Šta je novo?

"Igra godine" !

igra je super, mada vech sam se polako ohladio tj. *** smara me pomalo. ipak preshao sam je 2 puta komplet. the three of wisdom 2 fine stvari je reklo ukucaj "future" i "mustaches" dok igrash...
bashta cveta, imam para ne znam shta chu snjima. a survival endless sam stigao do samog kraja 27og flaga i kad krenu oni gargantua nayebu mi se svega
btw jel neko video yeti zombija? :) daje dosta para kad i ako ga ubijesh, par dragulja ;) ja sam ga sreo par puta na onom nochnom sa grmljavinom kad vidish u flashevima. drugar kazhe da ga ima i po obichnim nivoima...

Jel u zadnjoj igri u modu "Puzzle" moze da se dodje do kraja? Ima lupanje saksija i ono kada ti napadas sa zomibijima. Deluje mi da ide do beskonacnosti...

Oba su beskonacna.

Poslednja izmena:
ja kod onih saksija dosao do 26, i pizdim kako ne mogu da ga predjem.
pa jel se dobijaju pehari iz puzzle i mini game?

Dobija se jedan veliki zlatni trofej koji stoji u glavnom meniju (tj. onaj srebrni cvet postaje zlatni) kada se predje adventure i svi ostali modovi bez endless (beskonacnih) nivoa.
Mini games nema ni jedan endless, puzzle ima 2 (poslednji sa vazama i poslednji sa slanjem zombija) i survival ima 1. Kada se udje u neki mod od ova 3, u gornjem desnom uglu su zlatni pehari koji oznacavaju koliko je nivoa predjeno od svih onih koji nisu endless.

Help!
Kako premestati biljke iz jednog vrta u drugi (zen garden)?

thnx, nisam video!

Auu, komentari su me "nagovorili" da probam, sada sam i ja zarazen. :)

Igra je stvarno super!
Malo je ovakvih igara trenutno...

Imao bih par pitanja.

Ima li svrhe igrati adventure mod vise od dva puta obzirom da za Yeti-ja mora da se odigra drugi put i dodje do 4-10. Ima li poente igrati dalje posle ovog jer novcana nadoknada i nije bas neka a drugu svrhu zaista ne vidim.

Koji je maksimalan broj slotova za biljke? Trenutno sam na 9 i skupljam pare za 10. Sve ostalo sam pokupovao cekam jos to, nemojte mi reci da ima i 11 i da kosta ne znam, 200000 npr.

Videh na jednom od sajtova da za Tree of wizdom pise koliko je naraslo u visinu. Cak kazu na toliko i toliko stopa daje savete, ne znam, na 1000 stopa valjda daje poslednji savet i tako. Ja ne vidim da ista pise, moguce je jedino da mora jos malo da izraste, nahranio sam ga zasad samo sa onih 5 kesa djubriva sto se dobiju za dzabe.

Hvala unapred.

Koji je maksimalan broj slotova za biljke? Trenutno sam na 9 i skupljam pare za 10. Sve ostalo sam pokupovao cekam jos to, nemojte mi reci da ima i 11 i da kosta ne znam, 200000 npr.

Eto da te obradujem nema vise od 10 :D to je maximum :wave:

Imao bih par pitanja.

Ima li svrhe igrati adventure mod vise od dva puta obzirom da za Yeti-ja mora da se odigra drugi put i dodje do 4-10. Ima li poente igrati dalje posle ovog jer novcana nadoknada i nije bas neka a drugu svrhu zaista ne vidim.

Videh na jednom od sajtova da za Tree of wizdom pise koliko je naraslo u visinu. Cak kazu na toliko i toliko stopa daje savete, ne znam, na 1000 stopa valjda daje poslednji savet i tako. Ja ne vidim da ista pise, moguce je jedino da mora jos malo da izraste, nahranio sam ga zasad samo sa onih 5 kesa djubriva sto se dobiju za dzabe.

Hvala unapred.

Mene ne mrzi da igram i treci put ali istina bolje je igrati survival.

Maximalni broj slotova je 10.

Tree of wisdom poslednji savet daje na 1000tom m/ft. Posle toga mozes nastaviti da ga hranish ali necesh dobijati savete. Moje drvo je trenutno visoko 140 ,).
Hint: daisies.

Tree of wisdom poslednji savet daje na 1000tom m/ft. Posle toga mozes nastaviti da ga hranish ali necesh dobijati savete. Moje drvo je trenutno visoko 140 ,).
Hint: daisies.

OK, znaci treba ukucati "daisies" da bi video visinu drveta. Mada meni sad kaze "You don't have a tall enough Tree of wisdom for that!", doduse nahranio sam ga sa samo 6 kesa djubriva zasad. Ako je to to necu se bakcem sad sa tim, skupljam pare za deseti slot :D
Inace, koliko stopa poraste za jednu kesu djubriva?

Poslednja izmena:
Ne ne, daisies je wisdom koji dobijesh na 100 ft. Visinu cesh videti tek kad drvo maksimalno poraste i tad je 50 metara. Da bi poraslo maximalno mislim da treba da potrosis izmedju 30 i 40

Poslednja izmena:
Da li su jace dve vatrice od jedne, ima li svrhe stavljati vise njih u nizu ili ne?

Poslednja izmena:
Vatrice i cetiri u jednom grasci su odlicna kombinacija za survival ALI otapaju bilo koji freeze efekat koji daju mellons i zaledjeni grasci :D Meni licno je bolja situacija kada su sporiji, em se sporije krecu, em sporije jedu biljke i daju mi vremena da menjam polupane siljke od strane gargutana.

Pare je jako lako skupiti, ostavis da ti sve biljke u zen gardenu ozedne (naravno pre toga napunis zen gardene koliko mozes, stalno kupujte biljke od Crazy Dave-a, svakih 24h se pojavljuju nove), napojis ih, pustis muzikicu ili zaprasis i kada postanu sretne das puzu cokoladu (moze i pre nego sto se zaliju biljke), za sat vremena farmuje i do 30 000, kakvo crno prodavanje biljaka.

Uvek ostavite bar po jedan slot u zen garden-u za neki dobar drop u survivalu.

Poslednja izmena:
Vatrice i cetiri u jednom grasci su odlicna kombinacija za survival ALI otapaju freeze efekat koji daju mellons

Netacno. Samo otapaju zaledjeni grasak. Zaledjene lubenice ostaju zaledjene jer one ne prolaze preko vatrenih panjeva vec imaju lob putanju :).

Poslednja izmena:
Nisam mislio na to vec da cim pogode nekog ko je "zaledjen" on se odledi.

Perfektno izbalansirana igra. Jedino me nerviralo sto nemogu da odaberem "last used" set of plants nego svaki put pikujem iznova..

Konacno posle ne znam koliko, preko 30 cini mi se kesa djubriva, glupavo drvo je poraslo na 50 stopa i prikazala se visina, no ono sto mi je skroz debilno je sto sad za svaku kesu raste 1 stopu, sto ce reci da za poslednji hint trebam jos 950 kesa iliti preko 2 miliona para. Pa koliko treba ovo da igram da bi skupio tolike pare, neverovatno. A da ne pricam koliko je ovo drvo zaista glupo i nepotrebno jer sve sto je "reklo" sam vec tokom igranja sam provalio. Ok ima tih nekoliko hintova sta da se ukuca tokom igranja za razlicite efekte ali to moze da se nadje na netu. Dobro mozda je sa drvetom trebalo poceti ranije ali zaista je ovo samo bacanje para i nekako mi je bilo logicno da pokupujem prvo sve ostalo a ovo ostavim za kraj.
Nesto nisam primeto da se na survival endless dobija nesto mnogo para, doduse odigrah zasad samo jednom i puko sam na 14-oj zastavici, dalje, zen basta puna za sat vremena sa svim srecnim biljkama "proizvede" mozda 20-ak hiljada. Kako da se zaradi preko 2 miliona i dodje do 1000 stopa visine za drvo gluposti, bez da se igra do iznemoglosti, danima, nedeljama, mesecima. Naravno interesuje me neki "legalan" put , ne neke sifre ili editovanje snimljenje pozicije i sl.
Ok, neko ce reci sto onda zelim da postignem 1000 stopa za ovo drvo kad je beskorisno i sl. pa eto, zavrsio sam sve ostalo sem toga, pa da zavrsim i to. Igra je bas super i cepacu survival endless dok mi ne dosadi ali zaista ne vidim nacin kako tako da dodjem do 2M para za neko ne preterano dugo vreme, imam utisak da koliko god mi je igra ok da ce me pre smoriti nego ja stignem do 2M

Poslednja izmena:
Daj opusti se. Sve sto treba da uradish jeste da napunish bastu biljkama, nahranis crva cokoladom i pustis da radi kad nisi blizu PC-ja.

Naravno, to i radim, ali kao sto rekoh za sat vremena koliko mu traje efekat cokolade on od pune baste srecnih biljcica sakupi negde oko 20k kao sto rekoh sto je prilicno mala suma u odnosu na 2M koje treba sakupiti.
Igra je bas super ali ovo drvo me bas nervira, ne znam sta im je to trebalo, definitivno kvari odlican ukupan utisak o igri. Mada ima jos jedna stvar koja je glupa i nervira me ali ne ovoliko. Na survival endless svakoj od biljaka iz poslednjeg reda skace cena proporcionalno broju komada istih koje imas na ekranu. Stvarno je trulo sto sam naprimer za cattails u jednom momentu morao da placam preko 700 sunca a one su 225 na svakom drugom nivou.

Jel provalio neko Majkla Dzeksona u igrici, sa sve plesnom grupom, kao u Trileru??? Ja juce igrao nakon vesti o njegovoj smrti - kad eto njega u igrici...kakva ironija.

Da li je neko sakupio u bastama sve razlicite biljke, sem cvetova?
Meni nedostaje samo 4 biljke u prvoj basti, plus gledam da budu okrenute na levu stranu, to je neki moj trip. :D
Nekada odlepim, posto dobijem 5-6 puta za redom biljku koju vec imam u basti.
Pecurke sam sve sakupio, a vodene biljke slabo dobijam, imam samo 3 razlicite i uvek dobijam lokvanj kada dobijem novu vodenu biljku, u cemu je fazon? :wall:

Nazad
Vrh Dno