Šta je novo?

Igre za PC

voodoo_

Čuven
Učlanjen(a)
31.08.2003
Poena
920
Razmishljam o nechemu vec duzhe vreme. Posmatrajmo igrachku scenu u Srbiji u zadnjih pola decenije: sa jedne strane, tu su PC gameri, koji odvajaju od usta za novi hardver svakih nekoliko meseci, nerviraju se oko igara, jure drajvere i patcheve, a sa druge su konzolashi kojih kod nas stvarno ima mnogo, medjutim nemaju nekakav community (izuzev emulationgalaxu.co.yu-a)...

Nikada nisam pomislio da cu ovo da kazhem, ali su ti ljudi u pravu. Vishe sam ispizdio sa igrama za komp: konstantna potraga za novim drajverima (koji mi stalno obaraju 3dmarkove iz verzije u verziju), directx, kompatibilnost sa ovim ili onim, novi hardver, igre koje se od istih proshlogodishnjih razlikuju u par novih efekata a trazhe 3x jachu mashinu, kompjuteri koji uopshte nisu definisani kao pojam & celina i koje pravi i sklapa ko stigne (mnogo firmi sa svojim standardima koji nemaju veze jedan sa drugim, a opet rade, ko zna kako... intel/amd/ati/nvidia/via/*****/palac...)...
Takodje, igre na kompjuterima nisu namenjene samo ljudima koji su pre toga imali vishegodishnje iskustvo, vec ih kupuje ko stigne (pa i klinci koji ne znaju dupe da obrishu, ali zhele da igraju warcraft jer im lichi na lord of the rings)... primer telefonskog razgovora:

- kupio sam novu igru, shta treba da radim?
- prvo morash da je instalirash...
- a jel mozhe samo da se ubaci i da se igra?
- ne brate, nije ti ovo sony... ( :beat: )
... (pola sata kasnije, posle mukotrpnog objashnjavanja i chitanja svakog ekrana iz setup-a) ...
- i shta sad?
- sad proveri da li ima crack na cd-u?
- da li ima shta?
... (deset minuta kasnije, posle jedva iskopiranog crack-a) ...
- sad lepo upalish...
- e ******, pojavi mi se uvodni ekran, i onda me izbaci nazad u windows...
- a koji su ti drajveri za grafichku...
- koji su mi... shta?
- dobro, nema veze... koji je kompjuter?
- pentiJum 4...
- shta bre pentium 4, koji je procesor i grafichka?
- ne znam, rekli su mi da je pentiJum 4...
- <chupanje kose> :cuss:

i kako ja sad da se natezhem sa nekim ko je kupio komp u, recimo, jugodati, i kome su uvalili integrisan krsh sa 128 MB rama placen Boga oca, i programima koji u svakoj opciji imaju copy-protection zashtitu u vidu serijskog broja, i ko zheli da mu svi programi rade stalno & uvek, a pola sata baljezga o moralnoj neprihvatljivosti piraterije (i kako standard nije nikakav izgovor, a nema veze shto amer za svoju platu mozhe da kupi vishe originala nego ja pirata) jer je video na televiziji 'pazi da je legalno'... pazim ti se na mami, filthy motherfuckeru... enivej...
a narochita zabava je objashnjavati ljudima shta znache natpisi 's/n: ...' i 'posle instalacije iskopiraj crack...' na disku koji su kupili na buvljaku...

uglavnom, pc gaming danas je katastrofalan...
kada sam pochinjao sa igranjem na pc-u '96, sva nauka je bila da otvorish norton commander, nadjesh .EXE koji treba i vozish... kada sam kupio komp oko nove '99 godine, ni tad nije bilo toliko strashno: instalacije su bile jednostavne, a eventualno igre sa 3D akceleracijom su se same prebacivale u soft rendering, pa ni tu nije bilo puno mozganja...

poenta: igranje sluzhi za opushtanje, a ne nerviranje, svadjanje i worshipovanje 3d marka kao osnovnog programa na kompu pored windowsa... vishe mi se sve ovo smuchilo, i razmishljam da batalim ovo ******, kupim nov PSOne za 75 eur i igram se kao da je '98... tad mi je bar bilo lepo, igrao sam igre radi sebe i druzhenja sa ortacima...

shta vi mislite o svemu ovome?

Nemaj pojma koliko ima istine u tim tvojim recima! Ovo danas je stvarno katastrofa, uz cast extremno retkim izuzecima!

da decko je skroz upravu :!:
sad ako pogledam na moju ulicu :rolleyes:
svaki klinac ima "p4" i cd-rw i rezu igre a neznaju ni da instaliraju win
i misle da su carevi
tuzna :(

xvoodoo je napisao(la):
i kako ja sad da se natezhem sa nekim ko je kupio komp u, recimo, jugodati, i kome su uvalili integrisan krsh sa 128 MB rama placen Boga oca, i programima koji u svakoj opciji imaju copy-protection zashtitu u vidu serijskog broja, i ko zheli da mu svi programi rade stalno & uvek, a pola sata baljezga o moralnoj neprihvatljivosti piraterije (i kako standard nije nikakav izgovor, a nema veze shto amer za svoju platu mozhe da kupi vishe originala nego ja pirata) jer je video na televiziji 'pazi da je legalno'... pazim ti se na mami, filthy motherfuckeru... enivej...
a narochita zabava je objashnjavati ljudima shta znache natpisi 's/n: ...' i 'posle instalacije iskopiraj crack...' na disku koji su kupili na buvljaku...

Cekaj tebi je jedini problem sto neko tamo sa kompom iz jugodate ima ovakvih problema?

Pa u cemu je problem, ti valjda znas za sebe ako treba kako treba a sta te briga za druge, sem ako.... da? :mrgreen: ;)

potpuno si u pravu........
onakvih razgovora ima na hiljade (samo ja dozivim bar 2-3 dnevno)....i ne smeta mi to sto ludi ne znaju (boli me uvo, njihov problem)......vec mi samo mnogo nedostaje ona stara atmosfera.......danas, kao da je vazduh drugaciji......nema sanse da mi neka igra vrati osecaj koji sam imao tih godina......ne samo igra, nego ceo komp uopste......mozda je to zato sto su to za mene bili neki poceci, ali ko zna......

secam se sebe kako se neke zime vracam s cd-ovima u ruci i ne mogu da docekam da dodjem kuci da sve to isprobam, odigram, pokazem drugovima.........secam se kad smo se zajedno odusevljavali grafici u Flight of Amazon Queen........eh.... :)

sto se "konzolasa" tice, steta je sto je medju njima najvise onih koji nikad nisu videli pc.......naravno da bi bilo super da igras igre na konzoli, pa odes na net da se informises, komuniciras s drugima itd.....na zapadu je uglavnom tako.....kod nas prica o konzolama na zalost najcesce ne pocinje kao kod pc-ja - u kuci (kako je bar nekada bilo, sad se i to menja), vec u nekom smrdljivom klubu,igraonici, whatever.....gde kao po pravilu stoji gomila nekih cudnih faca koje me plase....:) ...preterah, la valjda znate na sta mislim....i nekako ne mogu da zamislim da igraju bilo sta osim onog fudbala i da se raspravljaju o partizanu/zvezdi.....
necu da me pogresno shvatite, i sam sam imao par konzola i uzivao u njima.....

Sto se PC gaminga tice, ne znam sta treba da se desi da nestanu ti problemi koje si pominjao....sto je najgore, ne znam da li zele da ih rese.............mislim da su proklete pare pokvarile i taj svet........ :(

Najvece zlo je u tome sto igre za PC u zadnje vreme mnogo vise lice na igre koje su za konzole i njinu publiku :evil:

A to sto moraju da se malo pomuce da igraju na PCu ne mora da bude lose jer ce i tako nesto nauciti

Mare je napisao(la):
Cekaj tebi je jedini problem sto neko tamo sa kompom iz jugodate ima ovakvih problema?

Pa u cemu je problem, ti valjda znas za sebe ako treba kako treba a sta te briga za druge, sem ako.... da? :mrgreen: ;)

ma jok, jugodata je samo primer...
btw, e de si marko :mrgreen:
neshto te nema na maidensrbija forumu?

Ivan® je napisao(la):
necu da me pogresno shvatite, i sam sam imao par konzola i uzivao u njima.....

ja dodushe nisam, ali sam se aktivno igrao na svakoj koja se pojavila kod nas...

ma jugodata je ***** :p
nemaju pojma intel pentium 4 na 1.7ghz je u stvari celeron
i jos ti nece da prodaju odvojen harwear ako nisi kupio ceo komp kod njih
plus sto legalizuju sofwear boliglava :boom:

slazem se...

Ljudi skroz ste u pravu, a za jugodatu necu da ulazim u polemiku, kod nas ima stvarno svakakvih firmi... :mrgreen:
a sto se igara tice meni nedostaje atmosfera iz tih godina kada je svaka nova igra koja se pojavi za PC odusevljala i grafikom i atmosferom... :boom:
kao da svako od nas ne bih voleo da ima najacu graficku i najaci pc u gradu i da igra sve zivo, ali postoje neki opste poznati ogranicavajuci faktori.... pa cak i tad kroz mesec dana bi se pojavila igrica koja secka sa svim ukljucenim detaljima. Definitivno PC vise nije za igirce, mislim one najnovije... jeste za ljude sa dubokim cepom koji svakog meseca mogu da dovajaju na novi hardver!
mislim da se konzola i te kako isplati.... ps2 je po meni najaca, by the way koliko kosta sad ps2, jel zna neko??? zanimaju me polovni a cuo sam da postoje i neki dodaci za divx-eve i te fore...

pozdrav svima i merry chrismas!!! :happy: :happy: :happy:

xvoodoo je napisao(la):
...

ma jok, jugodata je samo primer...
btw, e de si marko
neshto te nema na maidensrbija forumu?

Gde nema, gde sam ako nisam tamo? :D

Mozda samo malko manje poceo ispitni rok...

E nije problem u jugodati isl. To sto oni prodaju to sto prodaju je drugo.

Problem je sto su nasi ljudi nepismeni. Ne znaju osnovne opercaije na racunaru. Ne znaju copy/paste. Ne znaju ni najosnovnije o organizaciji podataka. Ne znaju bre windows explorer da upale. Bukvalnou su nepismeni i ne zele da nauce sem ako im neko tipa NL-PRO ne nacrta kako da tacno programirano rade 5 radnji na racunaru. To je problem... strasno smo lose obrazovan narod i jos se time ponosimo (cesto cujem komentar starijih "ma sta ce mi to g***" bas tim recima).

Re: slazem se...

Skyw@lker je napisao(la):
mislim da se konzola i te kako isplati.... ps2 je po meni najaca, by the way koliko kosta sad ps2, jel zna neko??? zanimaju me polovni a cuo sam da postoje i neki dodaci za divx-eve i te fore...

pozdrav svima i merry chrismas!!! :happy: :happy: :happy:

A,a,a,a jel si probao Gamecube?(Nintendo rula)
Ne stvarno voodoo je u pravu,ustvari svi se slazemo sa tim da je igracka scena shit.
Pazi,ne pamtim kada sam igrao neku igru kao Resident evil,toliko dugo toliko puta(12 :mrgreen: ).Ali ja imam alternativu kada mi dosadi PC ukljucim GC i cepam Zeldu dok ne svane,a kad mi dosadi i GC onda pozovem rib......nebitno.
Poenta je u stvari da svi mi treba da batalimo kompove tj. konzole i da se malo drogiramo,mangupiramo.... :mrgreen:

xvoodoo je napisao(la):
Razmishljam o nechemu vec duzhe vreme. Posmatrajmo igrachku scenu u Srbiji u zadnjih pola decenije: sa jedne strane, tu su PC gameri, koji odvajaju od usta za novi hardver svakih nekoliko meseci, nerviraju se oko igara, jure drajvere i patcheve, a sa druge su konzolashi kojih kod nas stvarno ima mnogo, medjutim nemaju nekakav community (izuzev emulationgalaxu.co.yu-a)...

Nikada nisam pomislio da cu ovo da kazhem, ali su ti ljudi u pravu. Vishe sam ****** sa igrama za komp: konstantna potraga za novim drajverima (koji mi stalno obaraju 3dmarkove iz verzije u verziju), directx, kompatibilnost sa ovim ili onim, novi hardver, igre koje se od istih proshlogodishnjih razlikuju u par novih efekata a trazhe 3x jachu mashinu, kompjuteri koji uopshte nisu definisani kao pojam & celina i koje pravi i sklapa ko stigne (mnogo firmi sa svojim standardima koji nemaju veze jedan sa drugim, a opet rade, ko zna kako... intel/amd/ati/nvidia/via/******/palac...)...
Takodje, igre na kompjuterima nisu namenjene samo ljudima koji su pre toga imali vishegodishnje iskustvo, vec ih kupuje ko stigne (pa i klinci koji ne znaju dupe da obrishu, ali zhele da igraju warcraft jer im lichi na lord of the rings)... primer telefonskog razgovora:

- kupio sam novu igru, shta treba da radim?
- prvo morash da je instalirash...
- a jel mozhe samo da se ubaci i da se igra?
- ne brate, nije ti ovo sony... ( :beat: )
... (pola sata kasnije, posle mukotrpnog objashnjavanja i chitanja svakog ekrana iz setup-a) ...
- i shta sad?
- sad proveri da li ima crack na cd-u?
- da li ima shta?
... (deset minuta kasnije, posle jedva iskopiranog crack-a) ...
- sad lepo upalish...
- e ******, pojavi mi se uvodni ekran, i onda me izbaci nazad u windows...
- a koji su ti drajveri za grafichku...
- koji su mi... shta?
- dobro, nema veze... koji je kompjuter?
- pentiJum 4...
- shta bre pentium 4, koji je procesor i grafichka?
- ne znam, rekli su mi da je pentiJum 4...
- <chupanje kose> :cuss:

uglavnom, pc gaming danas je katastrofalan...
kada sam pochinjao sa igranjem na pc-u '96, sva nauka je bila da otvorish norton commander, nadjesh .EXE koji treba i vozish... kada sam kupio komp oko nove '99 godine, ni tad nije bilo toliko strashno: instalacije su bile jednostavne, a eventualno igre sa 3D akceleracijom su se same prebacivale u soft rendering, pa ni tu nije bilo puno mozganja...

poenta: igranje sluzhi za opushtanje, a ne nerviranje, svadjanje i worshipovanje 3d marka kao osnovnog programa na kompu pored windowsa... vishe mi se sve ovo smuchilo, i razmishljam da batalim ovo *******, kupim nov PSOne za 75 eur i igram se kao da je '98... tad mi je bar bilo lepo, igrao sam igre radi sebe i druzhenja sa ortacima...

ja sam malo mladji korisnik...svakodnevno se cimam sa comradovima koji pokusavaju da igraju...a ne znaju ni sta je crack , i to je surova realnost, odu na buvljak kupe cd i onda pitaju sta sad? i krecu u kuknjavu jel nece da radi bez: instalacije, crackovanja, patchovanja promene drajvera...jednom recju KATASTROFA!

KONZOLE nisu reshenje... nije los PS2 ni X-box ali bez obzira na njakanje i podesavanje oko PC-a ja ga ne bih menjala .

Iz licnog iskustva cenim da je najbolji PS2, X-box mi se ne svidja iako ima sve vecu podrsku u vidu igara...

PS. Game cube mi je razocaravajuci...

GANDALF je napisao(la):
...

PS. Game cube mi je razocaravajuci...

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Verovatno ga nisi ni probao!
Igre koje su izasle za PS2 i X-box imas i za PC,ali igre koje izda Nintendo imas samo sa njihove konzole.Probaj Zeldu i Maria pa ondak reci sta je N.

prvo ne kapiram chemu topic,ali nema veze
idem redom..ovo za 3dmark,drajvere i ostalo,prvi pasus teksta..brale ako oces da se igras,moras da se pomucis,niko se nije naucen rodio,svako ce da se nauci pre ili kasnije,sam ili preko nekoga
dalje za ovaj telefonski razgovor,ako ti je taj neko ortak/prijatelj/devojka/rodjak ili bilo ko,pomozi mu,ako neces nemoj,sutra kad odes kod doktora,on moze isto tako da te odjebe jer ne znas sta je dijabetes,laringitis ili shta vec.Ako ti je posao da odgovarash na takve pozive(neka podrska ili sl) onda svoj posao radi chasno i savesno,te odgovori svakome.

dalje za igrachku scenu,to je samo kod nas tako,pogledaj malo zapad i Evropu,igranje nikad nije bolje stajalo,sve vece zemlje sad imaju igrachke saveze (i Ameri imaju svoj, www.ngasports.com) hiljade i milioni dolara se daju godisnje na raznim turnirima i takmicenjima, i imas dosta ljudi koji zive od gaming-a (Nas komsija iz hrvatske, Ivica Markovic aka 4K.Zeus[19] je u zadnja 2 meseca preko warcrafta3 inkasirao vishe od 5k evra)
A i to sto ima sve vishe klinaca koji se zezaju sa kompovima,bolje i to nego da bleje po ulici,da piju ili da se drogiraju,neka barem bacaju pare na tehniku i kompjutere,pa nauchice se i oni jednog dana,svi smo valjda bili klinci (ili smo josh uvek na neki nachin ?)
A zakluchak ti nije na mestu,ja sam npr imao p1 233 dok su svi furali celerone na 500mhz i sl,pa ono uzmem igru,probam ako ne radi,ne radi,sta cu onda da se ubijem,igras nesto starije sto mozes i uzivas.

Sto se tiche konzola,super je imati i PC i neku konzolu,ima tamo fantastichnih igara,samo je problem naravno u novcu,kako to sve ispazariti.

Emulatori

Zbog toga ja i u zadnje vreme ako ista igram onda su to razni emulatori : NES, Automati, Sega... Te stare igre su zakon! Ove nove mi se GADE! Naravno cast izuzecima :mrgreen: (D) cheers

Pozdrav!

[G]H1ghLANdeR je napisao(la):
Sto se tiche konzola,super je imati i PC i neku konzolu,ima tamo fantastichnih igara,samo je problem naravno u novcu,kako to sve ispazariti.

ovo je poenta cele priche. kao shto reche Ivan®, najbolje je igrati se na konzoli a na kompu pratiti dogadjanja sa scene, medjutim kod nas se ljudi dele na zaklete kompjuterashe i zaklete konzolashe.

nemoj shvatiti moj tekst kao nekakvu kuknjavu shto nemam mashinu dovoljnu za nove igre - moj celly @ 1.2ghz i R9000 (josh uvek) mogu da isprate svako sra*e koje se danas pojavi, medjutim smisao je u shmeku svih novih igara... ranije upalish starcraft i cepash po strategiji, ili nfs3 ako si zheljan dobre vozhnje, a sada se ljudi bave teshkim razmishljanjem da li ukljuchiti trilinear ili anisotropic filtering, koliko ce to uticati na framerate i koliko hardverski zvuk na integrisanoj karti usporava igru... raspad...

[G]H1ghLANdeR je napisao(la):
A i to sto ima sve vishe klinaca koji se zezaju sa kompovima,bolje i to nego da bleje po ulici,da piju ili da se drogiraju,neka barem bacaju pare na tehniku i kompjutere,pa nauchice se i oni jednog dana,svi smo valjda bili klinci (ili smo josh uvek na neki nachin ?)

A sta kazes na to da idu na basket, fudbal ili bilo koji drugi sport a ne da sede po deset sati dnevno u igraonicama. Mislim jeste bolje od drogiranja ili pica ali opet

Mladen je napisao(la):
...

A sta kazes na to da idu na basket, fudbal ili bilo koji drugi sport a ne da sede po deset sati dnevno u igraonicama. Mislim jeste bolje od drogiranja ili pica ali opet

Ma to je glupo!
Bolje je da se malo bodu ili duvaju.....duze ce da ih drzi :mrgreen:

Ne bih pipnuo konzolu ni sa stapom od 10 metara :D

Au...

Gospodo i u onom starom DOS-u ste imali drivere pa ste imali da svaka igra ne podrzava sve zvucne kartice pa nemozete da ih naterate da rade a nema ni interneta gde mozete da vidite sta i kako pa ovo pa ono a da ne pricamo o onom kada igra na 10-20 disketa a 17 disketa vam je lose snimljena pa ajde ponovo kod lika koji vam je snimio...
To su prilicno bila teza vremena za korisnika u dos-u si sve mora sam pa autoexec.bat pa config.sys treba editovati pa memoriju podesiti pa cuvenu osnovnu memoriju(512) sa memcheck komandom ... i sve ostalo sto mnog od vas nisu nikada ni doziveli, mada i ta prica da igre iz perioda win95-98 su pravile manje probleme nisam bas siguran al i tu su trebali driveri... e sada jeste da nije bilo crack i s/n ali moralo je doci do zastite igara na neki nacin...

A sta kao konzole nemaju svoj zivotni vek ko danas igra sega mega drive ?

A sto se tice te univerzalnosti eto nadji amigu,c64, ZX spectrum i uzivaj samo ubacis disketu kasetu ucitas i igras ...

PC bas iz tog razloga sto moze da se kombinuje po potrebama korisnika je nadjacao i nadvladao sve druge racunare i zauzeo glavni deo trzista jer naravno ne trebaju svakome identicne performanse za ono sto rade...

A sto se tice ne znanja toga je uvek bilo i bice nakraju niko od nas se nije rodio sa racunarom pod miskom svi smo mi ucili na ovaj ili onaj nacin i ****** treba to znanje podeliti sa drugima a to sto nekoga mrzi i iritira to sto neko ne zna da li on misli da zna bas sve na ovom svetu pa moze da ga nervira tudje ne znanje ili sta ?

I svako ima pravo na izbor PC ili konzola ...

Mladen je napisao(la):
...

dao sam samo primer pobogu :)
jesi neki bukvalista
isto ne znam sto se bunite,ove godine je bash bilo odlichnih igara,ne pamtim da sam se u zadnje 2-3 godine ovoliko naigrao ko ove..

Mare je napisao(la):
Ne bih pipnuo konzolu ni sa stapom od 10 metara :D

Mare-care.......veze nemas!!! :D
Pa ti onda nikad nisi doziveo da igras 2 dana(bezprekidno) neku igru!.......a da ti pritom ne pukne windows,zablokira masina,pojavi se plavi ekrancic......
Eeeeee to je zivot.....
Stvarno,svakom bi preporucio (ko je naravno u mogucnosti) da pazari ili pozajmi GC.(i naravno Zeldu,ne treba nista drugo)

Pozdrav

A sto se tice ne znanja toga je uvek bilo i bice nakraju niko od nas se nije rodio sa racunarom pod miskom svi smo mi ucili na ovaj ili onaj nacin i ****** treba to znanje podeliti sa drugima a to sto nekoga mrzi i iritira to sto neko ne zna da li on misli da zna bas sve na ovom svetu pa moze da ga nervira tudje ne znanje ili sta ?

A tebi baš ne idu od ruke pravopis i interpunkcija... :mrgreen:

Nemam vremena da igram neku igru 2 dana.... (ima li iko?) ali mi komp radi po 18 sati od toga po nekad po 6 sati u istoj igri (ne koristim samo ja komp :D) i nema potrebe da se resetuje ili bilo sta slicno... istina imam samo brand name komponente i to je valjda razlog sto nemam nikakvih problema...

A i ovo u vezi upgrade-a svakih mesec dana niste u pravu... evo meni je komp vec 30 meseci isti i odradice bar jos pola godine pre nego sto budem sta dirao jer tek sada u po nekoj igri mora malko da se smanji po nesto ali je i dalje sve 1024@32... nikad ne bih igrao u manjoj rez a konzole su upravo to niska rez... i sugavi tv.

ono ne kapiram... kupovati komp kod jugodate je isto kao u kupovati ga na pijaci... ili kupiti sada segamegadrive2 od nekog.... ko vam je kriv shto kupujete neshto shto se reklamira na pinku (!?) i posle kukate kako ne valja... informacija je chudo a danas je bar do nje najlakshe doci.... prvo kod nas je preko 60% nepismenih ili polupismenih a to je frapantan podatak... drugo niko se nije nauchen rodio... ako bi samo da "uturish cd i pretisnesh dugme i igrash igru" tu su ti konzole po tom pitnaju neprevazidjene to niko ne spori...

al reci kako ti za svaku igru trebaju navi drajveri crack ovo ono je chista glupost.. uz XP lepo dobijesh drajvere koje sigurno rade uz GF (najzastupljeniju grafichku) 100% kako treba.... crack je na svakom cd-u i iskopirati ga na odredjeno mesto je najednostavnija operacija na kompjuteru... ako to ne mozesh da shvatish iz drugog puta onda i ne treba da koristish komp vec konzolu...

3dmark nema nikakve veze sa igrama i perfomasnama u njima tako da tu stacku svako normalan moze da izostavi...

o kvalitetu igara na jednom ili drugom sistemu ne vredi rasrpravljati to je sve stvar ukusa... ja recimo igram i po 12 sati neshto ak ozato imam vremena... chuveni xcom sam igrao i 16 sati... to na konzoli ne moze jer ce pre da crkne :)

Ma bre... kakav crni PC za igranje.... Uzmesh PS-1 , turish mu winning eleven fuzbal, i cepash do sabajle. Konzola je konzola, i za igranje ne moze ni da prismrdi PC-u. Meni je to radna i informativna masina. Umem i ja da se zaj*bem poneki put i da odigram nesto, ali jednostavno to nije to. Jedino sto mi se svidelo u poslednje vreme je novi NFS. Eto...

pozz

O, Boze, sta sve necu ovde procitati :eek:

Onaj kome su dovoljno dobre igre sa konzola i ne treba da uzima PC !

Igre za PC su neprevazidjene, ako je stvarno toliki problem pokrenuti ih onda zaista nemam reci. Takodje ko vas tera da uzimate svaku igru kad znate i sami da svaka deseta valja ? Ali zato izlzi 3-4 dnevno i to je to.

Isto tako tacno je da su neke igre za konzole fenomenalne ali generalno to je obicno djubre sa par casnih izuzetaka, posebno u oblasti sporta i trkanja. Sve ostalo je uzas, uz mozda 1-2 dobre igre U CELOM ZANRU.

@Marti
ako imas problema :p, sto ne probas da stavis 5700Ultra umesto 9600Pro :d (morao sam, bilo je jace od mene ;) )

Nazad
Vrh Dno