A sto ne bi napravio dual boot masinu? Ubaci neki manji hard disk, recimo 15-ak GB i na njega instaliraj Win98 ili Me (naravno morao bi prvo instalirati Win98/Me, pa nakon toga ponovo instalirati WinXP)? Ne verujem da bi bilo problema sto Win98/Me ne vide NTFS particije?
hvali dosta detalja kao da nema dovoljno memorije na grafickoj a ima je 128MB.
Jel' se ti to zezas sa ovim ili...? 🙂
Koliko znam u RS se kaze i fale i hvale. Bar su mene tako naucili.😀
Nego, da li si probao VMware player?
/OFF Rac fali je uvrscena iz ulicnog govora i predstavlja skracenicu od glagola falican koji je kao strana rec (nemacki Falsch) uvrscen u pravopis srpskog jezika tako da posto u pravopisu ne posoji glagol hvalican ne postoji ni rec hvali tj. potpuno je pogresno upotrebljavati je u srpskom jeziku ma odakle bio. Tu rec na taj nacin koristi dosta ljudi i volim iz najbolje namere da ispravim nekoga ko je iskoristii, sta da radim ali kad neko pomene vislji i hvali mi najezim se. /OFF
QUOTE]
OFFTOPIC:
Alal vera majstore! :rtfm:
Treba jos i da dozvolimo da nas neko drugi uci svom jeziku pa smo tek onda j..... jeza!
Mada ne bi ni bilo cudo s obzirom na to koliko smo gluposti pokupili od drugih.
/OFF Rac fali je uvrscena iz ulicnog govora i predstavlja skracenicu od glagola falican koji je kao strana rec (nemacki Falsch) uvrscen u pravopis srpskog jezika tako da posto u pravopisu ne posoji glagol hvalican .....
Ljudi, bolje cutite ... 😀
:wall:
Pa zar nije jednostavnije da u npr. acronisu sa hiren's bootcd-a na vec postojecem disku napravi FAT32 particiju od nekih 10ak GB, tu instalira Win98 ili ME i gotovo! Istina, kada butuje WIn98/me nece videti NTFS particiju ali mislim da to i nije toliko bitno. Za utehu, NTFS vidi FAT32/16 :bottle:
Ljudi, bolje cutite ... 😀
Mojne da nas sabotiras! 😛
Kad bismo sad poceli da izbacujemo tudjice iz svog jezika ostalo bi jako malo.
Danas je svako patriota ili se bar pravi da jeste pa trazi dlaku u jajetu da vidi sta nam to nije "srpsko", "nebesko" i tome slicno.......
Ne daj Boze da nam jezik lici na hrvatske kovanice!
Prema tome, sve strano sto je knjizevno prihvaceno je pravilno, za primer: kada bi krenuo da odbacujes sa sebe delove garderobe cija su imena stranog porekla na tebi bi ostale samo "rukavice", koje su jedine izvorna srpska rec, ostalo je tursko, svapsko, francusko....
Ali dobro, da ne tupimo dalje....😉
...ali kad neko pomene vislji i hvali mi najezim se. /OFF
Ja sam do sada SVE igre koje sam namerio uspeo da pokrenem pod XP-om, nadam se da ce koristiti i vama.
@mikele: Minja je to napisao zbog "GLAGOLA falican", a ja bih u pravopisne greske dodao i UVRSCEN (trebalo bi da stoji uvrsten).
Ljudi, molim vas, bez ljutnje, niko nije savrsen, pogotovo sto se pravopisa tice.
shoma je napisao(la):Ljudi ovo nije tema o pravopisu i nemojte da mi zagadjujete temu. Ako vec hocete da raspravljate o pravopisu onda otvorite temu za to.😡
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari