Šta je novo?

IGN Top 25 Consoles of All Time

Ja sam ga igrao na PC-u kod drugara bas davno.

Realno ove next gen konzole i treba da su na dnu liste, sem boljeg hardvera nista novo nisu ni donele, uz sav marketing, na kraju dodje coveku sve jedno da li ima xbox360, PS3 ili nabudzen PC.

Nekad je bio san da predjes sa spectruma na c64, a da ne pricam o amigi 500!
Ovo danas je cista resavska skola!;)

p.s.Naravno da treba svrstati spectrum,c64 i amigu 500 uz konzole, jer su se tako koristile 99,99% vremena.

Poslednja izmena:
Realno ove next gen konzole i treba da su na dnu liste, sem boljeg hardvera nista novo nisu ni donele, uz sav marketing, na kraju dodje coveku sve jedno da li ima xbox360, PS3 ili nabudzen PC.

Nekad je bio san da predjes sa spectruma na c64, a da ne pricam o amigi 500!
Ovo danas je cista resavska skola!;)

p.s.Naravno da treba svrstati spectrum,c64 i amigu 500 uz konzole, jer su se tako koristile 99,99% vremena.

Ne huli, nijedan spektrumovac nije zeleo da predje na C64!!! :d :p :p
Sinclair forever!! :D (dok ga amstrad nije kupio :d )

Nije svejedno, razlikuju se u tome gde ima najvise igara koje tebe interesuju. I kako nisu donele(a) nista novo, a revolucionarno placanje za online igranje :) zbog kog ce moguce SONY biti primoran da uvede u narednoj generaciji.. :guitar:

E nek mi popsuse ***** sa narednom generacijom i online igranjem za lovu!Ostejm ja na staroj generaciji(ovoj sad)!Pa cu da igram za dzz na netu:)

Nije svejedno, razlikuju se u tome gde ima najvise igara koje tebe interesuju. I kako nisu donele(a) nista novo, a revolucionarno placanje za online igranje :) zbog kog ce moguce SONY biti primoran da uvede u narednoj generaciji.. :guitar:

A ko kaze da ce cekati sledecu generaciju ;)?
Zar nisu teme vec poceli da naplacuju?

Da upravu je boris lozac.Kakve veze imaju teme sa online igranjem?Mozda ces morati da kupis lbp temu da bi ti igra dozvolila da igras online:d

Kakve veze imaju teme, za to te niko ne tera da platis..

Pa ne tera te ni za online :).
Pominjem teme jer su i one bile besplatne koliko se secam(mozda gresim).
U svakom slucaju necu da kukam za 30e godisnje, a posebno ako im uz to jos i kradem igre sa neta.

Pa ne tera te ni za online :).
Pominjem teme jer su i one bile besplatne koliko se secam(mozda gresim).
U svakom slucaju necu da kukam za 30e godisnje, a posebno ako im uz to jos i kradem igre sa neta.

Daj bre, nemoj me vredjati ako se vec iscimam da otkucam :) Poredis online igranje i placanje za teme.. skroz ista stvar. Samo nemoj pokusavati da opravdas to, sve ostalo moze, jer je to nevidjena glupost koja je samo MS-u mogla da padne na pamet.
Ta LBP tema je animirana, vecinu animiranih ce verovatno naplacivati, ***, ali bice i sto posto nekih besplatnih.. kao ona Afrika na japanskom store-u.

Niko nista ne pravda, samo ti dajem pogled iz mog ugla.
Nadam se da se PSN nikada nece naplacivati, vreme ce pokazati.
Moze to i opustenije, nemoj odmah cakiju da vadis.

Meni je jedino glupo sto naplacuju neke dodatke!Kada sam igrao gaidena bilo je da kupis za par dolara svo oruzije i kostime:)GLUPOS.Kad predjes opet to sve dobijes,nevidim poentu recimo tog dlc'a?

@shin bojan

Ma opusteno je, samo je tako zvucalo :) Samo me mrzi da dva puta kucam isti post i pisem razliku izmedju ocigledne razlike u vezi tema i online igranja :) ;)

Poslednja izmena:
Meni je jedino glupo sto naplacuju neke dodatke!Kada sam igrao gaidena bilo je da kupis za par dolara svo oruzije i kostime:)GLUPOS.Kad predjes opet to sve dobijes,nevidim poentu recimo tog dlc'a?

Dobro je dok je tako.
A sta ces sa dlc-ovima gde ne mozes da dobijes neke stvari, vec moras da kesiras?

Koje su to igre di moras da kesiras?Mislis na kilzon2 recimo?Zasto ja moram igrati te dodatne mape?Igrao sam ga na internetu i nasao sam uvek brdo servera di se igraju samo stare (osnovne) mape:)
Meni generalno je svaki dlc glupost.Mislim ako nemogu sve da narezu na br disk.****m ih bas onda:d

Naravno da ne. Ne zanima te tema -> move on.

10. Nintendo Wii
9. Nintendo 64
8. Dreamcast
7. PlayStation
6. Xbox 360

Au, al ce tek sada da krene pljuvacina :).

Tako je mala!Znao sam da je na prvom mestu ps2:D
Definitivno najbolja konzola ikada!Ponovo ga uzimam uskoro:)

Ne bi me iznenadilo da Atari 2600 bude #1, ipak je to konzola od koje je sve zaista krenulo.
NES ce verovatno biti drugi, jer da nije bilo NESa, ne bi ni bilo konzola.
PS2 je verovatno #3.

Ajd ako ti tako kazes:)Mada nevidim zasto nebi bilo konzola da nije bilo nesa?Meni je i sega mega drive2 jaca od nesa ali ipak nes je imao kontru i darkving duck:d

*** ja sam nes igrao prvi put 97.Bas kad su krenule nindza kornjace prvi put u bosni:dPosle bombardovanja sam tek presao na ps1 a on je vec bio na izdisaju tada:)

Poslednja izmena:
Heh, X360 bitniji od PSone-a...
Ma daaaaaaaj! Smesno u najmanju ruku! :zgran:

Pa dobro - prva HD konzola, prvi pravi online za konzole, prvi put da je neka konzola toliko riknjavala...

Nazad
Vrh Dno