Šta je novo?

IGRAČKA TASTATURA- gaming keyboard

DARK SIDE

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
04.01.2005
Poena
470
Eh, malera...Otkazala mi je Logitech g15 tastatura, iako je jako malo upotrebljavana. NA prethodnoj g15 su se veoma lako počeli brišu boje sa tastera.Prodao je i kupio noviju g15 (manja je od prve verzije) ali odjednom tasteri su prestali da rade..Ili rade pa otkažu ili zaglavi pa kuca u beskonačnost..Nije prosipano ništa, nije ispuštana..TAko da sam završio sa firmom Logitech, jer iz mog skustva skupe tastature- bez ekvivalentnog kvaliteta.-
Sada sam u potrazi za nekom dobrom tastaturom: I na žalost, vidim da nam i nije neka ponuda u trgovini.Provedoh veče na YT, slušajuči testove..
Da li neko ima iskustva u sledećem:
Igračka tastatura( samo da nije Logitech), jako kvalitetno napravljena. Cena mi nije bitna.
POd "igračka" mislim na sve funkcije tastature bez ghoustinga.
POd kvalitetom mislim na prevashodno tastere i kvalitet izrade.Da nije bučna-naravno...
Imate li neki predlog? MOj sin ima igračku mašinu u mom potpisu..Ja po nekada igram ali jako retko_Omatorio sam. Ali želim da kupim nešto na čemu neće da se skine boja za par meseci ili otkaže.

saitek cyborg v.7?
odlicna izrada, tasteri se ne gule, ulaz za slusalice, mikrofon i usb, pozadinsko osvetljenje, programabilni tasteri, podesavanja visine...
tastatura ima jednu manu(cela serija)- taster space je malo "labaviji". mozda je i cena malo jaca... ali ja za ovih ~9 meseci ne zazalih.

ako cena nije bitna ne gledaj nista drugo osim mehanickih tastatura. ono sto kod nas moze da se kupi je: CM Storm QuickFire Pro ,CM Storm QuickFire rapid,CM Storm Trigger,logitech G710+,razer black widow,steelseries 6g i 7g. poguglaj malo po netu i jutjubu pa ako ti se neka svidi uzmi, meni licno se dopada cenovno i finkionalno cm storm trigger. mozes cak i neke stare mehanicke iz 80-90-ih ako nadjes da uzmes na oglasima koje i dan danas rade savrseno xD

Poslednja izmena:
Zasto samo mehanicke tastature a ne one druge ? Sta fali ovima sto nisu mechanical ? Iskreno ne svidja mi se da mi tastatura zvecka pri kucanju previse.

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    237.9 KB · Pregleda: 100
  • 2.jpg
    2.jpg
    257.5 KB · Pregleda: 93
  • CherryMXBlack.gif
    CherryMXBlack.gif
    70.4 KB · Pregleda: 89
  • CherryMXBlue.gif
    CherryMXBlue.gif
    135.3 KB · Pregleda: 83
  • CherryMXBrown.gif
    CherryMXBrown.gif
    109.8 KB · Pregleda: 83
Poslednja izmena:
ako cena nije bitna ne gledaj nista drugo osim mehanickih tastatura. ono sto kod nas moze da se kupi je: CM Storm QuickFire Pro ,CM Storm QuickFire rapid,CM Storm Trigger,logitech G710+,razer black widow,steelseries 6g i 7g.
Ovo su najbolji predlozi, samo ja bi preskocio Logitech i Razer. Takodzhe razgledaj Corsair K90 i K60. Imaju fantastican dizajn i finalna obrada.

dosta ljudi ne zna dok ne proba,mehancka tastatura je bolja od obicne u svemu.

E ljudi...Malko se dvoumim..Čovek mi nudi sidewinder x6 za 40 eu ...Kao nova je.... Kakava je to tastatura? Jel ti imao neko? Ja na netu nađoh neke hvalospeve ali mi je sigurnije od nekog ko je ima..
to je ovaj primerak sa slike tj taj mi nudi...deluje kao nov..kaže da ga je 2 meseca koristio..

Prilozi

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    336.4 KB · Pregleda: 186
A bas danas razmisljam sta bih radio da mi rikne moja :) Nisam ti preporucivao zato sto sam mislio da je bas tesko nabaviti. Mislim da je stvarno odlicna tastatura, kvalitetna i udobna. Pre nje sam imao Lycosu koja jos nije ni blizu. Ima malo glasniji space ako ti to mozda smeta, ako te zanima jos nesto pitaj.

Pa kod nas nećeš naći ništa osim crnih i crvenih.

Ili nabavka od preko ili da se strpiš do proleća kada bi trebalo da se pojave barem CM tastature sa braon i plavim prekidačima.

Ima, Razer Blackwidow je sa plavim switchevima, bash sad chukam sa nje, josh neko kratko vreme, barem. :)
I logi g710 su braon switchevi valjda.

Evo ljudi ovako... KUpio sam 2 tastature: imam 2 kompa pa eto../....jedna je sidewinder x4 a druga sidewinder x6. x4 je 30 eu a x6 za 40 eu. (cene su jako povoljne jer su od fizickih lica a ne firmi).U praksi su se pokazale kao jako dugovecne.. I odlicno sljakaju za sada.Ako ima pitanja- tu sam.

(Powered by frubar.net)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno