Nisam bio siguran da li da postavim ovde ili u delu za konzole, ali da pitam.
Sta ima dobro da se igra u MP, a da nije Tekken3 ?
I da radi na ePSXe. 🙂
P.S. Da li funkcionise emulacija sa PS2 ??
E ovako, naveshcu ti shta je meni najvishe ostalo u secanju kao super igre za multiplayer:
-Tuche: Battle Arena Toshinden (bilo koji deo), Tekken 3 (al to si vec igrao vidim), Dead or Alive (e ova igra ima feomenalnu grafiku, al mi se nije nesto svidela puno), i Adventures of Little Ralph(ova igra platforma, ali kad je predjesh onda dobijesh mogucnost borbe, odnosno na pocetku vodish klinca i onda on odrasta tokom igre, i na kraju dobijesh mod za shibanje, po meni jako zabavno)
-Pucachine: Quake II (nesmesh da zaobidjesh multiplayer), Medal of Honor: Underground (isto jako dobro), i Duke Nukem: The Land of Babes nije losh, ali samo prosek.
-Pucacine sa vozilima: Poshto sam veliki fan Star Warsa, najbolja igra uz koju sam proveo najvishe vrememna, i koja mi je i dalje ubedljivo najbolja je Star Wars: Demolition, zatim ceo Twisted Metal serijal (mada su mi najbolji 3 i 4 deo), a moze da prodje i Vigllante serijal (mislim da se tako pishe, i koliko se secam imaju mdva dela).
Trke: Na mene je najbolji utisak ostavila Hot Wheels (mislim da je 4 deo, al se ne secam), zatim NFS (preporucujem ti deo high stakes, koliko se secam on je 4. deo, a dobar je jer ima mod da jedan bude pajkan a jedan begunac). Mada mi je i dalje najbojla trka za PS ostala Wipeout, ali ako ocesh u multiju onda morash da imash dve konzole.
RPG: Bez sumnje Diablo I u multiju je genijalan.
Platforme: Bilo koji Metal Slug.
Ovo je po meni najbolji izbor za multi, mada sam verovatno zaboravio neshto.