Šta je novo?

Igranke sa Logitech servisom

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo je originalno, sad servisi više ništa ne moraju da poravljaju ili zamenjuju. Samo na youtube stave snimak nekog primerka koji radi i to je dokaz da i reklamirani primerak radi. Aplauz!

Možda bi svaki servis trebalo da otvori svoj YouTube kanal, da unapred uploaduje snimke svih uređaja koje servisira pa kad neko reklamira da mu samo pošalje URL, kao dokaz da je reklamacija neopravdana.

Sve ovo sa YouTube-om je do te mere neozbiljno da vas potpuno kompromituje. Vi toga, očigledno, niste svesni. :(

Snimak je ocajan toliko je mutan da je mucno gledati ga.

Prvo trebao si jasno snimiti ostro serijski broj na misu i na odasiljacu, to je prvo i obavezno, bez toga sve pada u vodu.

Drugo imitiraj realne uslove odasiljac stavi na usb produzni pa ispod stola.

Najmanje 2M od misa. Trece stavi obicnu podlogu od tekstila.

Nadam se da ces snimak okaciti do ponedeljka.

Logitech nema serijske brojeve

Mis je njegov, BT uredjaj nas.

Mis radi pod svim uglovima i lepo prijanja na podlogu.Ne znam odakle tebi ideja da mora biti obicna podloga od tekstila za laserski mis??
On radi na svemu sem stakla.Odakle vadis te informacije?
BT na produzni???To je jos gore......
Misa odalji 10m od racunara i najveci ping ce ti biti oko 12ms.

Poslednje sto se slazem jeste mutan snimak sa Nokie je , trenutno nemam kameru tako da je to najbolje sto mogu da nadjem.

Logitech nema serijske brojeve

Mis je njegov, BT uredjaj nas.

Mis radi pod svim uglovima i lepo prijanja na podlogu.Ne znam odakle tebi ideja da mora biti obicna podloga od tekstila za laserski mis??
On radi na svemu sem stakla.Odakle vadis te informacije?
BT na produzni???To je jos gore......
Misa odalji 10m od racunara i najveci ping ce ti biti oko 12ms.

Poslednje sto se slazem jeste mutan snimak sa Nokie je , trenutno nemam kameru tako da je to najbolje sto mogu da nadjem.

kao prvo apsolutno je nerealan test, neko da koristi mis na 4cm od odasiljaca koji pritom nije onaj izvorni, pa to jedino moze da se desi na testu i to preko lapa.

U 99% slucajeva odasiljac je zaboden sa zadnje strane na kucistu koje se nalazi duboko iza stola.

Trece pozicija korisnika koji koristi mis nikada nije bliza od 1.5m

Posto ti nemas desktop vec lap, ako bi odaljio lapic na 2 metara ispod stola test ne bi bio uspesan, mislim da ne bi videli sliku.

Jedino resenje je da stavis produzni usb kabl i da upotrebis originalni odasiljac.
vecina korisnika koristi obicne jeftine podloge, mozda i originalni korisnik, zato i kazem kada radis test imitiraj sto vise realne uslove.

Cetvrto ako Logi nema serijski onda ovo sve nema smisla.

Peto moj savet je da originalni kupac lepo krene za Beograd, ako nema novca da finansira put i da plati gorivo, predlazem da se mi na benchu udruzimo i da sakupimo coveku pare za put, ako nije u pravu vratice nam, ako je u pravu Comp. Land ce nam vratiti pare.

Nek ponese svoje kuciste ili sta vec i on ce biti garant da je sve originalno upotrebljeno.

Poslednja izmena od urednika:
Vec polako hvatas stav i ka meni, ko tebi kaze da ja vadim informacije.

kao prvo apsolutno je nerealan test, neko da koristi mis na 4cm od odasiljaca koji pritom nije onaj izvorni, pa to jedino moze da se desi na testu i to preko lapa.

U 99% slucajeva odasiljac je zaboden sa zadnje strane na kucistu koje se nalazi duboko iza stola.

Trece pozicija korisnika koji koristi mis nikada nije bliza od 1.5m

Posto ti nemas desktop vec lap, ako bi odaljio lapic na 2 metara ispod stola test ne bi bio uspesan, mislim da ne bi videli sliku.

Jedino resenje je da stavis produzni usb kabl i da upotrebis originalni odasiljac.
vecina korisnika koristi obicne jeftine podloge, mozda i originalni korisnik, zato i kazem kada radis test imitiraj sto vise realne uslove.

Cetvrto ako Logi nema serijski onda ovo sve nema smisla.

Peto moj savet je da originalni kupac lepo krene za Beograd, ako nema novca da finansira put i da plati gorivo, predlazem da se mi na benchu udruzimo i da sakupimo coveku pare za put, ako nije u pravu vratice nam, ako je u pravu Comp. Land ce nam vratiti pare.

Nek ponese svoje kuciste ili sta vec i on ce biti garant da je sve originalno upotrebljeno.

I Herros smanji svoj bes i agresiju.

Slazem se sa svime, neka dodje samo ne treba da nosi kuciste (On nije kupio racunar od nas) , a mi imamo desktop racunare u servisu.
To je sve moglo da bude reseno tako i bez ovih postova na forumu.

Slazem se sa svime, neka dodje samo ne treba da nosi kuciste (On nije kupio racunar od nas) , a mi imamo desktop racunare u servisu.
To je sve moglo da bude reseno tako i bez ovih postova na forumu.

Ne neka ponese time cemo znati da li je ili nije on bio u pravu.

Ti ces mu ukazati na to da on nije u pravu, mozda i prekonfigurisati drajver nasetovati kanale ubiti spyware ili neko njesra koje mu mozda pravi seckanje naplatices mu uslugu on ce vam se izviniti i Comp land ce dobiti plus na reputaciji.
Ok u sustini vas nije briga toliko za MP jer mu vi preko MP-a niste ni prodali ali MP kupuje Logi proizvode tako da veza opet postoji.

Kazi mi onako licno sto ti toliko smeta ako covek recimo nije u pravu, zamisli ako ti na kraju ispadnes gospodin , strucnjak i da si na kraju ekstra kulturan, da li shvatas kako bi sebi gradio status.

Rasprava sa musterijom je uvek kontra produktivna.

Nikakvu beneficiju ne vidim iz toga po VP ili ne daj boze MP.

Uh ne mogu da verujem da ovak odgovor uputis Wizu, koji te nije pljuvao
Mene to uopšte ne potresa. Sve to pokazuje da ljudi iz dotične firme nemaju pojma ni o tome kako se komunicira sa mušterijama, niti kako se komunicira sa javnošću. Kupac sebi može da dozvoli svašta, firma koja drži do sebe mora da zadrži jedan primeren nivo javne komunikacije.

Ovo sa YouTube-om je tragikomično, ja mislim da se nikada nigde na svetu nije desilo da na ovaj način servis dokazuje da mušterija nije u pravu.

Da li Herros misli da posle ovakve prepiske ima još mnogo onih koji bi poželeli da kupe nešto od njegove firme ili nešto što je uvezla njegova firma?

Moj BJ58 ima serijski broj.
s/nHCA35302939
Kako Logitech nema serijski broj?
Zao mi je samo sto sam i sa G7 skinuo nalepnicu ali mislim da je i tamo bio serial number.
I nije mi jasno kako je BT uredjaj vas.Gde je njegov?Mozda je u njemu problem?I blizuuuuuuuuu je,treba to malo odaljiti,barem metar,metar i po ,bas kako Vuk kaze.

Poslednja izmena:
Pokazali smo da taj mis radi pod normalnim uglom.Znaci to nije bio test, niti servis.....prosto mis je ispravan.To je jedino sto je trebalo da se vidi, a ne kako se nesto popravlja ili testira.
Naglasio sam vise puta da se test radi jako dugo, da ga je kupac sam prekinuo i da kod njega radi samo pod odredjenim uglom dok kod nas i sa njegovim(i nasim BT prijemnikom) radi isto.
Ja sam realan sto se tice nasih uredjaja(procitaj postove vezane za logitech koje sam pisao) ako ustanovim da imaju falinku ,a i zvanican Logitech to potvrdi .....ja javim ljudima na forumu da se ne zalecu....vec da uzmu neku drugu alternativu.

Poslednja izmena od urednika:
Prvo procitaj sve postove od pocetka do kraja.Kako se razvijao dijalog i u kom smeru.
Pročitao sam sve od početka, i to vrlo pažljivo. Ti ne shvataš da je ovo asimetrična situacija. Kupac, kao što rekoh, sebi svašta može da dozvoli, firma koja drži do sebe mora da zadrži primeren nivo javne komunikacije. To što kažeš da ovo nije "javnost" u meni izaziva samo čuđenje. A šta je, ako nije javnost?

No, i ako nije, zamislimo sledeću situaciju, ja sam nezadovoljan radom proizvoda neke firme i napišem im gnevan e-mail u fazonu:

Vi ste gangsteri i lopovi, ja kad vam dođem tamo ima da vam nanu naninu pa ima da vas nema, šta vi mislite s kim imate posla, mene ste bre našli...

da li bi ozbiljna firma na takav mail odgovorila nekako ovako:

Ama kome ti pretiš, bre? Ja se pretnji ne bojim, a ti dođi pa da te vidim kakav si heroj. I sve radi kako treba, šta ti bre meni tu trućaš!

ili ovako

Poštovani gospodine, vema nam je žao zato što čujemo da imate probleme sa našim proizvodom. Mi u ovom trenutku ne možemo da otkrijemo šta je uzrok problema, pošto na našoj test konfiguraciji sve radi, ali molimo Vas za strpljenje i uveravamo Vas da će problem svakako biti rešen. Naš je cilj da svaki naš klijent bude maksimalno zadovoljan i izvinjavamo Vam se zbog neprijatnosti koje ste imali.

Ono za CT i Kimtek stvarno nisam razumeo, šta hoćeš da kažeš, da oni pomoću YouTube dokazuju da im mušterije nisu u pravu?

Gospodo,drugari,
Hvala na pomoci,nema potrebe za skupljanjem para,otici cu ja do Zemuna,da vidim i popricam sa ljudima,i naravno da resimo ovaj nesporazum.
Ne znam kako je vama ali meni se svidja kako se stvari odvijaju,izgleda da nisam jedini koji razmislja normalno i trazi nesto mu inace pripada.
Ali sve ovo posle praznika,ovih dana imam obaveza,tako da ce morati da saceka.

poz.

Diskusija neka stane na ovome pa kada lnicks resi problem sa Compland-om na ljudski nacin neka se javi da vidimo sta je na kraju bilo i ko je kriv za sta.

Sto se tice serijskih brojeva, na mom MX510 on nije na nalepnici nego je utisnut u plastiku (sa donje strane), tako da nije tacno da logi u globalu nema s/n. Revolution nisam koristio (ni proveravao) pa mozda on nema, sto je opet krajnje neobicno.

Tema je pocela da ima vise babica nego sto je potrebno. OCz je prvobitno zaljucao temu i takva i ostaje do daljnjeg.

lnicks i Herros neka se jave na PM kada se razresi ovo pitanje da ponovo pokrenemo temu.

Herrros mi je poslao PM da je lnicks umesto njegovog MX-a dobio potpuno novi. Bilo bi lepo da nam lnicks javi utiske o radu.

Evo ga dokaz,i to o njihov trosak :D

Prilozi

• IMG_0115.jpg
    IMG_0115.jpg
    351.2 KB · Pregleda: 82
  • IMG_0116.jpg
    IMG_0116.jpg
    318.4 KB · Pregleda: 76
  • IMG_0117.JPG
    IMG_0117.JPG
    446.8 KB · Pregleda: 76
A gde je jutjub snimak da sve radi kod tebe?

pravo da ti kazem,nije mi palo na pamet:D
eto,verujte mi na rec(ako moze)radi kao NOV!!!

poz.

Eto na kraju ove balade svi srecni, jedan moderator napustio forum, opljuvan je servis i sve to zbog kupca koji nije mogao da saceka da mu rese garanciju. Nije li to krasno...

Herrros mi je poslao PM da je lnicks umesto njegovog MX-a dobio potpuno novi. Bilo bi lepo da nam lnicks javi utiske o radu.

cek, cek...zar nismo imali kao dokaz snimak sa you tube da mis radi....i gle....sada je zamenjen novim....:type: i taj novi, van svih ocekivanja;) radi kod kupca.....i pored sumnji u ispravnost njegove konfiguracije.....i sta sada...? ne kapiram zbog cega se tema zakljucavala, cujem neki moderator napustio forum...pale teske reci od strane servisera/uvoznika....sto rece WIZZ on to ne sme da kaze....pa cak i da je u pravu.....a ovde je to pod velikim znakom sumnje.....
p.s. ako je za mis potrebno dve nedelje testiranja.... sta ako se neki novi BMW pokvari.......servis ce obavestiti kupčevog unuka o rezultatima testa.....bah:wall:

Bash smor shto je wiz011 "zavrshio kako je zavrshio", od njega sam uglavnom chitao korisne i pouchne odgovore, a ako se zamerio sa "vishom instancom" to nikako necje promeniti mishljenje ljudi pa chak i ako se ovaj thread "samounishti".

Chovek je bio apsolutno u pravu kada je zamerao neke stvari, bez obzira na "titulu". Samo pitanje za Milana, zbog chega je ovo dignuto iz mrtvih ? Da bi se shta dokazalo ?

Nije mi bash jasno...

stvarno sto je dobio novi mis ako je onaj ispravan?

Mozda "testiranje" onog "ispravnog" josh uvek traje,pa da se ne muchi chovek dok cheka. :D

Pazite ljudi,ja nikako nisam zeleo ovakav epilog,zao mi zbog coveka,ne zelim da drugi bije moje bitke,tema je zakljucana zato sto se otela kontroli.
Nisam ocekivao da cu dobiti novog misa,s obzirom kako je argumentovana ispravnost starog,cekao sam da prodju praznici pa da krenem put bgd-a na probu.
ostao sam bez texta,nisam znao za wiz011,mislim sad se osecam onako...fuj
J....s misa,ja sam se vec oprostio sa njim....

Poslednja izmena:
Pazite ljudi,ja nikako nisam zeleo ovakav epilog,zao mi zbog coveka,ne zelim da drugi bije moje bitke,tema je zakljucana zato sto se otela kontroli.
Nisam ocekivao da cu dobiti novog misa,s obzirom kako je argumentovana ispravnost starog,cekao sam da prodju praznici pa da krenem put bgd-a na probu.
ostao sam bez texta,nisam znao za wiz011,mislim sad se osecam onako...fuj
J....s misa,ja sam se vec oprostio sa njim....

cekaj, sad me ti zbunjujes.........da li je kod tebe radio stari mis ili ne....? kako sam shvatio NIJE.....da li novi radi kod tebe? kako sam shvatio DA.....
alooo....ako je tako, zasto ti osecas potrebu da se izvinjavas...i kome....? da li si ti ukrao ili platio ono sto ocekujes da radi.....pa sta ako si bio nestrpljiv.....da li si trazio nesto tudje?........joooj.....:mad:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno