Stavio ovaj 1.6 Fw i telefon je osetno brzi,ima dosta poboljsanja(unlock dugme konacno sredili) google maps novija bolja verzija,market novi ,ali nema switchers aplikacije na koju sam navikao.Stabilan je zasad...
Pa da to se i meni desava ja sam mislio da sam nesto pogresno uradio pa sam ga vratio na h7 i ponovo uradio to sve sto je Bane R naveo i onda sam imao taj recovery mod.Citam sad da je Drakaz napravio novi recovery mod za 1.6 donut,ima jos nekih bugova ali za par dana bice sve ok.Kada sam stavio 1.6, vise ne mogu da udjem u recovery mode, samo stoji slika na kojoj je beli trougao i telefon, a recovery mi treba da bih uradio hard reset. Sta moze da se uradi da bih usao u recovery?
Pre flash na 1.6 sam imao custom recovery koji je BaneR kacio. Pretpostavljam da je on pregazen novim firmverom?
Pre flash na 1.6 sam imao custom recovery koji je BaneR kacio. Pretpostavljam da je on pregazen novim firmverom?
Ljudi potrebna mi je pomoc instalirao sam 1.6 tj.pokusao preko odina i fon nece da se ukljuci (minut-dva blinka samsung logo i to je to),sta da radim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari