Šta je novo?

Mobilni telefon IKEA punjači, usb kablovi

Koji mobilni telefon kupiti

Grumpy

Zapažen
Učlanjen(a)
24.09.2023
Poena
15
Treba mi PD punjač, nisam ni znao da ih IKEA ima, pogledam cenu, njihovi punjači koštaju 2-3x manje od isto rangiranih brendiranih tipa Samsung, Xiaomi, Motorola... Pomislim verovatno su neki krš, al' na netu nalazim samo pohvale...

Jel su stvarno best value? Gledam ovaj SJÖSS, 30W, PD, PPS, QC, podržava sve praktično, 800 dinara... Toliko su neki random Kinezi upitne bezbednosti.

Pa ako neko ima iskustva, da mi razuveri skepticizam. 😃

Imam oba Sjoss, ovaj od 30w ima odlicne performanse po ovima sto ih testiraju po netu, a i dupli od 45W je isto dobar.

Jedino su malo glomazniji od GaN punjaca, umeju da budu topli, ali savrseno rade i sto je najvaznine, imaju prave sertifikacije, tako da njima najvise verujem.

Nikako ove kineze od evro dva tri, meni je jedan eksplodirao iz cista mira i od tada samo brendirane uzimam.

Dobri su ti testirao sam ih ja jos pre nego sto su zvanicno ulistani u ikei su bili u radnji i ja uzeo Imam 2x45w i jedan od 30w
A od kineza jedino toocki i essanger korsitim jedino imam 2 essangera u rotaciji i toocki od 20w usb c koristim za punjenje smart watcha sa originalnim kablom i to je to
Pozdrav

Imam ikeine punjače (i kablove), prezadovoljan sam, pogotovo za navedenu cenu. Kablove njihove koristim dugi niz godina jer su najjeftiniji sa Apple-ovom MFi (Made for iPhone/iPad) sertifikacijom i nikada nikakav problem nisam imao.

Imam ikeine punjače (i kablove), prezadovoljan sam, pogotovo za navedenu cenu. Kablove njihove koristim dugi niz godina jer su najjeftiniji sa Apple-ovom MFi (Made for iPhone/iPad) sertifikacijom i nikada nikakav problem nisam imao.
Koji kabl koristis, onaj plavi od 2-3 evra, ili pleteni skuplji?

Inace imaju plavi C C kabl, kao i zuti A C kabl, oba su izuzetno prakticna jer su silikonski i vrlo savitljivi.

Imam žuti silikonski A na C, sivi silikonski A na B, pleteni zeleni C na Lightning, pleteni crveni A na Lightning i pleteni sivi C na C. Svi su mi super :D

Hvala na svim odgovorima. Znači poručijem bezbrižno sad punjač i par kablova.

Inače, dok sam gledao punjače po netu, naletih na ovo i ne znam jel ovo realno 🤣

1000004188.jpg

Pomislih da nije greška sajta, pa nađem uvoznika

1000004190.jpg

U čemu je fora... Jel ovo neki raritet?

Nazad
Vrh Dno