fcinterbgd
Slavan
- Učlanjen(a)
- 20.03.2008
- Poena
- 350
New nightly is out!
Javljam utiske posle 24 sata.
Javljam utiske posle 24 sata.
Kamera (foto aparat) radi, video mod i dalje brlja kada u kadru ima nesto jako belo. Tu se pojavljuju nekakve jednobojne sive povrsine.
Inace fino brzo radi (mada mislim da je to do "gapps-gaosp-ultralight-10252010-signed")
Imam wireless po kuci, tako da BT i ne koristim. Ne znam za file transfer.
Bluetooth transfer radi.
Bluetooth transfer radi sa zadnjom verzijom. Kamera funkcionalna, video moze bolje.
Imam problem sa promenom tastature.
U settings>Language & Keyboard settings sam štiklirao AnySoftKeyboard (probao sam i sa Serbian keyboard), ali kada otvorim tastaturu, zadržim ?123 taster i kliknem na input method, prozorčić se zatvori i ne otvori mi meni za izbor tastature. U Android keyboard settings normalno ulazim preko ?123 tastera.
Ovo mi se desilo jednom ranije, ali sam vratio Nandroid backup, jer mi se ta verzija nightlybuilda nije svidela. Danas sam stavio 10292010 i problem se opet pojavio, a ovaj Nightly bih ipak da zadržim.
Navikao sam se na AnySoftKB, jer ima opciju da poeća tastere po visini.
Moj savet ti je da stavis galaxo 1.6.3.4 (ako je drugar tek usao u android world), ili da sacekas 10-15 dana. Imam pouzdanu informaciju da ce izaci konacna BETA3. Ovih nekoliko Nightly release zahtevaju malo advanced i experienced kako bi radili kako valja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari