Šta je novo?

Ikom - Digitalna tv

Problem je shto kod nas 99% televizora i u radnji i ispod ruke nemaju DVB-C, samo DVB-T 🙁
uzas...

Pa to, jedino da bacim tv ili da sacekm ikomov dekoder kada odem na flat 3....
Ne znam da li ce to moci da pusta pravi DTV ?

Imam samo dva pitanja pre nego sto ih zovem sutra, da me ne bi zavrnuli. Kolika je ugovorna obaveza? I da li ako sam vec postojeci korisnik, moram da placam prikljucnu taksu (ako je tako, Boze moj) ?

На другом форуму сам прочитао да је човек звао Иком и да су му рекли да пуштају до краја ове недеље. Не верујем им ништа, али ајде...нада умире последња.

A ovaj novi Fox kanal, da li ce i on biti u ponudi?

Pa nadam se da ce do kraja nedelje biti jer sam video reklamu gledajte barsa real na ikomu sk prime a utakmica je 07.10 tako da ima smisla da do tada puste

gledam ikom tv preko modula, a ne njihovog dekodera na samsungu D6510 i pri skeniranju kanala ne nalazi sk prime, golf klub i one "+" kanale.
našao je FISHING & HUNTING, Mini Ultra, IQS Life, Al Jazzera Balkans i Minimax +1.
ima još neko taj problem?

Poslednja izmena:
Koliko sam video jutros, jos uvek sredjuju i peglaju sve ove premetacine pa zato nema nekih kanala ili nisu bili obelezeni.

SK Prime je tu ali zamenili CNN sa Aljazeerom?!

Ja recimo uz Flat4 trenutno po dolasku s posla sam zatekao SKPrime ali zato ne i Fox Life i Fox Movie, AXN+1, SciFi i SciFi+1 i da sve bude cudnije rade mi osnovni kanali HBO, HBO Comedy, Cinemax 1 i 2 ali ne i njihovi programi +1 i +2!😕

Nadam se da nisu nista zeznuli i narocito da nisu pogasili ove +1 i +2 kanale!?

Ponovo skeniraj, bio je update pre 20 minuta, a biće ih izgleda još.

Ma jok, sad je jos gore...

Kao nesto rade pa je zato tako - videcemo sutra kakvo ce stanje biti...

Evo citat sa drugog foruma
Ako neko ima problema sa digitalnom TV evo šta treba da uradi da bi radili svi kanali:

1. Na daljincu digitalne televizije pritisne dugme MENU
2. Kada se pritisne dugme MENU izabere se opcija PODEŠAVANJE SISTEMA
3. Kada se uđe u opciju PODEŠAVANJE SISTEMA izabere se opcija FABRIČKA PODEŠAVANJA zatim se pritisne dugme OK
4. Kada se sve to uradi pojavise prozor gde piše RUČNO PRETRAŽIVANJE KANALA
5. Kada sistem dođe do 100% risiver će se sam isključiti i prebaciti se na RTS 1.
6. Time je završena kompletna pretraga kanala i sada bi svi trebali da rade.
To ako je u pitanju njihov receiver.

To sam i radio, to se i desilo i ... nista se nije dogodilo - fali masa programa.🙁

Ja sam danas zvao dva puta i dobio informaciju da ubacuju Sport Klub Prime i jos "brdo novih kanala", da ce radovi da potraju, a ako do sutra ne bude normalizovana slika, da im se javim.

Ja sam dobio SK Prime 🙂 a koje je to brdo novih kanala?

Jel kazu nesto za CNN? Koje su ovo fore sa Aljazeerom bre?!

Poslednja izmena:
Ja bih rekao brdo starih sa +1, a dosta njih bez reda stavljeni na 1000, 1001 i 1002...

Ja bih rekao brdo starih sa +1, a dosta njih bez reda stavljeni na 1000, 1001 i 1002...

Odradi ovo i bice lepo poredjani:

1. Na daljincu digitalne televizije pritisne dugme MENU
2. Kada se pritisne dugme MENU izabere se opcija PODEŠAVANJE SISTEMA
3. Kada se uđe u opciju PODEŠAVANJE SISTEMA izabere se opcija FABRIČKA PODEŠAVANJA zatim se pritisne dugme OK
4. Kada se sve to uradi pojavise prozor gde piše RUČNO PRETRAŽIVANJE KANALA
5. Kada sistem dođe do 100% risiver će se sam isključiti i prebaciti se na RTS 1.
6. Time je završena kompletna pretraga kanala i sada bi svi trebali da rade.

Jesu li se slegli svi kanali?

Kod mene i dalje nema nekih, gledam digitalnu preko TV-a, bez Kaon-a.

Pitam, da znam da li da krenem sa skeniranjem ispocetka ili ne...

Nazad
Vrh Dno