wwwz
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.10.2011
- Poena
- 200
Pa, zar tako ne rade sve Android navigacije?svidja sto mogu da ubacim mape koje mi trebaju, nemam potrebe da ubacim sve mape preko 4gb
Pa, zar tako ne rade sve Android navigacije?svidja sto mogu da ubacim mape koje mi trebaju, nemam potrebe da ubacim sve mape preko 4gb
Zato što licenca važi za jedan uređaj.Sto ne bi mogao?
Krivi su i korisnici što ne bojkotuju preksupe telefone sa 16 i manje GB memorije, posebno što je Google ovakva ograničenja uveo pre nekih 2 godine ako se ne varam.
Ontopic, juče sam posle dugo vremena ponovo koristio iGO, i stvarno je osveženje posle Here, Sygic i GMaps. Interfejs sasvim pregledan, bez suvišnih detalja sa svim potebnim informacijama, rutiranje dobro, brzina programa odlična (u odnosu na ono što mi je ostalo u sećanju od pre). Nevena ne smeta ni kad stalno ponavlja da se brzo vozi, za razliku od pirgave Norvežanke.![]()
Mane su što ne prebacuje na noćni mod prilikom vožnje u tunelu, povremeno istripuje da se skrenulo na sporedni put pa preračunava nešto bez potrebe, a i slova bi mogla da budu nešto krupnija.
Ja bih kupio (a i kupio samSlična mi je cena (30$ iGO, 25$ Sygic), kupujem za iOS.
Za Srbiju izgleda i dalje bugic neki kao i na q4 2015
Probao sam da nadjem Kikindu konkretno, nema sanse![]()
Mape mogu da se pojedinačno skidaju, po državama, sa telefona, kao kod Sygic - a. Probaj aplikaciju, mislim da sam dobio 7 dana trial sa punom funkcionalnoscu.Mislis na ovo za cene http://forum.benchmark.rs/showthread.php?349902-iGo-Android&p=4684781&viewfull=1#post4684781
Dobro to vidim "ali"...
Da li mogu pojedinacne mape ili se skida cela evropa, kako se skida, telefonom ili kompon, odakle...?
Ima li neko da je uzeo legalno iGO i baratao sa njim...?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari