Ja nisam bio baš neki tipičan igrač kad je o izboru igara reč. Sve igre koje si naveo su mi poznate, ali sam od navedenih zaista igrao samo Manic Miner (BTW, da podsetim da postoji PC remake Manic Minera, mislim čak da ih ima dva, jedan sa poboljšanom grafikom i drugi isti kao original, moram pronaći gde mi je to).
Ja sam voleo simulacije: Flight, Night Flight II (bože, kako je s ovim bilo teško sleteti i kakva je koncentracija trebala za savršeno sletanje)... Pa simulaciju parne lokomotive Southern Belle. Često sam igrao neki mali golf pisan u Basic-u, koji ni na šta nije ličio ali mi je bio relaksirajući, a takođe često sam igrao i neku (takođe Basic) logičko-strategijsku Star Trek igru (čijeg se imena tekođe ne mogu setiti). Kad je o Basic igrama reč, jedna od neprevaziđenih je, dakako Football Manager. Igrao sam često i Formula One, igru u kojoj ste neka vrsta menadžera formule 1 i vodite tim od dva vozača (ako imate para da kupite oba). Voleo sam i igru Fred (to je onaj čovečuljak koji ide po lavirintu u egipatskoj piramidi, penje se uz konopce, i skuplja koješta, a beži od kiseline, slepih miševa, pacova, duhova, mumija...), često sam igrao (izgleda da sam jedino ja to igrao) i Ghostbusters.
Ima još toga, ali se treba setiti.
E, da... Naravno. Boulder Dash, Beach Head, The Dambusters, Prohibition, pa neku zimsku olimpijadu...