Šta je novo?

ice cream na jelly bean

DTK

Slavan
Učlanjen(a)
24.04.2005
Poena
320
Da li bi neko bio voljan objasniti kako izvesti ovu operaciju,posto sa neta informacije mi nisu jasne`?

hvala

To bi bilo sjano ako bi mpomogao,hvala unaprijed

To znam,ali sam mislio da moze da se uradi to

Ma meni nista nije jasno

E pa nije lose. Imas samo 461 stranicu foruma na jeziku koji Ne razumes, a Google translate prevodi po principu, " Ja biti Tarzan i bila Spavati " :D

Znaci nije do mene hehehe......ajde ljudi pomozite

Btw, moguce li napraviyi backup svih podataka I software na usb i posle ih samo vratiti,podto mi se tablet koci pa da ga sj..m

E pa nije lose. Imas samo 461 stranicu foruma na jeziku koji Ne razumes, a Google translate prevodi po principu, " Ja biti Tarzan i bila Spavati " :D
Pomozi čoveku ako imaš bolji predlog i prestani se praviti pametan preko tudjih leđa.
Budući da čovek ima ovaj model ovoga tableta mora sam "zasukati" rukave ili sačekati nekoga od vlasnika istog tableta (manja šansa)

Al si mu ti pomogao do K...a. Ovo bre nije nista. 461 . stranica nekog foruma na Italijanskom jeziku, gde niko od njih nema resenje. Za takvu pomoc kao tvoju se kaze Hvala nisi trebao.

Pominju su tu i tamo neka resenja , al vecinom su ljudi zeznuli svoje tablete . Ovo bi trebalo da bude nekako mnogo pribliznije , da se udje u materiju i da se vidi, sta i kako jer rizik je veliki, jer se radi o Rebrendiranom Kinezu, i treba eksperimentisati samo ako se ima stock ROM u rezervi.

Evo linka za vise upoznavanje sa materojom, i jos je zamisli na Engleskom , umesto na Italijanskom koga svi znamo ko i Kineski.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1821398

Da si pratio temu umesto pokušavao biti pametan video bi da na linku koji je postavljen ima stock rom proizvodjačev.

"E pa nije lose. Imas samo 461 stranicu foruma na jeziku koji Ne razumes, a Google translate prevodi po principu, " Ja biti Tarzan i bila Spavati "

"461 . stranica nekog foruma na Italijanskom jeziku, gde niko od njih nema resenje. Za takvu pomoc kao tvoju se kaze Hvala nisi trebao.
Pominju su tu i tamo neka resenja , al vecinom su ljudi zeznuli svoje tablete ."

Ne zaslužuje neki poseban komentar, osim da protivrečiš samom sebi.
E da, pogledaj u temu na linku koji si postavio i prebroj koliko je tamo ljudi imalo raznorazne probleme ili zeznulo svoje tablete.
Takve stvari se dešavaju, flešovanje romova/rutovanje/otključavanje bootloadera nije nikakva nauka ali ko nema nimalo iskustva u tome podrazumeva se da to radi na svoju odgovornost, kao i inače na kraju krajeva

Drago mi je da si odlučio da nešto i učiniš pa si postavio i neki link. Mislim to iskreno.

Pa njemu ne treba stock rom , nego trazi noviju verziju Androida od one koju ima fabricki . To na zvanicnom sajtu nece naci jer i ne postoji, ne na sajtu, vec u Kineskoj fabrici. Naprave jednu seriju , prilagode softwer da nekako radi, nekad, bolje, nekad losije i cepaj na primer 1.000 tableta, ako imaju toliku narudzbinu. Vec drugu seriju istog modela, ako je bude bilo, izmene neku sitnicu i prosli ROM ne odgovara. Tako rade sve te Kineske "fabrike" .

Tako da ovo sto je trazeno jednostavno ne postoji. Zato se ljudi snalaze sa nezvanicnim Rom-ovima, ali sam u postu koji si delimicno citiriao, napisao da su mnogi zeznuli svoj tablet na taj nacin, i da je rizik veliki . Zato sam i dao onaj link, gde tacno pise , kukaju ljudi koji su zeznuli svoj tablet, a neki su i resili problem, sa modifikovanim Rom-om, dobili bolji tablet nego sto je fabricki.

Vrh Dno