Milan82bh
Čuven
- Učlanjen(a)
- 20.09.2003
- Poena
- 649
kUdtiHaEX je napisao(la):Au sta sve ovde nisam procitao...
Ajde prvo da krenemo od pocetnika i sl.
OK xvoodoo, zovu te, zovu i mene i pitaju nebuloze - kako da ugasim kompjuter, kako ovo kako ono, a ja im mnogo toga ne mogu objasniti preko telefona, znas li zasto? Ne zato sto su glupi, vec sto nemaju osnovu. Josh ces mi reci da ti nisi pitao one koji znaju u vreme dok si ti bio totalni pocetnik, kako nesto da napravis ili nateras da radi? Ako neces da odogvaras na njihova pitanja, ne dizi slusalicu i kraj, ili im naplati usluge i gotovo.
Nije da branim nekoga, ali ne mozes ti ocekivati od jednog pocetnika da odmah zna sta je DirectX, sta je xrack, serijski broj, dissasemblovanje, instalacija peceva, takt procesora.... kada je prvi put seo za racunar.
Drugo, spominjes drajvere, 3dmark i problemei tokom igranja. Eto ja nikada nisam primetio neke vece probleme koji bi mi dali neku glavobolju ili slicno. Ako ne znas da podesis masinu kako treba, sta se onda koji djavo zalis? Igara za PC ima dovoljno, jeste da nisu bas sve sjajne kao nekada, ali ih ima. Kome se ne igraju te, ima nesto starije koju su sasvim korektne. A kupovanje konzole smatram bacenim parama...
Sve si lepo rekao,al ga na kraju usr*.Onaj ko ima neku noviju konzolu sigurno se nece sloziti sa tobom.
PoZ