Problem sa hardom???
Pre nekoliko dana sam svoj stari WD zamenio sa ovim dole navedenm diskom.
IBM Deskstar 75GXP DTLA-307075
Posle pocetnog odusevljenja sa brzinom i besumnosti doticnog pojavili su se problemi sa kompom , a ja mislim da dolaze od harda?!
kopmjuter je poceo da se koci tj slika se zamrzne
i poslije toga pomaze samo reset.
I pokrece se poslije reseta scandisk odradi svoje i ponovo se dize sistem.
Posumnjao sam na hard zato sto se to desava kada npr pocnem da kopiram nekif ajl na drugo mesto ,ili cak kada praznim prepunu korpu obrisanih fajlova ili kada sam instalirao npr drajvere za muzicku.td
Kada sam poslije reseta pokusao da ponovo kopiram isti fajl DiVX film ponovo se ponovilo ista smrzavanje
ponekad izbaci poruku system halted i tada sistem ne ce da se podigne uopste tj krene do neke faze i opet izbacuje istu poruku.
posle toga sam morao da preinstaliram windows iznova i to iz drugog puta jer prvi put se instalacija zaglavila kod 10% procesa, zamrzavanje sistema takodje.
Scandisk je teskom mukom nesto popravljao po hardu i onda je instalacija prosla.
komp ima sledece :
Abit BE- 6 ploca sa ugradjenim HPT 366 kontrolerom
procesor pIII klamath 450 Mhz
nista nije OC
Disk ja nakacen na njega ,podeljen na dve particije,
a na drugom IDE kontroleru je CD ROM
192 RAM-a
gtraficka Diamond viper 770 16 mb
DTK Midi kuciste
Imam instaliran Windows ME
Sumnjam na najgor tj da je HD upropasten ali se nadam...
Pre nekoliko dana sam svoj stari WD zamenio sa ovim dole navedenm diskom.
IBM Deskstar 75GXP DTLA-307075
Posle pocetnog odusevljenja sa brzinom i besumnosti doticnog pojavili su se problemi sa kompom , a ja mislim da dolaze od harda?!
kopmjuter je poceo da se koci tj slika se zamrzne
i poslije toga pomaze samo reset.
I pokrece se poslije reseta scandisk odradi svoje i ponovo se dize sistem.
Posumnjao sam na hard zato sto se to desava kada npr pocnem da kopiram nekif ajl na drugo mesto ,ili cak kada praznim prepunu korpu obrisanih fajlova ili kada sam instalirao npr drajvere za muzicku.td
Kada sam poslije reseta pokusao da ponovo kopiram isti fajl DiVX film ponovo se ponovilo ista smrzavanje
ponekad izbaci poruku system halted i tada sistem ne ce da se podigne uopste tj krene do neke faze i opet izbacuje istu poruku.
posle toga sam morao da preinstaliram windows iznova i to iz drugog puta jer prvi put se instalacija zaglavila kod 10% procesa, zamrzavanje sistema takodje.
Scandisk je teskom mukom nesto popravljao po hardu i onda je instalacija prosla.
komp ima sledece :
Abit BE- 6 ploca sa ugradjenim HPT 366 kontrolerom
procesor pIII klamath 450 Mhz
nista nije OC
Disk ja nakacen na njega ,podeljen na dve particije,
a na drugom IDE kontroleru je CD ROM
192 RAM-a
gtraficka Diamond viper 770 16 mb
DTK Midi kuciste
Imam instaliran Windows ME
Sumnjam na najgor tj da je HD upropasten ali se nadam...