Šta je novo?

Ikom - Digitalna tv

Da li još neko ima problema sa titlovima? U poslednje vreme postalo je baš iritantno, na primer na Fox Life i HBO sigurno preko 50% titlova mi se ne prikazuje. Na digitalnoj sam, da li može da bude do jačine signala? Sa TV-om je sve uredu jer mi se isti problem javlja na oba TV-a u stanu.

Kod mene sve radi kako treba, nemam nikakvih problema ni na jednom kanalu.

Jedino sto imam je sto mi na Dorcel kanalu ponekad trazi da ukucam PIN vise puta, a ponekad ne. To se nije desavalo sa resiverom.

^^
Ja imam problem sa titlovima I to od pocetka digitalije na ikomu.
U pitanju su Natigeo,Disq,Animal...isti +1 kanali na kojima su nalepljeni titlovi rade kako treba.
Televizor je Samsung PS42B430 a zemlja u podesavanjima je Netherlands.

Sinoć oko pola jedan je nestao signal i kablovske i interneta u Zemunu, jutros vidim radi ali slika nije nikad bila gora, analogna je katastrofa, neverovatno koliko je loša, a najgori su novi pinkovi kanali, ali je i digitalna mnogo lošija nego pre, na nekim kanalima zamućena, sa pikselizacijom i nekim linijama. Bio sam kod nekih prijatelja na Banovom brdu koji imaju SBB i nisam mogao da verujem kakva im je slika, pa analogna im je bolja od naše digitalne. Meni ovo više liči na sliku sa nekadašnjih zajedničkih antena a još kad vidim ove kablove preko krovova, smuči mi se. U mojoj zgradi je i Targo počeo sa radom, mislio sam da pređem ali se dvoumim jer Targo nema Fox-ove kanale a najvažnije mi je to što nema HBO i Cinamax kanala, jer sam na Ikomu uzeo pay paket.

meni par dana HBO secka zesce ili javlja poruku nema signala
dok kod Hbo Comedy sljaka ok,
--
nego Comedy Centar - da li da ocekujem(o) na ikomu ili je ekskluziva sbb-a?

Verovatno ovo drugo. Znamo da Ikomovci nisu mnogo inteligentni/ažurni... ali da bez razloga ne ubace najbolji kanal, bilo bi previše i za njih.

Imam Panasonic plazmu G20 i koristim Ikom digitalne free kanale.
Malo pre mi iskocila opcija da ima novih kanala, sve skenirao dodao i sad mi mnogi kanali nemaju uopste slike, npr History, nat Geo, B92...
Ponovo sam skenirao, vidi kanale, ima signal ali nema slike ni tona...

Neki predlog?

Radovi na mreži

Poštovani korisnici,
U noći između srede i četvrtka, 11. jula 2013. godine, u periodu od 00:00 do 08:00 časova, biće obavljeni radovi na sistemu usluge Digitalna TV u cilju dodavanja novih programa. Kako bi Vaš digitalni dekoder detektovao nove programe, potrebno je da ga isključite i uključite a zatim sačekate da se završi automatsko pretraživanje novih programa.
Za sve dodatne informacije, naš Kontakt centar Vam je na raspolaganju radnim danima i vikendom od 08:00 do 22:00 na 011/3010-110.
Vaš IKOM

NOVO u okviru usluge Digitalna TV

Novi programi u MEGA paketu usluge Digitalna TV: PINK Premium, PINK Premium+1, PINK Movies+1, PINK Movies 2, PINK Movies 2+1, PINK Movies 3, PINK Movies 3+1, PINK Action+1, PINK Action 2, PINK Action 2+1, PINK Action 3, PINK Action 3+1, PINK Film+1, PINK BH, PINK M, PINK Extra, PINK Plus, PINK World, PINK Soap, PINK Reality, HRT 3, RTRS, Vesti 24, Slovenia 2, SKY Plus, ARTE, SAT 1, RAI Due i RAI Tre. U okviru paketa Cinemax, novi program je Cinemax 2+2.

Za sve dodatne informacije, naš Kontakt centar Vam je na raspolaganju radnim danima i vikendom od 08:00 do 22:00 na 011/3010-110.

Vaš IKOM

Udavise sa ovim Pinkom a I ovi ostali su blagi uzas,pazi kad opet nemamo gde da gledamo F1,nema nemacki RTL....
A kada ce biti HD kanala....:wall:

Ali Pink Soap je hit... :smash:

Palim sinoć tv i vidim da mi umesto history-ja ide CI +1 i da mi se pola kanala iz favorites po*ebalo... prebacim ja na all channels i odradio update channel list i sad umesto nekih 80 i kusur (koliko ih beše bilo u osnovnom paketu), imam skoro 150! I naravno svi su do bola razbacani, a od onih silnih pinkova ne mož' čovek da se odbrani! :wall:

Da katastrofa bude još veća, svi ti pinkovi do jednog imaju katastrofalnu sliku, tj masteri su im katastrofalnog kvaliteta, prevodi samo skinuti s neta... ma katastrofa.

Sad moram opet da potrošim pola dana da sortiram nove "favorites" kanale.

Pa i buđavi radijus vektor koji sam koristio na NBG-u sada ima hd ponudu, čak i 3D eksperimentalni kanal, a ovaj smrdljivi

Ikom još ništa od toga nema ni u najavi, sramota. Pose*em im se na sve ove nove kanale kad nisu ni za potapanje kupusa...

Šta li sam samo onom gore zgrešio da me osudi na Ikom, kuku lele?

Izgleda da ću morati da pronađem neko alternativno rešenje za gledanje TV-a... da li malo bolji ali opet buđavi IPTV ili da nabacim ponovo tanjirče i neki card sharing ili slično, još uvek ne znam.

Trenutno na Ikomu gledam možda 5 kanala ukupno, a od toga jedno 80 posto history, koji je jedan od retkih kanala sa zadovoljavajućim kvalitetom slike.

Naravno, history + 1 (a i svi ti +1 kanali) je takođe polu-us*an, jer izgleda kao da je materijal sa history-ja rekompresovan na dosta niži bitrate i pušten onda na +1 kanalu. Ne znam koja im je to fora, ali nije im fora...

Jeste da su popravili malo net i da ga ne gubim više po pet puta dnevno, jeste i da dobiješ za samo 4200 60 Mbps net, telefon i sve TV pakete... ali čemu sve to kad nemaju čak ni opciju sa 2 Mbps up-a (osim da doplaćuješ 900 kinti kao dodatak na pretplatu), da i ne pominjem opet hd ponudu... koji će mi moj i onaj cam modul da mogu da gledam pay tv kanale bez onog buđavog kaona, kad, ponavljam, nemaju hd ponudu, a kao da je neće ni uvesti skoro... sramota.

Šteta što većina kablovskih operatera drži monopol na svojim lokacijama, bilo bi lepo da čovek u većem gradu može da bira između dva-tri kablovska operatera i isto toliko iptv operatera, na primer.

Kako bi se onda svi trkali da omoguće najbolju moguću ponudu i cene...

Poslednja izmena:
...prevodi samo skinuti s neta... ma katastrofa.
Nemoj tako, neki od tih prevoda su mnogo kvalitetniji i pismeniji od onih "profi". Btw, video sam i par svojih, upravo razmišljam kako da im doakam oko naplate... i njima i onim autobusdžijama😡

... da li malo bolji ali opet buđavi IPTV ili da nabacim ponovo tanjirče i neki card sharing ili slično, još uvek ne znam.
Na IPTV će da te dočeka još više Pinkovih bljuzga😀
CS i tanjir su moje rešenje odavno, tako da lako podnosim Ikomove akrobacije. History HD u svom punom sjaju, apsolutna preporuka.

Pa izgleda da će CS i tanjir i da padnu. Samo moram dobro da se raspitam šta i kako u vezi toga, pošto tanjir nemam već 10-15 godina pa sam ispao iz tokova.

Pa npr. DM500HD i nema šta da razmišljaš. Tanjir, motorče i vozi.

Stvar ukusa ali od svih HD kanala u ponudi u Srbiji ja možda jedan gledam, ponekad, tako da svaka selekcija za HD je potpuno neosnovana, sve u HD ili ništa.

jel jos neko ima problema sa zvukom, na pola kanala nemam ton. Prva, Studio B ... nemaju zvuk, rts ima, fox crime koji gledam takodje ima zvuk.

Ponovna pretraga resava problem.

Poslednja izmena:
Da sada ne objasnjavam mnogo,mnogo mi je znacilo kada sam citao da "dobijam" RTRS, medjutim sreca nije dugo trajala... dobili smo kanal koji se prikazuje FTA na satelitu i koji je za 40% slabijeg kvaliteta od kanala koji ide tamo normalno.
Steta

Nemam vise EPG na LG televizoru...jos neko sa slicnim problemom?

Zahvalan sam sto mogu da sortiram/brisem kanale kako zelim, ali zaista kvalitet slike kod IKOM-a, koji je nekada bio OK operater je stvarno najgori moguci.

Plus ponuda programa koja ukljucuje cak 3 Kopernikus kanala i jedno 20 Pink kanala, a nista normalno da ubace.

HD kanali su samo san, kao i veci upload.

Nazad
Vrh Dno