Šta je novo?

[I7500] Zvanicna tema

Uspeo sam da otvorim direktan link ka yaam koji sam našao na forumu.

Probao sam 09102010 na sat vremena i vraćam naza nandroid backup. Ova verzija mnogo laguje u odnosu na 0826. Od moje šale da neću da menjam, ispade istina da je stvarno sporiji :(

Prvi link na:
http://code.google.com/p/gaosp/downloads/list

Kada sam ga skinuo, bio je online 45 minuta :d
Nemoj da se cimaš da ga skidaš. Ako si već na 0826, ostani na njemu, najbolji je od svih "noćnih izdanja". Doduše, nije neki cim instalirati ga i vratiti se na prethodnu verziju, pa možeš da probaš :)

Meni je za sada najfunkcionalniji 1.6.3.3 uopste ne vidim prednost 2.2 sem par aplikacija koje mogu da se instaliraju a ovde ne....kad kazem najfunkcionalniji mislim na brzinu...rada

Izgleda da mnogo zavisi od svake instlacije zasebno. Meni se dešavalo da instalriam neku verziju (posle wipe-a) i radi užasno loše. Uradim wipe, instaliram je opet i sve radi mnogo bolje.

Što se odziva i mogućnosti software-a tiče, 0826 je po meni trenutni šampion. Čekamo Beta 3 :)

Postoji li nacin da se preko recovery 6.1 ubaci i 1.6.3.3. pokusao sam,ali zeza to sto nema opciju u recoveriju ona resotoreG.apps.Cudi me da nema zasebno da se skine za 1.6.3.3. to G.apps kao sto ima i za 2.2 android

Imaš opciju apply any zip. Skini zip arhivu sa gapps, pa je pokreni iz recovery-ja.

ако мислиш она иста архива што се користи и за 2.2 андроид...не вреди..подигне систем,али фали маркет..гоогле маил итд...ајд гооле маил и не користим,али маркет ми треба

Meni 2.2 radi savrseno, jedino sto neke aplikacije vise nisu za 2.2.

A vidis.meno ovaj nanjoviji 2.2 night radi brze...plus ima i nekih novina,vidim da su kameru sredili ima macro mod,ima opcija ako zelite da pojacate ostrinu slike(sharpnes)itd..itd...

Izvinjavam se na duplom upisu,da pitam samo_Ovaj 1.6.3.4 kako se pokazao?dali je brzi od 1.6.3.3 ima li nekog poboljsanja?I nesto mi nije jasno pise ovo u promenama
- New way to restore gapps
- Only one recovery for galaxo and GAOSP
Nije mi jasno na sta se misli.ja sam jednom samo probao,ali na isti nacin sam ubacio gapps kao i na 1.6.3.3. i odmah sam oborio sistem kad sam video kako izgleda ikona za bateriju.

kako kome

Uspeo sam da otvorim direktan link ka yaam koji sam našao na forumu.

Probao sam 09102010 na sat vremena i vraćam naza nandroid backup. Ova verzija mnogo laguje u odnosu na 0826. Od moje šale da neću da menjam, ispade istina da je stvarno sporiji :(

instalirao sam 0910 radi brže nego prethodna verzija, fotoaparat je poboljšan, i gašenje ekrana sada radi na svojoj tipki.
Ja pre svake nadogradnje overim u recoveri dozvolu za nadogradnju.
Možda je to ona prava stvar.

Ja pre svake nadogradnje overim u recoveri dozvolu za nadogradnju.

Nisam siguran da sam razumeo ovu rečenicu :)
Na šta tačno misliš?

Jel radite wipe pre promene nightly build verzije? Recimo sa 0826, na 0910.

мислим да је то под обавезно.и мени се чини да је бржи овај новији 0910

instalitao sam ovaj novi gaosp i nemam market i ne mogu da povezem mob na usb moze li mi neko pomoci?

Nisam siguran da sam razumeo ovu rečenicu :)
Na šta tačno misliš?

Jel radite wipe pre promene nightly build verzije? Recimo sa 0826, na 0910.

Pri postavljanju nove verzije nightly build , prvo prekopiram fajl na telefon, pa u recovery V6.1 aktiviram opciju Fix packages permissions, in kraju pokrenem Apply any zip from SD i u njemu novi build.
Wipe uništi instalirane programe pa ga ne radim.

Izašao je Recovery 6.3

Instalirao sam juče 0910. Lock/unlock i dalje ide preko tastera za prekidanje veze, ali sam se toliko navikao da nema potrebe da ga vraćaju na default :d
Ne primetim razliku u brzini u odnosu na 0826, ni bolje ni lošije.

Poslednjih nekoliko dana sa 0826 i evo sada sa 0910 imam problem sa Power Control widgetom, kad izvučem prečicu za 2G/3G mrežu. Kada sam flešovao SW, izvukao prečicu, prvi put je radila OK, ali onda je ostala zakucana na 2G i taster više nema nikakvu funkciju. Probao sam da uklonim sve power control widgete i da ponovo izvučem, ali ne reaguje.

Update: rodjov, nisi napisao šta ti znači ono da overiš recovery dozvolu za nadogradnju.

Poslednja izmena:
Mislio je na <fix packages permisions>.
A sto se tice power control widgeta, jos ne rade u potpunosti, kao ni SD... Strpljenja:)

Od kada sam instalirao prvi nightly build, vratilo mi se strpljenje za ovaj mob :)

Power Control 2G/3G je u početku radio sasvim OK, pa sam zato mislio da je neki problem do mene.
Ja koristim WiFi i Data svakog dana, ove ostale povremeno/retko.

Meni ne radi "Date enable" (on/off internet). Ukljucim ga radi normalno, ali kad ga ga iskljucim i ponovo ukljucim ne nalazi ni 3g ni 2g :) Tako da sad koristim onaj apn on/off. Jel neko moze da proveri da li je samo kod mene tako?

Hm... izgleda da se blokira samo kad koristim Power control widget. Bug.

Kod mene data enable u Power control radi bez greške. Koristim ga svakog dana bar nekoliko puta, zbog uštede baterije. Jedini koji pravi problem je 2G/3G, ali s obzirom da mi se mob više ne zakucava, nemam ni potrebe za tim switchom (ranije se dešavalo da ispadne iz mreže, pa je najlakši/najbrži način da ga vratim nazad promena 2G<>3G).

Verujem damali broj vas koriti maps i recimo live wall,uzmite root explorer i odete u sistem pa u apps i obrisite,znacajno ce se ubrzati telefon.To se i na magic radi,ja pokusao i ovde eto i ovde sljaka,tamo ima jos aplikacija,pa ako zelite jos neke koje koristite da maknete onda slobodno.I jos,primetio sam ne da imam vise memorije,ali da mi sad manje guta memoriju...tokom upotrebe telefona....recimo ad uklucim imam oko 43 mb free,raije koriscenjem programa i upotrebom telefona dodje i na 20 pa i 15.sad ispod 30 ne pada.

ljudi hoce li mi neko pomoci ne mogu da instaliram gapps-galaxo-signed.zip
odem u reovery onda idem nandroid backeup
pa wipe data factory reset pa apply sd card update zip pa valjda apply any sd card pa tu nadjem onaj gapps... i kad restartujem mob sve je isto nema market i ostalo...
a i na usb ne mogu da ga povezem

Koju verziju software-a koristiš?
Ajde flešuj najnoviji nightlybuild, pa resetuj mob, pa resetuj u recovery, pa onda instaliraj gapps.
Možda ne bi bilo loše da ponovo skineš gapps, možda ti je taj fajl oštećen.

Za USB: kada povežeš USB, da li dobiješ unmount opciju na mobu ili računar ne reaguje na mob?

Nazad
Vrh Dno