Šta je novo?

"Igra godine" !

Zalepio sam se za ovu igru gore nego za gta 4, crysis i far cry 2.

Super je osecaj kada koristis pun potencijal svog kompa od 1000 evra :banana:

Ova igra je primer kako je u danasnje vreme moguce napraviti nesto zanimljivo i zarazno a da ne zahteva hardver od 1000e.
Podseca me na zlatno vreme 8bitnih kompjutera.

Neverovatno kako jednostavna igra a drzi paznju. Mada vidi se iz aviona da su dizajneri neki veseljaci cim im je pala na pamet ovako otkacena ideja i ona prsotina od coveka Crazy Dave :d.

Ova igra i Super Mario za odrasle (Braid) su definitvno igre meseca.

Poslednja izmena:
Odlična igrica. Ima puno sitnica koje doprinose atmosferi poput Crazy Dave-a recimoi :)

genijalna, presao je u dahu i sad tek idem na spavanje!:d

Otisao na spavanje tek kada sam puko na 3.9 nivou :)

Dokle ste stigli u "SURVIVAL - ENDLESS"? Koliko vam je rekord?

Ja sam do 24tog stigao, i tu je vec bilo extra zeznuto, jer imam i one balone, i rudare, i one sto skacu sa bandzijem... znaci moram jedan red kaktusa, jedan red sto puca na obe strane, + mesta za one palme da zastite od skakaca (gore i dole, sto mi isto oduzme jedan red), i nema dovoljno onih sto pucaju 4 od jednom, jer naidje bukvalno ROJ onih najvecih zombia, sto nose one mini zombie na ledjima... i onda me oni zeznu uglavnom, jednostavno nemam dovoljno veliki arsenal za njih.

Ja sam trenutno na 32 nivou i idem jos snazno dalje.
Nemoj da se zezas sa tim kaktusima, samo koristi onu detelinu da oduvas te letece zombije.

A protiv tih malih drzim jedan red tj. kolonu (2 po redu) svu u onim purpurnim pecurkama koji biju na 8 strana. Oni ih vrlo lako i brzo srede.

Ja sam trenutno na 32 nivou i idem jos snazno dalje.
Nemoj da se zezas sa tim kaktusima, samo koristi onu detelinu da oduvas te letece zombije.

A protiv tih malih drzim jedan red tj. kolonu (2 po redu) svu u onim purpurnim pecurkama koji biju na 8 strana. Oni ih vrlo lako i brzo srede.

Vidis nisam te purpurne pecurke koristio. A za balone sam izvalio nesto dosta korisnije. Na vodi se postave oni... ne znam kako se zovu, ali mogu da pucaju bilo gde, u bilo koji red, i kad naidju baloni njih prvo gadjaju. Sad cu pokusati malo da izmixujem, nesto novo da probam, jer pecurke generalno slabo koristim.

Inace presao sam sve dodatne misije, osvojio sam onaj zlatni trofej, stvarno fenomenalna igra.

Poslednja izmena:
Protiv Digger Zombie-a probaj Magnet-shroom, efikasne su, i ne samo protiv njih... Dok, protiv Balloon Zombie-a imaš Blover-a, biljčicu koja takođe uklanja maglu, doduše privremeno.

Poslednja izmena:
Protiv Digger Zombie-a probaj Magnet-shroom, efikasne su, i ne samo protiv njih... Dok, protiv Balloon Zombie-a imaš Blover-a, biljčicu koja takođe uklanja maglu, doduše privremeno.

Magnet nije koristan u ovom slucaju jer kada jednom privuce, onda ne moze neko vreme, a ovde ih ima poprilicno. Za baloon zombie sam se snasao, postavio sam one na vodi sto mogu u bilo kom pravcu da pucaju.

Da, ali pozicioniraš ih tako da vrebaju Digger Zombie -e samo... Pretpostavljam da praviš barikade na samom početku lane -a, onda bi Magnet-shroom išao u sredini i sasvim sigurno onesposobljavao " kopače ". Ali, opet... Koliko brzo se respawn-uju " kopači "?

Da, ali pozicioniraš ih tako da vrebaju Digger Zombie -e samo... Pretpostavljam da praviš barikade na samom početku lane -a, onda bi Magnet-shroom išao u sredini i sasvim sigurno onesposobljavao " kopače ". Ali, opet... Koliko brzo se respawn-uju " kopači "?

Na 24-tom mnogo brzo

Ne moze sa magnetima da se izadje na kraj sa digerima, ja ih uvek pustim da dodju do kraja, dok dodju sebi kad izadju iz zemlje pecurke ih srede.

Pokušao sam da izađem na kraj sa kopačima korišćenjem magnet-shroom -a, međutim, cooldown je predugačak, a broj kopača bivao sve veći... Da ne spominjem bandžijevce koji su dodatno otežavali opstanak. :( Dakle, u početku mogu poslužiti dok kasnije postaju beskorisne... Baaah, my bad about this. :)

Bungee zombiji su i meni najtezi, na kraju koristim taktiku koja zahteva upotrebu onih velikih corn canona, cim vidim gde bace svoje mete odmah ciljam sa njima na ta mesta, u vecini slucajeva su 2 udarca dovoljna da ih sredim sve.
Glavna stvar ovde jeste dovoljno brzo reagovati sa ciljanjem i prepoznavanjem gde su mete.
Ponekad mi je haos po ekranu od svega sto se desava pa je ih je teze uociti.

Aaaajoooj ljudi sta mi uradite sa ovom igrom :D!!! Kakva zaraza! Jos jedan nivo, jos jedan nivo,...

Bungee zombiji su i meni najtezi, na kraju koristim taktiku koja zahteva upotrebu onih velikih corn canona, cim vidim gde bace svoje mete odmah ciljam sa njima na ta mesta, u vecini slucajeva su 2 udarca dovoljna da ih sredim sve.
Glavna stvar ovde jeste dovoljno brzo reagovati sa ciljanjem i prepoznavanjem gde su mete.
Ponekad mi je haos po ekranu od svega sto se desava pa je ih je teze uociti.

E istu stvar radim! Jer ako postavim one palme, to mi suvise prostora zauzme, jer svaki cvet, ili gateling pea mi suvise znaci. Ja postavim dva ta canon-a, i sa tim ih jurim, i evo sada sam stigao do 32gog flag-a tom taktikom (pre toga nisam mogao 26ti da predjem, 3 puta sam se tu zaglavljivao). Jedini problem je sto mi ta 2 canon-a zauzmu 4 mesta, 4 dupla cveta, i onda nemam dovoljno novca, jer dosta trosim na one bodlje na pocetku lane-a.

vidi se da nisi igrao survival, barem nisi stigao kasnije. Nisi ni svestan koliko ih ima. Ne mislim tu na kopace, nego na sve. Recimo oni najveci zombiji, sto nose one male na ledjima, njih 6 istovremeno, + sa njima 6 - 7 onih sto voze ono za postavljanje leda, + svi ostali zombiji, ma prava naezda. Zato tu najvise pomaze corn canon.

Evo vam jedan tip za survival, koristite samo one biljke koje mogu vise zombija odjednom da odvale.
Kasnije ti pea shooteri ne vrede pisljiva boba :D.

U trenutnom mom arsenalu imam 6 corn canona, 4 purpurne pecurke (u drugoj koloni) i dosta onih plavih lubenica :).
Obavezno sve pumpkinujte! :).

Jel prodajete biljke iz bashte za koje Dave placa 8k i da li se uopshte isplati prodavati?

Jel prodajete biljke iz bashte za koje Dave placa 8k i da li se uopshte isplati prodavati?

Naravno, to i jeste svrha njihova. I kada kupis saksiju, kupis je za 2500. Kad poraste dobijes dijamant 1000, i prodas je za 3000. Znaci profit 1500. Te saksije sa jacim biljkama, kad dostignu 8000 ne moze vise vrednost da im skace. Te nema ni svrhe drzati ih vise. Bolje prodaj i nakupuj slotove, oruzija itd... ja sam sad sve pokupovao, pa skupljam saksije eto tako pravim bastu sebi lepu :D

i btw, nemoj da trosis novac na drvo mudrosti. Obicno bacanje para. Vecina saveta koje ti da sam vec provalis. To eventualno na kraju kad sve pokupujes, pa ne znas vise na sta da trosis.

Poslednja izmena:
Evo vam jedan tip za survival, koristite samo one biljke koje mogu vise zombija odjednom da odvale.
Kasnije ti pea shooteri ne vrede pisljiva boba :D.

U trenutnom mom arsenalu imam 6 corn canona, 4 purpurne pecurke (u drugoj koloni) i dosta onih plavih lubenica :).
Obavezno sve pumpkinujte! :).

Moja strategija je... zadnji red (deveti) red onih sto izbacuju 4 od jednom.

8 i 7 su dupli cvetovi, stim da u 8 redu druga i predzadnja kolona stoje fume shrooms da zastiti zadnji red od rudara zombija.

6ti red na krajevima su 4 od jendom sto izbacuju, pored njih ledene lubenice (samo tu jer one zalede 1 red pored sebe, znaci 3).

Ispred njih (5ti i 4ti) jos 2 reda po 4 sto izbacuju.

3ci red vatra, tako da sve one peas su visestruko jace.

I poslednja dva reda su bodlje one, i to pojacane. Mnogo su korisne kod onih "vozila" koja god da su, i usporavaju one najvece zombije, jer im treba duze vremena da ih razbiju, iz jedno 3 udarca jedan.

Voda je zasebna prica:

9ti je ono 4 od jednom peas.

8smi i 7dmi (kasnije tipa 17ti nivo stavim korn topove)

6ti red cvetici isto

5ti su oni sto izbacuju bodlja, i mogu da idu u bilo kom pravcu, bilo koji red, takodje buse balone, fantasticni su.

4ti red jos 2 topa po 4 sto izbacuje

treci vatra.

drugi i prvi one stene visoke. Voda mi je potpuno zasticena, ni prvi red ne mogu da prodju.

Sve biljke su zasticene bundevama naravno, to jest barem velika vecina.

Meni je rekord 33ci nivo do sad.

Poslednja izmena:
Evo kako izgleda od prilike, samo napred jos bodlje fale.

P.S. Izvinjavam se za 3 posta za redom, hteo sam da izmenim prethodni ali nisam mogao vise.

Prilozi

• plants.JPG
    plants.JPG
    316.3 KB · Pregleda: 306
Dobih danas svoj zlatni cvetic! :D.
Zoombotany 2 me je zezao dosta a i pogo party koji trazi totalno drugaciji pristup nivou od onoga sto sam navikao.

Inace dogurao sam do 48lvl i polako guram dalje :).

Kakva je ovo zaraza, pa to nije normalno!! Ma kakva zaraza, pandemija! Navukli se svi moji i sira okolina :)

Najjace je na kraju kad suncokret peva a zombiji igraju :D Kao jedna velika slozna porodica :lol:

Vrh Dno