Šta je novo?

Ikom - Digitalna tv

Da li su stvarno izbacili syfi??/ Juce odradim rescan, i nema ga :S Ali zato pinkova pun qrac, koji trash...
 
meni na LG tv-u radi EPG, doduse nema za ove nove pinkove kanale i jos poneki ali za vecinu ima.
I meni radi EPG na LG-u, tj radi samo za stare kanale za nove jos nije proradilo, al ce verovatno uskoro.
 
Gledam digitalnu preko DVB tjunera...ono sto me interesuje, da li postoji mogucnost da se na EPG nameste srpska slova?
 
Danas mi opet zeza kablovska, ne rade +1 kanali, a onda procitam sledece

U noći između ponedeljka i utorka, 30. jula 2013. godine, u periodu od 00:00 do 03:00 časova, biće obavljeni radovi na sistemu usluge Digitalna TV u cilju dodavanja novih programa. Kako bi Vaš digitalni dekoder detektovao nove programe, potrebno je da ga isključite i uključite a zatim sačekate da se završi automatsko pretraživanje novih programa.

A novi sjajni programi su:

PINK Fashion, PINK&Roll, PINK Music 2, PINK Music 3, PINK Live, PINK Folk i PINK Folk 2.

Kao da ih je Mitrovic kupio...
 
Danas videh u novinama da ce biti neki Pinkovi porno kanali.
 
Mislim da će na kraju sve kanale da brendiraju sa Pinkom ispred, aka Pink History, Pink Discovery, Pink Travel.....

Užas....
 
Postali su pravi PI(N)KOM, sve pink do pinka. Nikad im neću oprostiti one Discovery kanale što su ukinuli pre godinu-dve.
 
Evo spisak Pink kanala trenutno (nadam se da nisam omasio neki)

PINK, PINK 2, PINK 3, Pink Family, PINK BH, PINK M, PINK Extra, PINK Plus, PINK World, PINK Soap, PINK Reality, PINK Kids, PINK Film+1, PINK Film, PINK Action 3+1, PINK Action 3, PINK Action 2+1, PINK Action 2, PINK Action+1, PINK Action, PINK Movies 3+1, PINK Movies 3, PINK Movies 2+1, PINK Movies 2, PINK Movies+1, PINK Movies, PINK Premium+1, PINK Premium, PINK Fashion, PINK&Roll, PINK Music 2, PINK Music 3, PINK Live, PINK Folk i PINK Folk 2.
 
Evo spisak Pink kanala trenutno (nadam se da nisam omasio neki)

PINK, PINK 2, PINK 3, Pink Family, PINK BH, PINK M, PINK Extra, PINK Plus, PINK World, PINK Soap, PINK Reality, PINK Kids, PINK Film+1, PINK Film, PINK Action 3+1, PINK Action 3, PINK Action 2+1, PINK Action 2, PINK Action+1, PINK Action, PINK Movies 3+1, PINK Movies 3, PINK Movies 2+1, PINK Movies 2, PINK Movies+1, PINK Movies, PINK Premium+1, PINK Premium, PINK Fashion, PINK&Roll, PINK Music 2, PINK Music 3, PINK Live, PINK Folk i PINK Folk 2.

KATASTROFA! A kada tu dodamo i ove silne Kopernikus, Sky+, i sve ostale +1 i +2 kanale, zaista ne znam sta da kazem. Dosao sam pre par dana iz Danske, bio tamo kod nekih rodjaka, i odmah sam se uhvatio daljinskog da vidim kakva im je kablovska. Odmah da kazem da nisam pitao koliko placaju, tamo je inace sve skupo. Imaju nekih 150 kanala, od toga je vecina u HD-u. Slika i zvuk su izvanredni, a imaju cak i nase rts, pink, rtk, rtcg, hrt i druge kanale, koje odmah prepoznas po 4:3 formatu. Uz to imaju i kablovski internet, par puta sam proveravao na speedtestu, download je 20 mb a upload 25mb! A ja Ikomu plaćam za upload od 1 mb!
 
Pa to je normalno gde postoji konkurencija ja naprimer placam oko 130€ mesecno Objedinjeni paket koji sadrzi oko 150 TV kanala (od toga preko 20 u HD) net 360/15, VOD i telefon 9000minuta u nacionalnoj i 1000minuta u mndjunarodnoj mrezi uz to smo za doplatu od 1€ dobili i tablet Acer Iconia B1
 
Ipak je bolje ovde gde nema konkurencije:D

- Kablovska sa netom, dovoljnim za download čega god, tako da nema potrebe za VOD - 20 €
- CS sa 15000 kanala, od toga nekoliko stotina u HD - 7 €
- Telefon, pretpostavljam da je IP u tom paketu, što znači da plaćaš i mobilni, ovde je dovoljan neki paket od 20€ (+dobar Android za 1 dinar) + Viber + WhatsAPP + Skype + besplatnih 30 minuta IP ka inostranstvu (u Ikomu)

Sve zajedno 47 €. Neko će da kaže da i nije neka razlika, ali ta kablovska i satelitski CS ne mogu ni da se uporede.

EDIT: Ovo možda liči na mešanje baba i žaba, jer poredimo kablovsku uslugu, samo sam dao predlog kako uz kablovsku/internet i još par dodataka, može za manje para da se sebi ugodi. Uzgred, takav paket bez, po meni nepotrebnog IP telefona, u SBB-u košta oko 40€, ne sećam se za VOD, ali imaju 3 dana snimljenog programa itd.
 
Poslednja izmena:
Jedno pitanje za one koji imaju CAM ?
Da li se vama desava da kada shaltate kanale -CAM trazi sifru ili vam iskoci prozor sa porukom NO CASSE ?
To se meni desava na kanallima koji su odkljucani HMO,HBO Comedy... (flat3),pa mi se desava da recimo kada se vracam u nazad sa shaltanjem ponovo mi se pojavi da kao trazi sifru...
Pozdrav
 
Desava se i meni.
 
Nisam mnogo čačkao, jer retko gledam i HBO, a pogotovo pornjavu. Praktično sam probao samo kada su doneli modul i to je to. I par puta možda okrenuo na HBO, čisto da vidim šta neću da gledam. Probao da promenim neke opcije i ništa. Ako ih zoveš, verovatno će kao roboti za mesec dana da donesu drugi modul i da ti kažu da je to do tv-a.
 
Od juče su isključili titl za BBC Entertainment, ne mogu da verujem, jer mi je to jedan od kanala koji najviše gledam. Pa stvarno nisu normalni!
 
Pa pre će ih naterati da ne gledaju taj-te kanale, nego nauče nešto novo... mi smo ti nebeski narod - ili sve već znamo ili teramo inat. :d

A to da IKOM nije normalan, pa to znaju i laste i zidovi i trava. :wall:

Kako bih voleo da se nešto promeni u ovoj državi pa da se pojavi neka normalna konkurencija, tj. da u svakom naselju imaš izbor od par provajdera pa nek' bira šta ko hoće.

Ja pored buđavog IKOM-a mogu samo neki IPTV da nabacim, a to mi i nije baš neko unapređenje. Najviše bih voleo da na Voždovac dođe Targo, ali ne verujem ni da će moja deca to doživeti.

Kad bi bar SBB mogao da se dovuče do moje ulice, ali izgleda slaba vajda i od toga...

Izgleda da mi ne gine neka card sharing varijanta, pošto sumnjam da će ovi iz Ikoma da se opamete i uvedu barem HD pakete u skorije vreme.
 
Poslednja izmena:
Da li nekoi zna zasto nije moguce da gledam YT hd video spotove direktno na tv ?
 
Verovatno zato što YT aplikacija u tv-u to ne podržava.
 
pošto je naš "omiljeni" provajder počeo da menja kaon risiver za CI modul, reših da krenem u zamenu nadajući se malo boljoj slici i jednom daljinskom manje.
imam LG42LH4000. do sada sam imao settopbox kablovski risiver koji je nakačen na AV risiver, kao i bluray player. iz av risivera je hdmi kablom je bio povezan tv.
ako ovo uradim, da li mogu da pošaljem zvuk iz tv u AV risiver, a da bluray player ostane povezan preko AV risivera i da taj signal pošaljem na tv?
ovako izgledaju ulazi na tv-ulg_tv_42lh4000_anschl.jpg
 
Vrh Dno