Šta je novo?

Igraonice u Beogradu?

Protiv gljivica i ekcema ne pomaže sapun pa ni asepsol. A još ne mogu da dokučim tu uživanciju u učmalim, zadimnjenim, vlažnim i mračnim podrumima u kojima se klinci okupljaju. Stvarno su mi gadne te špilje...

igraonica gde sam ja radio nije bila podrum i bilo je zabranjeno pusenje (zbog dece)

Protiv gljivica i ekcema ne pomaže sapun pa ni asepsol. A još ne mogu da dokučim tu uživanciju u učmalim, zadimnjenim, vlažnim i mračnim podrumima u kojima se klinci okupljaju. Stvarno su mi gadne te špilje...

Nije stvar u mestu, nego u društvu i zabavi. Sad je to igraonica, klub, juče kafić, diskoteka - sutra ko zna šta. Da su samo učmale, vlažne i zadimljene, ma kome to smeta kad je tu došao zbog toga..
Ti kao da se prebacuješ teleportom od kuće do posla i nazad pa ti dim i smog u gradu ne smetaju. Ili po klubovima ili gde se već skupljamo svi danas. Svugde je prljavo, možeš i u zdravstvenoj ustanovi da pokupiš neku ozbiljnu bakteriju recimo...
Elem, zamisli da odeš na neko mesto gde svi vole da se igraju čega i ti, još kad se rasčisti gužva i ostanu samo znalci, iha. Problem je kad ta zabava postane jedina preokupacija u slobodno vreme. Sad bar ima normalnog neta pa možeš još i da biraš.
Ozbiljnije igraonice su i pre nekoliko godina imale deo za nepušače a periferije su se čistile bar jednom dnevno.

Sto se tice prljavih periferija, siguran sam da oni koji vise nonstop po igraonicama, donose svoje slusalice i misa, pa cak i tastaturu. Uostalom cisti se to redovno, sve se proverava da li radi. Ortak mi radi u forumu, bar 2-3 puta dnevno pali sve kompove i proverava igre u lanu, da li rade ok i da li su ping i net ok. Ja recimo volim da odem u AI igraonicu. Sta znam, nije preterano velika, ali znam celu ekipu, a i nikad ne idem sam, nego uvek rezervisemo pola igraonice, znaci minimum 7vs7, i u lanu cs cepamo. A ono sto je jako bitno, jeste da je prostor udoban, stolice ok, imas mesta za misa i tastaturu, a ne ko u forumu, ziv se iskrivih. I da, rezervacije se vrlo postuju, gazdarica je matora baba, pa lupa otkaze radnicima ako zeznu nesto, cesce nego sto ja menjam carape, ne ferma nikoga :)

KGB definitivno, najbolja atmosfera, ima nepusacku zonu, skoro se otvorio i 3 deo, vec dugo godina ni jedna igraonica ne moze da joj se priblizi u vecini stvari.

Kod Vuka i Forum igraonica u Balkanskoj blizu skole Nikola Tesla,Forum ima cini mi se preko 200 kompjutera

Ne volim Forum u Balkanskoj, nekako mi je bilo zanimljivo 2006. pre casova da idem ujutru da igram WoW, ali ne pamtim zadnji put kad sam otisao, imaju nekoliko dobrih sobica, ostalo je raspad.

Ima igraonica u Delta City na 2. spratu, mislim da su i kompovi solidni, mogu da potraju nove igre, ali nemam pojma kakve su cene i ostali detalji...

Otvorila se neka nova, mislim da se zove 3D, na Novom Beogradu je, ali ne znam tacno gde. Bio neko?
U Bulevaru AVNOJa, zgrada gde je Alpha banka, Maxi i Mozzart kladionica, preko puta Carine. Jedva da se vidi spolja, ima samo vrata.

I sve igraonice imaju legalne Windowse ?

Eto sale niotkuda :) Imaju legalne windows-e ko sto imaju i legalne igre instalirane :d

Kolko ja znam u KGB je sve legalno, za ostale ne znam.

@RazbojNick
I kakva je atmosfera, kapiram da su kompovi ok, mene licno zanima i enterijer i sl.

Nemam pojma, nisam ulazio. Često dodjem do banke tu, pa sam video da je otvorena, inače nisam primetio nijednu reklamu u okolini.

Jel zna neko kakvo je radno vreme ovih igraonica kod vukovog spomenika za novu godinu?

Vrh Dno