Šta je novo?

Ikom - Digitalna tv

Slegli su se 😀 svi sljakaju ispravno jedino sto jos Fox kanal nije proradio...

Jesu li se slegli svi kanali?

Kod mene i dalje nema nekih, gledam digitalnu preko TV-a, bez Kaon-a.

Pitam, da znam da li da krenem sa skeniranjem ispocetka ili ne...

Jel obicni kablovski Ikom dobio CNN natrag? Da ne skeniram kanale ponovo za dzabe.

Izbačeni su svi Turnerovi kanali iz ponude. CNN, CN, Boomerang i TCM.

Ja sada ne mogu uci u KAON --> PODEŠAVANJE SISTEMA --> Kada prisnem pise mi "Zakljucavanje menija Unesite PIN kod ????"

Koji je PIN ? Hvala

To je bio jedan od uslova da bi ušao SK Prime. Drugi uslov je bio da u kompletu uđu i ostali kanali koji su ušli.

Je*o ih SK Prime, sad kad je ionako sve na obicnom SK i plusu?!

Jeste, vec dve trke je na obicnom SK. A i ko gleda sa nasim pajserima komentatorima, gledam stream vec nekoliko sezona.

Da, sad vidim da su prebacili trku na obican SK a kvalifikacije na SK 3.😡

Ima prime u osnovnoj ponudi, sad ga nadjoh, al je nakaza od slike.

Sad ni MTV i Vh1 nema??

Nema već danima...priča se po forumima da su im ostali dužni kintu.

Ludilo..

meni se pojavio VH1. Jel zna neko kada treba da pocne sa radom VH1 Adria i da li ce ga biti u Ikom ponudi?

meni se pojavio VH1. Jel zna neko kada treba da pocne sa radom VH1 Adria i da li ce ga biti u Ikom ponudi?
Pošto je pre neki dan u 90's ili nekom sličnom bloku na VH1 išao Sunshine, pretpostavljam su već počeli da emituju Adriu, umesto orignalnog.

Verovatno je vh1 adria, cim su ubacili sat ispod znaka i na njemu je lokalno vreme 😀

Da, VH1 je od sada "nas"... mislim Adria... Poslusajte i reklame, a i po spotovima i satu ga mozete prepoznati....

Hocu stari VH1!!!!

Hocu stari VH1!!!!

A sto? Uzasan je bio, brdo reklamnih blokova, a da ne spomenem one dzinglove koji su vec sto godina isti, majko mila naucio sam ih napamet 😡

Doduse ne videh ni ovaj novi da li se razlikuje 🙂

Sad sam kao malo gledao taj novi, ustvari i nije lose za sada. Malo domace muzike malo strane.
A to za dzinglove si upravu vec par godina su isti idu posle svake trece pesme i ja ih znam napamet. Za sada sam samo video jednu reklamu za booster.

Da VH1 je bas smarao sa tim *****skim reklamnim blokovima koje nisu promenili od 1998.

Mada dosta kanala ima tu boljku.

Da VH1 je bas smarao sa tim *****skim reklamnim blokovima koje nisu promenili od 1998.

Mada dosta kanala ima tu boljku.

VH1 Classic nema tih problema 🙂 generalno volim 80-te (jerbo sam mator), reklame kratke i retke.

Nazad
Vrh Dno