Šta je novo?

I-Kom kablovski:)

e sada kad citam ovo krstim se,,,
takvi muvatori se samo u filmu srecu, i cesto se pitam zasto takvi ljudi uopste postoje?
mnogo im 150mb dnevno? ,,,neverovatno

kad sam ja licno pitao nekog lika iz ikoma,pocetkom godine, kad ce biti kablovski net u bloku, on mi je rekao "mozda ove godine",ali ne nadaj se...

sada sam na wirellesu, i skidam vise filmova dnevno bez ikakvih ogranicenja...
a ikom sam zaboravio i ne zelim nikada da se vise setim tih bica...

Eto Gagast,video si i sam kroz shta sam ja proshao...Nema drugog reshenja nego prijava trzishnoj inspekciji,maximalno cimanje i diskreditovanje firme na svakom koraku,i na kraju prelazak na adsl,pa neka Ikom posle trazi korisnike u nekoj africhkoj zemlji(mada sumnjam da ovako neshto igde na svetu postoji)

Poslednja izmena:
Moraju u ugovoru da napišu da ne garantuju protok od 64 Kbs, ne zbog objektivnog stanja na internetu gde svi serveri ne obezbeđuju download tom brzinom, što se inače podrazumeva i ne bi ni trebalo da stoji u ugovoru, već zbog mogućnosti da korisnici dnevno skidaju količine podataka za koje oni nemaju dovoljnan bandwidth. Drugim rečima oni ne garantuju ni brzinu protoka niti je dozvoljeno teorijski opsegom od 64Kbs, neograničeno skidanje podataka. Pa onda sa tako jasnim ugovorom na tržište. Bez toga ovo je čista prevara. Podmukla.

Nazad
Vrh Dno