roadracer
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.04.2005
- Poena
- 350
Ne, ali ne verujem da je neko menjao aplikaciju.@roadracer
Pričaš za legalnu verziju?
Ne, ali ne verujem da je neko menjao aplikaciju.@roadracer
Pričaš za legalnu verziju?
Znam ja sta je, ali kolega iznad izgleda nije shvatio da se prica o legalnoj navigaciji.Pričamo o legalnoj verziji
To je NextGen ...
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nng.igo.primong.igoworld
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
A jel prob'o neko, da li se posvađaju legalna i narodna verzija ako se stave zajedno? Nešto mi smor da uklanjam narodnu da bih probao legalnu.
Klik na ikonu na gornjem desnom delu ekrana, prva odozdo, gde piše 2D (/3D , visina u metrima, nivo signala). Jedan klik, aktivan 3D prikaz, drugi klik - 2D, treći - 2D sa kompasom.
P.S. Previše se oslanjate na spravice, nedovoljno na oči i mozak.
Ne kosta te nista da instaliras ovu zvanicnu verziju i isprobas sve sto zelis. Kad istekne probni period mozes i dalje da koristis aplikaciju.
Pozdrav
Video je ali on ima Primo.
Druže, instaliraj najnoviju verziju (NextGen, piratsku ili legalnu) i imaćeš to što tražiš. Ja nemam najnoviju, ali je NextGen i radi sve kako treba.
Samo me nervira što Back dugme na Samsungu ne radi u aplikaciji. Kad god ga stisnem on skroz izađe iz aplikacije (nasilno je zatvori).
To se dešava na svakom iGo koji sam koristio za sve ove godine i krajnje neozbiljno što to ne reše.
Jel možda neko probao na legalnoj verziji, radi ili ne?
@Gadjan: zbog Maršmeloua na službenom LG-ju trenutno sam na NG. To su te opcije koje sam ti pokazao. Ako se dobro sećam, kod običnog Primoa imaš negde u podešavanjima da setuješ sever, odnosno da NE rotira mapu u zavisnosti kretanja već da je drži statičnom. Potraži to, ako se ne snađeš videću predveče kada mi tablet dođe u ruke.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari