Šta je novo?

Igre za PS1 (emulatori) ?

• Začetnik teme Začetnik teme pTomic
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

pTomic

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
31.01.2002
Poena
660
Moja oprema  
Ostale periferije
Mac Mini M4
Steam
petar.tomic
Pristup internetu
  1. Optički internet
Nisam bio siguran da li da postavim ovde ili u delu za konzole, ali da pitam.
Sta ima dobro da se igra u MP, a da nije Tekken3 ?
I da radi na ePSXe. 🙂

P.S. Da li funkcionise emulacija sa PS2 ??

Nisam bio siguran da li da postavim ovde ili u delu za konzole, ali da pitam.
Sta ima dobro da se igra u MP, a da nije Tekken3 ?
I da radi na ePSXe. 🙂

P.S. Da li funkcionise emulacija sa PS2 ??

E ovako, naveshcu ti shta je meni najvishe ostalo u secanju kao super igre za multiplayer:
-Tuche: Battle Arena Toshinden (bilo koji deo), Tekken 3 (al to si vec igrao vidim), Dead or Alive (e ova igra ima feomenalnu grafiku, al mi se nije nesto svidela puno), i Adventures of Little Ralph(ova igra platforma, ali kad je predjesh onda dobijesh mogucnost borbe, odnosno na pocetku vodish klinca i onda on odrasta tokom igre, i na kraju dobijesh mod za shibanje, po meni jako zabavno)
-Pucachine: Quake II (nesmesh da zaobidjesh multiplayer), Medal of Honor: Underground (isto jako dobro), i Duke Nukem: The Land of Babes nije losh, ali samo prosek.
-Pucacine sa vozilima: Poshto sam veliki fan Star Warsa, najbolja igra uz koju sam proveo najvishe vrememna, i koja mi je i dalje ubedljivo najbolja je Star Wars: Demolition, zatim ceo Twisted Metal serijal (mada su mi najbolji 3 i 4 deo), a moze da prodje i Vigllante serijal (mislim da se tako pishe, i koliko se secam imaju mdva dela).
Trke: Na mene je najbolji utisak ostavila Hot Wheels (mislim da je 4 deo, al se ne secam), zatim NFS (preporucujem ti deo high stakes, koliko se secam on je 4. deo, a dobar je jer ima mod da jedan bude pajkan a jedan begunac). Mada mi je i dalje najbojla trka za PS ostala Wipeout, ali ako ocesh u multiju onda morash da imash dve konzole.
RPG: Bez sumnje Diablo I u multiju je genijalan.
Platforme: Bilo koji Metal Slug.

Ovo je po meni najbolji izbor za multi, mada sam verovatno zaboravio neshto.

Poslednja izmena:
I ima MK tilogy i jos jedna retka igra JO JO bizarre BOLEST OD TABACINE

Rebel Assault II, sam najviše igrao na emulatorima, delom što zaista volim takve interaktivne filmove, a delom što dugo nije hteo potpuno ispravno da radi ni na jednom emulatoru, pa sam ga uvek koristio za probu.
konačno je prošle godine na pSX emulatoru sve proradilo i sada se može igrati do mile volje.
Ipak prva preporuka je neponovljivi Tomb Raider 1, koji samo u verziji za konzole ima predivne ingame melodije, koje do te mere podižu atmosferu, da sam PC verziju koja je bila oskaćena za ovu muziku, uvek smatrao za drugu igru. 🙂
Osim toga preporučio bi i neke lepe avanture: RE1, Discworld Noir (sve stalo samo na 1CD), Dracula..., zatim arkadu Crash Bandicot (trojka mi je omiljena), Rayman 2, Dino Crysis 2, od vožnji sam najviše voleo Ridge Racer, GT2, pa onda Warhawk, WipeOut itd.

Rade melodije u Tomb Raideru i na PC-u, samo treba lepo konfigurisati Dosbox i posedovati ono prvo izdanje igre sa audio stazama na CD-u.

Poslednja izmena:
Crash Team Racing - Jedna od najboljih trka tog tipa, koja NIKAD nece biti prevazidjena.
Crash Bash - Dobra zejbancija uz 3 drugara
Cardinal Syn - Bruka dobra tabacina.

Rade melodije u Tomb Raideru i na PC-u, samo treba lepo konfigurisati Dosbox i posedovati ono prvo izdanje igre sa audio stazama na CD-u.

Mislim da se nismo najbolje razumeli.
U originalnom TR1 za PC, bilo je ingame melodija, ali samo 2-3, koje su išle u nekim najvažnijim trenucima.
Ono što ja pričam je da u PS verziji, postoji možda i 30-tak izuzetnih melodija u igri i to je ta jako bitna razlika.
Pre par godina sam našao uputstvo kako se ove melodije (ripovane), ubacuju u PC verziju uz neki 3d patch ali mi nije radilo.
Ono čega se dobro sećam je info iz Eidos-ovog readme fajla koji imam uz originalni CD gde piše, da igra nema ingame melodije kao na kozolama.
Evo sad iskopah ovaj sajt, gde se lepo opisuje kako se ubacuju sve melodije sa Playstaion verzije: http://www.tombraiderchronicles.com/tr1/faq.html

Sećam se i teksta u SK iz tog vremena, ge su izričito napomenuli da TR1 i TR2 nemaju ingame muziku kojom su obogaćene konzolne verzije, a i rečenica sa gornjeg linka dovoljno govori:

"Supplied by GLIDOS, this audio pack brings the PlayStation Audio to the PC. When the original Play Station version of Tomb Raider was ported over to the PC platform, it was such a shame that so much of Nathan McCree's haunting music was lost. This method will, when complete, provide an alternative solution for the corrupted audio tracks on the Sold Out version."

Za trojku ne znam, ali četvrti nastavak je već i na PC-ju imao kompletnu muziku.

Nazad
Vrh Dno