Šta je novo?

iGo - Android

Da li se u Sygic nav mape ubacuju kao i u Igo ili ide u paketu sa app ? I koje mape idu ?

Poslednja izmena:
Pazarih i ja igo evropu pa nek ide zivot. Jest malo smor sto kasne sa mapama al kontam da se do grcke nije menjalo nista poslednjih par god ;)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Govoriš ipak o samo deset dana maltretiranja telefona, ja govorim o ljudima koji praktično rade u autu ali nema veze, ja ne bih tako.

Imam instalaciju iGO Primo jednu istu već par godina. Odgovara svim rezolucijama, jedino što ne može na sd. Može i to da se ubudži ali mene ne zanima. Bez budženja radi na bilo kom uređaju. Lakše od toga ne može. Do sada jedini problem je bio sa SGNote 3, jedini. Pojavljivale se neke vertikalne crte. Na svemu ostalom radi, telefoni, tableti, HD, FHD, 2k... sve radi.
Pogledajte prilog 206800
ovo je naravno kinesko sranjce
Ubaci ili zameni ovo u sys.txt za linije u note3

Kod:
[2d]
use_flat3d=1

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Ako urade osvežavanje mapa pazariću i ja iGO, ovako mi ne ulivaju poverenje sa podrškom, neverovatno da još imaju stare mape. Mada se lomim oko Sygic, interesantno ovo što pročitah da ima opciju kamere, snima put, vozila, kretanje (ne mislim na rutu puta, već kretanje i ostala vozila po putu)?

Za ljude što su kupili: da li kupovinom dobijate i apdejte mapa i koliko dugo?

Cu ti odgovorim cim dobijem update ;)

Inace jedna stvar mi nije jasna, pokrenuo sam onaj free ili beta program od sedam dana (moze opet kada se odradi restore telefona), i posle dva dana resim da pazarim iste mape. On mi onda opet nudi da downloadujem mape iz tog evropa packa (zasto moram opet da dl ako sam vec skinuo free) i i dalje mi stoji nakava za trial period za evropu iako sam kupio i skinuo istu. Nadam se da nece nesto izbrljaviti posle 7 dana pa da ostanem bez mapa u po Grcke.

Poslednja izmena:
pa da ostanem bez mapa u po Grcke.
Za svaki slučaj, instaliraj i Sygic i skini mape Grčke i Makedonije/Bugarske i Srbije. Sygic prvih 7 dana radi kao "full", a posle toga mu radi SVE (uključujući apdejt mapa i aplikacije zauvek), osim glasovne navigacije. U svakom slučaju, free verzija Sygica je solidno bekap rešenje, ako iGO koristiš kao glavnu navigaciju.

Ako urade osvežavanje mapa pazariću i ja iGO, ovako mi ne ulivaju poverenje sa podrškom, neverovatno da još imaju stare mape

To sa mapama ne zavisi od njih a i nekad je bolje drzati stare pouzdane mape, imas gomilu primera na netu da nove mape donesu poboljsanje a i nazaduju jer se neke stvari izgube :)
Verujem da su ove bas tog datuma jer nude sigurne podatke, mozda ne bas najnovije ali iskustveno prilicno tacne.

Za svaki slučaj, instaliraj i Sygic i skini mape Grčke i Makedonije/Bugarske i Srbije. Sygic prvih 7 dana radi kao "full", a posle toga mu radi SVE (uključujući apdejt mapa i aplikacije zauvek), osim glasovne navigacije. U svakom slučaju, free verzija Sygica je solidno bekap rešenje, ako iGO koristiš kao glavnu navigaciju.

Slazem se, ista stvar i kod mene, Sygic me je sa ovim free resenje kupio :) a 20 eura kao pristojna offline navigacija nije lose resenje.

Je l ima poente kupiti onu verziju sa traffic opcijom u srbiji i okolnim zemljama prvenstveno

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Za Madjarsku skoro sigurno ima, posto je IGO madjarski (cak je za Madjarsku to i besplatno), ali pridruzujem se pitanju za Srbiju.

Ja se izvinjavam video sam prethodnu poruku pre moje o sygic pa sam pitao za nju u pogrešnoj temi.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

To sa mapama ne zavisi od njih a i nekad je bolje drzati stare pouzdane mape, imas gomilu primera na netu da nove mape donesu poboljsanje a i nazaduju jer se neke stvari izgube :)
Verujem da su ove bas tog datuma jer nude sigurne podatke, mozda ne bas najnovije ali iskustveno prilicno tacne.
+1
Mislim da baš zbog toga i drže ove mape ...
U novijim verzijama nema nekih gradova - Kikinda npr :)

Problem vezan za Kikindu, Pirot, Belu Palanku, kao i za jos neka mesta, vezan je za lose indeksiranje Here mapa od verzije Q4.2015 i verovatno je nastao prilikom konverzije mapa u *.fbl ekstenziju. Zadnje ispravne mape su Q3.2015, za novije, pretragu mesta mozete uraditi preko postanskog broja ili koordinata.

Biće to ok, čim sustignu sa mapama piratsku verziju kupujem i ja igo navigaciju.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ma nacu negde wifi ako ga kojim slucajem i ne budem imao pa cu da odradim redownload mapa. Sygic sam probao davno u Berlinu i ne svidja mi se uopste

Zamolio bih da mi neko kaže koliko su bitni hnr fajlovi, koliko sam razumeo to su programirane rute? Postoje brza, kratka i još neke rute za istočnu, zapadnu i celu Evropu. Da li iGo može i bez tih fajlova da mi računa na primer najbržu i najkraću rutu ako se zaputim negde u inostranstvo? Ukoliko može, čemu onda služe ti hnr fajlovi? Sve ovo pitam jer ako nemaju neku bitnu upotrebu ne bih ni držao na telefonu.
Unapred hvala na odgovoru! :)

Bezveze je da citiram sam sebe ali da opet zamolim za odgovor ako neko zna?
Takođe da li u legalnoj verziji iGo postoji map changer, odnosno da li se mogu koristiti i TomTom i Here mape? :)

Da li si ikada cuo ili video da u legalnoj navigaciji mogu se koristiti bilo koje druge mape izuzev onih legalnih?
Ako postoji update mapa kada ih jednom kupis a sta ce ti druge mape sem legalnih?
Ako vec hoces imati vise mapa, a ti se onda snadji za narodnu verziju pa menjaj...
Sto bi postojao map changer ako iGO legalni ima samo svoje mape.

Nista ja od ovog ne znam za sigurno ali mi zdrav razum govori da je tako i da drugacije nece biti.

@P307

Pretpostavljam da si meni rekao, narodnu verziju iGo koristim već godinama i prezadovoljan sam, imam NextGen i najnovije TomTom i Here mape. Ne znam koje mape koristi legalni iGo i zato pitam. Kupio sam do sad brdo aplikacija ali 30€ je malo veća suma za aplikaciju i stvarno bi bio veliki minus ako se ne kombinuju mape. Znam već da kasne sa mapama što je po meni malo neozbiljno.

Here mape koristi, mapchanger su napravili za piratski verziju ...

Ček, ne možeš da staviš legalno, kupiš TomTom mape?

Danilo hvala na odgovoru, toga sam se i bojao i po meni predstavlja nedostatak. U svakom slučaju za sada ostajem na "narodnoj" verziji, posle ćemo videti.

Nema na čemu, *** mapchanger su korisnici napravili i ne dolazi uz legalno kupljenu navigaciju ...

Isto je i za iGO i za Sygic, mada ko zna možda može nešto da se namesti :)

Ček, ne možeš da staviš legalno, kupiš TomTom mape?

Možda i može, dok neko ko je kupio navigaciju ne proba nećemo znati...

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Poslednja izmena:
Na play storeu ima i next gen za nasu regiju?

Meni je jedina prava prednost iGo-a mogućnost korišćenja TomTom mapa koje su daleko detaljnije i preciznije od Here. Pogotovo za ceo Balkan gde mi najviše i treba. Mada, uz poslednja offline poboljšanja Google mapa ništa mi više nije potrebno.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno