ili kartice na tom tvu

Titl na digitalnim kanalima uključuješ sam preko opcije na tv-u.

U pitanju su foxovi, nisam za drue proveravao, tj moja greska digitalni su ali nema risivera ili kartice na tom tvu
Kao što bobster kaže. Ako se i dalje titlovi povremeno gube, preskeniraj kanale svaki put kada se to počne dešavati i ne bi trebalo da ima problema.

drugari, imam problem sa instalacijom synapsa t 50, uopste nece da nadje ni jedan kanal, i sve me vrti u krug vec 15min, iz pocetnog menija.Moze li malo pomoci? 🙂

Да ли неко има проблем са Првом телевизијом. Када мењам канале пребацим на Прву треба некиx десет секунди да се појави слика? Раније је Студио Б имао таквиx проблема. Иначе користим Echolite рисивер, Флат3.

Resetuj na fabricka podesavanja,to oni nesto brljaju pa ostave tako.

Dali nekome na Echolite dekoderu nekada slika secka npr idu vesti a ono crn ekran na par stotinki .Neznamo dali je to do Ikoma

И мени се понекад то деси.

Pada kiša, šta je tu čudno

Sta je po vama bolje kod Ikoma ,Cam modul ili dekoder Echolite (koji sada imamo).

Ја прво користио ЕхоЛајт, повезан преко HDMI кабла. Сад имам CAM модул, иста слика..
Онај распоред им је био ок, нисам морао да мењам редослед. Сада сам морао сам да ређам канале јер су по фрекфенцијама поређани катастрофа.. Мало ме то сморило, али сам одрадио па имам поређане канале по жељи.
Е сад, најбитније, немам гомилу каблова који су вирили иза ТВ, иако сам покушао да их средим да се не виде, нисам успео док сам имао рисивер, увек неки излети.
Сада се не види ништа од каблова, један једини иде у ТВ. И што је још битније, само један даљинац користим, то ме највише нервирало.

Zna li neko mogi li se birati kanali na tel 3 ,do sada smo imali flat 3 a sada prelazimo na tel 3 pa nas zanima moze li umesto ovoga 5 (erotski)da se stavi 4 Cinemax pa da bude paket 1234 umesto 1235

Везано за додатни рисивер/Cam модул, да ли може на неку фору да се добије без оне инсталационе таксе од 1000 дин, само 100 месечно?
Наравно као корисник Флат3 са телефоном, иовако никад до сад нисам плаћао те таксе када сам и уводио рисивер и телефон пре неколико година.
Моји узели нов тв, па је пола канала закључано, а и питање да ли би и гледали те канале.

Nema sanse ,mora da se plati instalacija 1000 din prijavis se,posle 10 dana te zove momak iz ikoma dodje i ugradi ti sta hoces dodatni risiver ili cam modul.Posle nekog vremena ti stigne uplatnica na 1000 dinara i to je to.Posle placas po paketima za taj prikljucak 100 dinara ti je osnovni pa na vise

Trenutno je akcija u IKOMu za TEL pakete. Ja sam bio na FLAT2 i presao na TEL2. Placacu narednih 6 meseci istu pretplatu kao za FLAT2, a posle 2275 din sto je jeftinije od cene TEL2 koja stoji na sajtu. Za malo vise para dobija se 25Mbps umesto 10 Mbps, Digitalna 1 i 2 sa CAM modulom, prenos fiksnog broja i besplatan bezicni fiksni telefon (neki Grundig daju, sasvim ok). Nisu mi naplatili nikakvu instalacionu taksu. Jedino sto mi je net nesto nestabilniji posle ovog upgrade-a, ali vidim da se ljudi po Zarkovu takodje zale, pa uzrok verovatno nije novi Cisco modem/ruter koji su instalirali.

Trenutno imam Echolite receiver i zanima me ako ga menjam za cam modul da li gubim nesto od funkcija ili kvalitet?
Predpostavljam da jedino mozda necu moci da imam "72 sata unazad" ako to ikad uvedu?
Sto se tice snimanja, TV ima tu opciju pa mogu sa njega da koristim ako mi ikada zatreba, posto do sada to nisam ni koristio (inace slabo gledam tv program)?

Hvala!

Trenutno imam Echolite receiver i zanima me ako ga menjam za cam modul da li gubim nesto od funkcija ili kvalitet?
Predpostavljam da jedino mozda necu moci da imam "72 sata unazad" ako to ikad uvedu?
Sto se tice snimanja, TV ima tu opciju pa mogu sa njega da koristim ako mi ikada zatreba, posto do sada to nisam ni koristio (inace slabo gledam tv program)?

Hvala!

Nista ne gubis. U TV mi je CAM modul/kartica i sve sljaka dobro. Jedini mali problem, ali to je od TV-a do TV-a, da na nekim televizorima, malo sporije prebacuje kanale, ali one koji su skremblovani za "bez kartice". To je i do softvera, kako mu dune. Bar na mom TV-u. Mislim, nista strasno ta sporoca, treba mu otprilike sekund.

Da li Ikom i dalje deli CI module?

Da li se svi digitalni kanali i dalje mogu gledati bez njihovog dekodera?

Ne mogu svi, samo neka osnovna osakacena ponuda je besplatna ukoliko imas tv sa dvb-c tjunerom.

Strašno me nervira što nisu u stanju da danima srede titlove na Discovery science (idu na engleskom umesto na srpskom). To je jedan od najboljih kanala. Inače imam osećaj da uopšte ne obraćaju pažnju na tv kanale i ne proveravaju ima li problema. Često se dešava da nestane titl ili ne radi ili je neispravan EPG. Ja sam u početku slao mejlove, zvao korisnički ali više mi je dosadilo.

Nazad
Vrh Dno