Šta je novo?

Igra godine - diskusija

Igra godine 2008

• Gran Turismo 5 Prologue

Glasovi: 8 12.1%
  • Metal Gear Solid 4

Glasovi: 11 16.7%
  • Little Big Planet

Glasovi: 6 9.1%
  • Fallout 3

Glasovi: 5 7.6%
  • Mirror's Edge

Glasovi: 1 1.5%
  • Dead Space

Glasovi: 2 3.0%
  • Gears of War 2

Glasovi: 8 12.1%
  • Far Cry 2

Glasovi: 1 1.5%
  • Left 4 Dead

Glasovi: 0 0.0%
  • Fable II

Glasovi: 3 4.5%
  • Grand Theft Auto IV

Glasovi: 21 31.8%

• Ukupno glasača
    66
Ok, mogli bi da napravimo 2 glasanja.
U jednom samo igre za konzole.
U drugom ekskluzive za PC.

jao, ne svidjaju mi se ova glasanja uopste.. sad sam bas gledao ps3 i xb teme..

ako izuzmemo multiplatforme:
* u ps3 temi 6 exkluziva
* u xb temi 2 exkluzive (geow2 i fable2) od kojih je jedna vec najavljena za pc (f2) a drugu nema ko ne ocekuje da ce izaci (g2). xb bi glat mogao da se merge-uje u pc temu

na kraju koje su to pc exkluzive (vredne pomena) (osim wow-a - koga ja doduse ne volim :))?

mozda je i najbolje ovako, ali onda ce glasati ljudi u vise tema za istu igru pa se stice pogresan utisak.. vec vidimo da se nex zaje*o..

verujem kako god da se organizuju ova glasanja - nije dobro :)

Kako nema PC exkluziva...bili su Warhead i Clear Sky, na primer.Cak sam za jednu od njih i glasao negde u nekoj od ovih anketa :D Uostalom, ko da je bitno...

Moze se otvori ista tema u PC sobi. Naravno, ako vas glasovanje uopste zanima kao konzolase. :p

Ja ne spadam ni u "mi" ni u "vi". :p

Rekoh gore G@W, kad odigra GTAIV nek otvori temu. :)

U je.. sta mi uradiste od teme, pitanje je bilo koja vam je fakin igra godine, igra godine se ne deli na sisteme, to prvi put cujem... :trust:

a ovo "razlicit profil igraca" jaooo brate, muka mi vise.. izvinjavam se na ovoj glupavoj temi, hajde da glasamo za konzole, koje svako stavlja na prvo mesto onu koju poseduje, to je sjajna tema.. :wall:

svrstao si se kad si reko "vas konzolase" ;)

U je.. sta mi uradiste od teme, pitanje je bilo koja vam je fakin igra godine, igra godine se ne deli na sisteme, to prvi put cujem... :trust:

pa ***, ne moze tek tako da se izglasa igra godine. ipak je najveci broj igraca ovde na pc-u i sigurno, kakav god da je izbor igara na pc-u, sigurno bi pobedila neka sa pc-a.

inace, sad dok sam se kupao smislio sam komplikovan matematicki model za izglasavanje igre godine nezavisno od platforme :p .. ako gledamo apsolutan broj glasaca, tu je pc neprikosnoven, ali ajnstajn je reko da ima nesto i u relativnosti :p

al, dzaba kad ne bi to zazivelo u zivotu :) .. a i bezveze po stoti put da pokrecemo poll :)

Kakva glupa tema. Ne znam šta su PS3 i Xbox360 igre stavljene zajedno, kad te dve platformem imaju različiti profil igrača i potpuno različite igre...

Znaci ako je neki kont/komentar smorio vise to je upravo ovaj... totalno bezvan kont. Ono, sori itd. ali stvarno je nakon tolko multiplatform igara i toliko dobrih naslova na obe konzole pricati ovako nesto. Kao da si uporedio xbox/ps sa gameboyom ili nekom drustvenom igrom pa da razumem...

***... GTA IV ispred MGS4... Sta sve necu da dozivim... Gde ce vam dusa, ljudi???

Kakva glupa tema. Ne znam šta su PS3 i Xbox360 igre stavljene zajedno, kad te dve platformem imaju različiti profil igrača i potpuno različite igre...

Hmmm,da, profili po debljini novcanika,ajde bez tih klasifikacija,da je to tako, driver ne bi nikad kupio xbox!

Poslednja izmena:

Rekoh gore G@W, kad odigra GTAIV nek otvori temu. :)

Nije meni problem da ocenim GTAIV kao igru godine na PS3, s obzirom da je to jedina igra koju sam zavrsio na PS3 :).

Hvala na razumevanju (shto ste izbacili PC igre).

I za kraj poruka Borisu da se ne pravi lud, zna on shta je hteo ovim da postigne.

Edit: Ako cemo poshteno, postoje samo dve igre koje su se pojavile na sve tri platforme a koje ulaze u konkurenciju za igru godine. To su Tomb Raider: Underworld i Dead Space. Naravno pod uslovom da je Boris imao casne namere kada je otvorio temu (kako da glasaju PC igraci u Console podforumu kada smo jedino ja i rAMA redovni posetioci istog :D)

Poslednja izmena:
Nije meni problem da ocenim GTAIV kao igru godine na PS3, s obzirom da je to jedina igra koju sam zavrsio na PS3 :).

to u tvom slucaju nije igra godine na ps3 nego jedina igra godine :)

Hvala na razumevanju (shto ste izbacili PC igre).

? sta su pc igre? kolko ja vidim tu su i dalje fc2, dead space, fall3..

I za kraj poruka Borisu da se ne pravi lud, zna on shta je hteo ovim da postigne.

ja ne znam sta je hteo da postigne.. aj razjasni malo (srbi su poznati po teorijama zavere :))

Ako cemo poshteno, postoje samo dve igre koje su se pojavile na sve tri platforme a koje ulaze u konkurenciju za igru godine. To su Tomb Raider: Underworld i Dead Space. Naravno pod uslovom da je Boris imao casne namere kada je otvorio temu (kako da glasaju PC igraci u Console podforumu kada smo jedino ja i rAMA redovni posetioci istog :D)

zasto ne bi mogao i fall3 da bude u konkurenciji? zato sto se G!!!-ju i par f2-fanatika ne svidja?

*** mnogo ste smesni :D Postavio sam ovde jer je veca ponuda ove godine bila na konzolama, sta da radim kad nemamo neku zajednicku temu za igre.. A i da spopadnete temu sa "jel ti doneo doktor najnoviji andol, mene izbacuje u dvoriste posle najnovijeg leka"..

Mislio je na PC ekskluzive - Warhead i CS. :)

nisam bio izvalio da su bile na listi...

*** mnogo ste smesni :D Postavio sam ovde jer je veca ponuda ove godine bila na konzolama, sta da radim kad nemamo neku zajednicku temu za igre..

ok, jos jednom
pc exkluzive: warhead, clear sky (i ne znam ovaj novi witcher sto je izasao dal on moze da se stavi)
ps3: gt5p, wipeout, mgs4, resis2, motorst2, lbp
xb: fable2 i geow2 (zanemarimo sto (najver) izlaze na pc-u, u ovom trenutku ih nema pa su i dalje xb exkluzive)

sve ostalo je izaslo na svim platformama!!! tako da je vecina igara (brojcano) zajednicka, o kvalitetu istih ne pricam.

A i da spopadnete temu sa "jel ti doneo doktor najnoviji andol, mene izbacuje u dvoriste posle najnovijeg leka"..

:D .. da, to ce biti problem u pc glasanju. neke igre koje bi mozda i bolje prosle u glasanju ce sigurno izgubiti dosta glasova zbog bagovitih lekica. evo npr fall3 koji radi savrseno na xb (ako je verovati maxi) dok na pc-u ne mogu se izbore sa bagovima..

Pa, zasto bi i bilo PC glasanja u krajnjem slucaju?Ako vec toliko smetamo i izazivamo stra'...?:D
Ostavite da se glasa za igre na konzolama, gde je sve savrseno, gde igre ne seckaju i gde ne postoje bugovi, problemi sa serverima, i tako to :D lollypop land :D

Pa, zasto bi i bilo PC glasanja u krajnjem slucaju?

zato sto je neko (da ne trazim sad ko) rekao: odlicna tema, samo zasto ovo ima samo za konzole?

na sta mu je (cini mi se) Colt rekao: niko ne brani da se ista tema otvori i za pc.

Ako vec toliko smetamo i izazivamo stra'...?:D
Ostavite da se glasa za igre na konzolama, gde je sve savrseno, gde igre ne seckaju i gde ne postoje bugovi, problemi sa serverima, i tako to :D lollypop land :D

pokusaj duhovitosti? :trust:

edit:
PC ekskluziva za ovu godinu... Wrath of the Lich King.

da, ja ne bi bio ja kad ne bi zaboravio nesto :p .. a prvi put sam se setio wow-a a zaboravio krizu :D

Poslednja izmena:
pokusaj duhovitosti? :trust:

Isti k'o i ovaj:

kimi je napisao(la):
.. da, to ce biti problem u pc glasanju. neke igre koje bi mozda i bolje prosle u glasanju ce sigurno izgubiti dosta glasova zbog bagovitih lekica. evo npr fall3 koji radi savrseno na xb (ako je verovati maxi) dok na pc-u ne mogu se izbore sa bagovima..

Mislim, sta reci...:smash:

Ili je izgleda najvaznije "sta ce PC igraci reci", a ne koja je "igra godine"...?
To i pokazuje koliko ove ankete nemaju smisla...prvo je bila jedna anketa, iz koje su zatim nestali PC only naslovi, pa su zatim nastale jos dve ankete za Sony/MS konzole (a sta je sa Wii?)...i tako se valjda izbegao "apsurd" da neka "genericka" igra pobedi "neprikosnoveni unikat" sa druge platforme.Pa to je nedopustivo:D
I tako sad imamo dve ankete na kojima glasa jako malo ljudi, a koji izgleda strahuju od sobe iznad :D:D

ako ti poistovecujes ovde dve izjave

Ako vec toliko smetamo i izazivamo stra'...?:D

i

da, to ce biti problem u pc glasanju. neke igre koje bi mozda i bolje prosle u glasanju ce sigurno izgubiti dosta glasova zbog bagovitih lekica. evo npr fall3 koji radi savrseno na xb (ako je verovati maxi) dok na pc-u ne mogu se izbore sa bagovima..

i da nema smajlija u citiranim mislima, mislim da je jasno sta je ciljano da bude duhovito a sta je ciljano da bude cinjenica. da ne ulazimo sad u to dal sam ja u pravu za to, sto sam rekao da neki odvratan lekic koji rusi i izbacuje iz igre na 2 minuta moze da odlicnu igru izbaci iz trke, ako ti ne vidis razliku izmedju ta dva citata onda nemamo sta da se raspravljamo dalje :)

i kad tako postavljas stvari, naravno da je vazno sta ce reci pc-only igraci kad ih ima najvise. (ne govorim pc igraci jer tu spadam i ja, zato ih od sad zovem pc-only, ko sto si ti pomenuo iznad za naslove :)). i eto sad tebi smeta sto su izbaceni pc-only naslovi a pre tebe je kukao GoW (cini mi se) sto su upste stavljene jer ovde malo pc-only igraca ulazi i nije ravnopravno glasanje.

ljudima je stvarno tesko udovoljiti.. tj nemoguce.

***, neverovatni ste oko cega se kacite...

Bilo ko moze da otvori anketu u PC odeljku. I jos sam to napomenuo G@W-u da uradi kada prodje neko vreme od izlaska GTAIV. Moze i sada, nema frke. Jel treba ja da otvorim thread pa da bude "legalno" ? :)

Nisam otvorio temu za Wii jer ne pratim igre za tu platformu. Ko se igra na Wii-u moze slobodno da otvori temu.

Nije nista zabranjeno, uvek neke teorije zavere, geez...

Ja sam vishe za to da neko "stariji" otvori temu za igru godine na PC-ju, G!!!, nex999, Jovy ili u krajnjem slucaju neko od modova, naravno pod uslovom da ima interesovanja za tako nesto. Ja sam josh mlad i zelen a josh malo pa cu da stignem Igricu po broju warnova :D.

Shalim se, naravno, imam samo dva. Ovo napominjem iz razloga da se ne bi sad modovi obrusili na mene, po princupi: njega svi warnuju pa shto ne bi i ja :d:p.

Eh da, nemojte da zaboravite da stavite Kings Bounty na listu.

Poslednja izmena:

a ovo "razlicit profil igraca" jaooo brate, muka mi vise.. izvinjavam se na ovoj glupavoj temi, hajde da glasamo za konzole, koje svako stavlja na prvo mesto onu koju poseduje, to je sjajna tema.. :wall:

Apsolutno, čim sam video u kom smeru ide ova glasanja, glasao sam za MGS4 u PS3 temi i GW2 u XBOX360, da se niko ne bi našao uvređeno :d

Poslednja izmena:
Video sam na shopto da im Mafia II stoji 26.12. ove godine. Jel to greška ili? Čekam je kao ozeblo sunce.

Ja je cekam u istom zaru kao KZ2 i GOW3 :) ali greska je sto posto, pa ne znamo nista o igri bukvalno osim onog trejlera... Leto 2009 najranije..

Nazad
Vrh Dno