Šta je novo?

Igre za decu !?

misterx

Čuven
Učlanjen(a)
07.01.2002
Poena
619
Jel imate neki predlog shta bi dete od 3 godine moglo da igra ?! Sta igraju vashi klinci ?

,)

Bilo bi dobro da je edukativnog karaktera.

hvala

Moje su pocele tek sa 7 godina. Do tada sam im pustao crtane preko videa.Da nije malcice rano sa 3god, pljus pa pred monitor?
Doduse , tako je lakse za roditelje.

Feeding Frenzy 2 - skroz simpatichna igrica sa ribicama 🙂

Zabavno, shareno, sem mrdanja mishem (vodjenje ribice da pojede drugu) i ponekog klika, nema nicheg komplikovanijeg - prava razonoda... Izmedju nivoa se ispishe poneka zanimljivost u vezi odredjenih riba, ali, text je na engleskom...

Postoji shareware verzija na Net-u, nakon 1h besplatnog test igranja, trazi da se registruje (keshom ili na neki manje legalan nachin) 😉

Moje su pocele tek sa 7 godina. Do tada sam im pustao crtane preko videa.Da nije malcice rano sa 3god, pljus pa pred monitor?
Doduse , tako je lakse za roditelje.

Nije lakshe nego se vec dokopao Spiderman-a pa sam mislio da bi moglo da se nadje neshto korisnije

Frenzy 2 - skroz simpatichna igrica sa ribicama

znam o cemu se radi, hvala

U svetu je popularan SundjerBob 🙂

Platforme: Tarzan, Hercules, Claw, Jazz Jackrabbit 2...
Mozgalice: Luxor, Zuma, Pacmania
Pucanje: Chicken Invaders, Morhuhn

Za platforme obavezno obezbedi joypad klincima.

malo seoce
neka nasa firma ga je napravila,na srpskom je
U potpunosti edukativna igra,moze da ga igra i tako malo dete tj ima sadrzJA i za tako male ljjude 😀
U ponudi su imali jos igara ali ovo je jedino sto sam isprobao,jesmo i bukvar,ali nije drzao paznju kao seoce i ne znam dal je bio od iste firme
Ako ne nadjes na googlu pogledacu ja po mailovima link

Kenny's Adventure
Turtle Odyssey
Turtix

Feeding Frenzy 2 - skroz simpatichna igrica sa ribicama 🙂

Zabavno, shareno, sem mrdanja mishem (vodjenje ribice da pojede drugu) i ponekog klika, nema nicheg komplikovanijeg - prava razonoda... Izmedju nivoa se ispishe poneka zanimljivost u vezi odredjenih riba, ali, text je na engleskom...

Postoji shareware verzija na Net-u, nakon 1h besplatnog test igranja, trazi da se registruje (keshom ili na neki manje legalan nachin) 😉

Da ovo moja cerka obozava (4,5 godine) jednostavan "meni"sto je najbitnije, ne smara svaki put kad izgubi zivote da joj ukljucim ispocetka 🙂

Da ovo moja cerka obozava (4,5 godine) jednostavan "meni"sto je najbitnije, ne smara svaki put kad izgubi zivote da joj ukljucim ispocetka 🙂

mali off... (sorry, ali nisam mogao da izdrzim)
A el ovo 4 i po, ili ne znash da li cerka ima 4 ili 5??? :d :d :d

Heroes 3... ne znam zasto ali sve tate kompjuterasi koje ja znam su navadili svoju decu na to od 3ce god. valjda sareno 😀 probaj...

jel imas i predlog za expanziju? 😀
da krene za tri godine sa wog odma'?:d :d :d
heroes 5 su bitno sareniji...

uzeo sam Malo seoce neka se zanima pa cemo videti za dalje 🙂

Ja jos nisam otac,ali bi voleo da moje dete-ako ga budem imao-ne vidi racunar bar do svoje sedme godine-mada mislim da ce u ovoj eri racunara to biti skoro nemoguce.

Nazad
Vrh Dno