Šta je novo?

Igra godine, zasto Benchmark nema ovu temu?

Sleeping Dogs pa Far Cry3 pa Darksiders 2.

Poslednja izmena:
1. Dishonored
2. Scribblenauts Unlimited

Za mene je Dishonored apsolutni pobednik.

Osim toga tu je i Orcs Must Die 2 (da i manji izdavaci dobiju neki glas :D)

Poslednja izmena:
Risen 2

Po meni:

1. Dishonored
2. Farcry 3
3. Torchlight II

Mozda se nesto promeni posto tek treba da igram Walking Dead.

1. Dishonored
2. Far Cry 3
3. Walking Dead

Borderlands 2

Mass Effect 3
Max Payne.

1. Far Cry 3
2. Mass Effect 3
3. Darksiders 2

Kao ne bas neki ljubitelj FPSova, kazem da mi je najbolja igra ove godine Far Cry 3! :D

Od mene glas za Hitmena, mnogo dobro odradjeno, malo doduse nerealno sto se tice nekih stvari ali dobro :) Tako da + za Hitmena :)

beskorisna tema.ne mislite valjda da ce sad neko ici i brojati glasove :)

Za te stvari je anketa..glasovi se automatski sabiraju..

Baš i nije beskorisna tema, lepo se vidi u temi šta treba da bude na anketi tj. koje igre se najviše pominju.
A za glasove, ovi koji su ovde pisali imaju vremena bar za još 2-3 klika da glasaju.

Baš i nije beskorisna tema, lepo se vidi u temi šta treba da bude na anketi tj. koje igre se najviše pominju.
A za glasove, ovi koji su ovde pisali imaju vremena bar za još 2-3 klika da glasaju.

Taman sad je cca 20.XII i do 31. da se iglasa!
odlicna ideja!
UOPSTE NIJE BESKORISNA IDEJA!
Kako bre beskorisna ideja da clanovi BM, najjaceg IT foruma, izglasaju igru godine?
a dovoljno je igara pomenuto da moze poll da se napravi!
:banana::banana::banana:

FC3 - ima priča malo šupljina ali sam se navukao kao zmija.
CoD-BO2 - možda je malo lošija grafički ali priča mi je skroz ok, Raul Menendez je do cojones baja, baš dobar "negativac". Super što možeš da biraš rasplet priče, ja sam lepo odigrao i ode US na svoje mesto :D
Black Mesa - možda i najbolja stvar ove godine, povratak korenima FPS-a, maestralno urađen rimejk, svaka čast momcima! :)

Taman sad je cca 20.XII i do 31. da se iglasa!
odlicna ideja!
UOPSTE NIJE BESKORISNA IDEJA!
Kako bre beskorisna ideja da clanovi BM, najjaceg IT foruma, izglasaju igru godine?
a dovoljno je igara pomenuto da moze poll da se napravi!
:banana::banana::banana:

Danas clanovi Benchmarka nisu ni prineti onima od pre pet, sest, sedam, deset i vise godina. Bolje da ljudi koji uredjuju sajt izglasaju igru, nego da Mike, Pere i Zike od 12 godina izglasaju svoje favorite.

Svet kompjutera razumem, njima je tiraz bitan i za ocekivati je da se danas taj casopis kroji po zeljama "mladje" publike. Jos se kod njih glasa SMSom (kradja para kao i u uvek). Mislim da bi Benchmark i Benchforum ipak trebali biti iznad tog nivoa. Inace SK jos uvek redovno kupujem, valjda navika, sta li je...

A opet sa druge strane, igre nisu ozbiljna stvar pa nema veze sta ce biti izglasano. Ali ako nisu ozbiljna stvar, zasto trositi vreme na skupljanje glasova?

Slabo igram druge igre pored meni omiljenog serijala (The Elder Scrolls) - jedino sam presao Alan Wake i Max Payne ove godine tako da dajem glas Alanu Wake-u.

Nezavisno od teme - DLC godine - Dawnguard (Skyrim)

Nisam video nikad temu u kojoj bi mogli da navedemo nasih top5 ili top 10 igara svih vremena, pa ako moderatori mogu da kazu da li ima smisla otvarati takvu temu, mislim da bi bilo zanimljivo videti ko sta voli.

Bilo je takvih tema koliko hoces, cak i po zanrovima izbor omiljene igre svih vremena.

Ova tema je najskorija, ali je matora dve godine.

E hvala G@W, nisam video ranije. :)

zasto Benchmark nema ovu temu?

zato sto nam nije potrebna tema da bi smo videli da su najkomercijalnije igre ( far cry 3 , torchlight2 , pes i cod) i najomiljenije kod prosecnog srpskog derleta :p

zato sto nam nije potrebna tema da bi smo videli da su najkomercijalnije igre ( far cry 3 , torchlight2 , pes i cod) i najomiljenije kod prosecnog srpskog derleta :p

Ovaj isti argument se može primeniti i na ostale top-liste, nije to samo kod nas popularno. Problem je što ljudima treba validacija, odnosno da im što više sajtova kaže da su u pravu što smatraju da je BLOPS2 najbolja igra godine.

Ostav' se PES-a znas :D

Nije lose imati ovakvu temu, moze da se probere nesto ako vidis vise pohvala za neku igru.. Tako se nadam da ce odigrati Walking Dead oni koji nisu..

@Markomaniax: Ja sa 30+ nemam nikakav problem da odigram komercijalnu igru ako mi pruza zabavu i mislim da vredi utrosenog vremena... a Far Cry je jedna od takvih igara.

Isto tako volim da odigram i ove druge, samo kada naletim na njih.

Top 3: Dark Souls, Alan Wake i Risen 2: Dark Waters.

A Max Payne 3 kao najvece razocarenje.

Poslednja izmena:
Vrh Dno