Šta je novo?

Igra godine, zasto Benchmark nema ovu temu?

Doktor

Slavan
Učlanjen(a)
13.03.2006
Poena
360
Neka moderatori naprave temu pa da glasamo. Ova godina je bila plodna sto se tice igara, pa ne bi bilo lose da postoji i jedna ovakva tema. Moze da se razvrsta po kategorijama i da se glasa za svaku kategoriju ili generalno strpati sve u jedan kos i tako glasati, ukljucujuci i Indie scenu.

Nesto od igara koje mogu da udju u izbor:

Borderlands 2, Dishonored, Hitman Absolution, Far Cry 3, Torchlight 2, Diablo 3, Cod:Black Ops 2, MoH:Warfighter, Planetside 2, Guild Wars 2, XCOM: Enemy Unknown,
Assasins Creed 3, Sleeping Dogs, Mass Effect 3, Max Payne 3...

Od mene toliko za sada

MoH: Warfighter NI U NAJGOREM LUDILU ne može biti kandidat za igru godine, jedino kandidat za najgoru igru godine.

Mass Effect 3 je promašaj.

Diablo 3 posle svega što je Blizzard učinio je neozbiljno spominjati za igru godinu.

Planetside 2 je nedovršena beta igra koja je puštena u "prodaju".

P. S.
Pravilno je Torchlight II ;).

Podrzavam ideju,mislim da bi trebalo sastaviti jedan solidan spisak i staviti na glasanje.
Mislim da Cod:Black Ops 2,MoH:Warfighter,Sleeping Dogs nikako nemaju mesta na tom spisku.
Ja bih svakako dodao Darksiders 2 i The Walking Dead(koja je inace proglasena za igru godine na VGA)

Ako se dobro sećam prošle godine je bila tema, verovatno može i ove samo civilizovano i kad se završi glasanje ide lock.

Ove godine nisu izašli baš neki revolucionarni naslovi, ima tu i tamo izuzetaka.
Ja bi glasao ovako
Alan Wake = 3 boda
Dishonored = 2 boda
Max Payne 3 = 1 bod

Mada znam Alan Wake je izasao na kutiji jos kad, ali konzole ne konzumiram a ipak je ovo PC podforum.

Mislim da ce oni to izmedju sebe da izglasaju kao prosle godine. I to tamo negde krajem januara Sigurno necemo da gubimo vreme na dva kruga glasanja kao kada sam ja to organizovao (primer loseg sistema glasanja).

Za mene licno, PC igra godine 2012. je Dark Souls.

Izuzetno "susna" godina. Ne pamtim kada sam zadnji put morao da vadim iz malog mozga nesto sto je iole ostavilo utisak na mene.

Ajd' recimo...

- Guild Wars 2
- Risen 2: Dark Waters
- Torchlight 2

Walking Dead
Euro Truck Simulator 2
PES 2013

:p

Najbolje igre 2012 : CMR5 i Battlefield BC2 :d

Vecinu naslova sam obrisao posle 1h max.. nisam neki gamer ali FC3 mi je najbolja igra ove godine, onda je sve jasno.. mada ce posluziti ova tema da proberem jos neke naslove i da probam, preskocio sam dosta toga.

FC3 i WRC3, te 2 igre mi najduze drze paznju u 2012.

Hitman Absolution je igra koja je ostavila pozitivan utisak kod mene...

fifa 13
hitman
borderlands 2
diablo 3
darksiders 2

Poslednja izmena:
Igre koje su na mene ostavile utisak su:

- Far Cry 3
- Borderlands 2
- Darksiders II
- Dishonored
- Legend Of Grimrock
- Torchlight 2

A igra godine... tesno izmedju Far Cry 3, Borderlands 2 i Dishonored

Nije se jos zavrsila godina, tako su meni objasnili adminiprosle godine, kada sam u decembru hteo da objavim anketu.

Hitman: Absolution
Max Payne 3
The Darkness II
Alan Wake

To su moje top 4 igre, redosled nema nikakve veze. Ova godina je za mene bila jako susna, skoro sve sto sam instalirao bilo je obrisano nakon par sati.

Guild Wars 2
Torchlight 2
Dishonored
Alan Wake
BlackMesa

Fc3 i Ac3 sam samo poceo da igram, dok Hitmena nisam jos ni nabavio. Dodao bih na listu jos i Rayman Origins jer je predobar, a Dark Souls ne bih ni da komentarisem taj uzasni port sa konzola. Da su ga prolagodili PC-u i on bi bio u prvih 5, ali posto je Black Mesa PC ekskluziva i odradjena od strane entuzijasta, zasluzuje mjesto u listi glasanja.

Battlefield 3: Close Quarters DLC
Far Cry 3
Alan Wake
Max Payne 3

A modovi?

Mogla bi i da se glasa o modovima za igre.

ME3 Leviathan; Omega
Sniper elite v2 Kill Hitler
STALKERSOUP

Top 3 igre po meni ove godine:

1) The Walking Dead
2) Dishonored
3) Max Payne 3

Glasacu prema onome sto najvise igram. Kratko i jasno:

Dota 2 :)

Trenutno igram FarCry pa sam malo subjektivan, ali svakako zasluzuje da udje u izbor za goty. Ceo paket je totalno dobro upakovan, uzivanje mi je da je igram.

Dark Souls je fenomenalan, ali tako ocajan port po meni nikako ne zasluzuje titulu. Ne mogu da zamislim da je goty igra koja je totalno neigriva bez par community dodataka.

Diablo III i dan danas igram, ali ne mislim da je zasluzio bilo kakvu titulu jer je obicna zbrzana krava muzara.

The walking dead sam tek poceo pre par dana, presao prvi chapter... I po ovome sto videh, mogla bi da udje u najuzi izbor.

Takođe nije finalna verzija tako da po meni ne bi trebao da bude kandidat.

Ali nije više ni u beta fazi, i igra je ogroman broj ljudi, i najviše vremena sam potrošio na tu igru tako da je ona za mene game of the year :p

Dark Souls, Dishonored, Boderlands 2.

Ali nije više ni u beta fazi, i igra je ogroman broj ljudi, i najviše vremena sam potrošio na tu igru tako da je ona za mene game of the year :p

Nije zvanično izašla. Generalno pravilo za igru godine jeste datum izlaska u poslednjih 12 meseci. Tvoja lična igra godine može da bude i nešto iz 1993. što se mene tiče, ali to nije poenta teme.

Hmm, na prvom mjesu Max Payne svakako, zatim Far Cry 3, i Sleeping Dogs i mogao bih jos nadodati Borderlands. Od sportskih simulacija izdvojio bih FIFU i NBA2K13.

Nazad
Vrh Dno