- Učlanjen(a)
- 06.04.2011
- Poena
- 169
Cek, ja vec placam pretplatu tel 3, samo hoću isti taj paket kanala da imam i na drugom Tv-u, koliko to košta?
Hvala, našao sam, nisam imao memorisane frekvencije 498000 pa do 538000. Ali sam našao i BBC Earth HD 🙂Da, imaju prilično loš program uz katastrofalnu sliku i ton. Ne znam napamet frekvenciju, tamo pred kraj opsega su uz RTS HD.
Kao što bobster kaže. Ako se i dalje titlovi povremeno gube, preskeniraj kanale svaki put kada se to počne dešavati i ne bi trebalo da ima problema.U pitanju su foxovi, nisam za drue proveravao, tj moja greska digitalni su ali nema risivera ili kartice na tom tvu
Trenutno imam Echolite receiver i zanima me ako ga menjam za cam modul da li gubim nesto od funkcija ili kvalitet?
Predpostavljam da jedino mozda necu moci da imam "72 sata unazad" ako to ikad uvedu?
Sto se tice snimanja, TV ima tu opciju pa mogu sa njega da koristim ako mi ikada zatreba, posto do sada to nisam ni koristio (inace slabo gledam tv program)?
Hvala!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari