andramisko
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.02.2014
- Poena
- 225
Da li se u Sygic nav mape ubacuju kao i u Igo ili ide u paketu sa app ? I koje mape idu ?
Poslednja izmena:
Pazarih i ja igo evropu pa nek ide zivot.
Ubaci ili zameni ovo u sys.txt za linije u note3Govoriš ipak o samo deset dana maltretiranja telefona, ja govorim o ljudima koji praktično rade u autu ali nema veze, ja ne bih tako.
Imam instalaciju iGO Primo jednu istu već par godina. Odgovara svim rezolucijama, jedino što ne može na sd. Može i to da se ubudži ali mene ne zanima. Bez budženja radi na bilo kom uređaju. Lakše od toga ne može. Do sada jedini problem je bio sa SGNote 3, jedini. Pojavljivale se neke vertikalne crte. Na svemu ostalom radi, telefoni, tableti, HD, FHD, 2k... sve radi.
Pogledajte prilog 206800
ovo je naravno kinesko sranjce
[2d]
use_flat3d=1
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?339000-Sygic-navigacija-i-mapeDa li se u Sygic nav mape ubacuju kao i u Igo ili ide u paketu sa app ? I koje mape idu ?
Ubaci ili zameni ovo u sys.txt za linije u note3
Kod:[2d] use_flat3d=1
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Tom logikom i ja isao. Kupio sam sve pro verzije programa koje koristim ili platio donated.+1 Koliko je godinama koristimo red je da nes uplatimo kao doprinos razvoju![]()
Za svaki slučaj, instaliraj i Sygic i skini mape Grčke i Makedonije/Bugarske i Srbije. Sygic prvih 7 dana radi kao "full", a posle toga mu radi SVE (uključujući apdejt mapa i aplikacije zauvek), osim glasovne navigacije. U svakom slučaju, free verzija Sygica je solidno bekap rešenje, ako iGO koristiš kao glavnu navigaciju.pa da ostanem bez mapa u po Grcke.
Ako urade osvežavanje mapa pazariću i ja iGO, ovako mi ne ulivaju poverenje sa podrškom, neverovatno da još imaju stare mape
Za svaki slučaj, instaliraj i Sygic i skini mape Grčke i Makedonije/Bugarske i Srbije. Sygic prvih 7 dana radi kao "full", a posle toga mu radi SVE (uključujući apdejt mapa i aplikacije zauvek), osim glasovne navigacije. U svakom slučaju, free verzija Sygica je solidno bekap rešenje, ako iGO koristiš kao glavnu navigaciju.
+1To sa mapama ne zavisi od njih a i nekad je bolje drzati stare pouzdane mape, imas gomilu primera na netu da nove mape donesu poboljsanje a i nazaduju jer se neke stvari izgube
Verujem da su ove bas tog datuma jer nude sigurne podatke, mozda ne bas najnovije ali iskustveno prilicno tacne.
Problem vezan za Kikindu, Pirot, Belu Palanku, kao i za jos neka mesta, vezan je za lose indeksiranje Here mapa od verzije Q4.2015 i verovatno je nastao prilikom konverzije mapa u *.fbl ekstenziju. Zadnje ispravne mape su Q3.2015, za novije, pretragu mesta mozete uraditi preko postanskog broja ili koordinata.
Ma nacu negde wifi ako ga kojim slucajem i ne budem imao pa cu da odradim redownload mapa. Sygic sam probao davno u Berlinu i ne svidja mi se uopsteZa svaki slučaj, instaliraj i Sygic i skini mape Grčke i Makedonije/Bugarske i Srbije. Sygic prvih 7 dana radi kao "full", a posle toga mu radi SVE (uključujući apdejt mapa i aplikacije zauvek), osim glasovne navigacije. U svakom slučaju, free verzija Sygica je solidno bekap rešenje, ako iGO koristiš kao glavnu navigaciju.
Zamolio bih da mi neko kaže koliko su bitni hnr fajlovi, koliko sam razumeo to su programirane rute? Postoje brza, kratka i još neke rute za istočnu, zapadnu i celu Evropu. Da li iGo može i bez tih fajlova da mi računa na primer najbržu i najkraću rutu ako se zaputim negde u inostranstvo? Ukoliko može, čemu onda služe ti hnr fajlovi? Sve ovo pitam jer ako nemaju neku bitnu upotrebu ne bih ni držao na telefonu.
Unapred hvala na odgovoru!![]()
Ček, ne možeš da staviš legalno, kupiš TomTom mape?
U iGo Nextgen postoji opcija "select map provider" i nudi TomTom i Here.Here mape koristi, mapchanger su napravili za piratski verziju ...
Pričamo o legalnoj verzijiU iGo Nextgen postoji opcija "select map provider" i nudi TomTom i Here.
Na play storeu ima i next gen za nasu regiju?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari