Šta je novo?

I Am Alive

Trebali su josh da "rade" :p

Ocenise ga dobro na benchmark.rs-u, moram i ja da probam ovo "cudo" :)

Ja sam je presao, nije toliko losa... Samo je kratka

Uistinu, preterao.

Ja sam igru očekivao od vremena najave, ali ovo što sam odigrao uopšte nije ni prići najavama. Ja više od 50-60 (ocena) ne bi' dao.

Meni spocetka nije lose izgledala ali kad sam usao u igru nakon 1h je usledio uninstall..

Igra je fenomenalna, kakav samo smek ima ,) Grafika Unreal engine modifikovan samo tako i izgleda u*eravanje(sejderi, suncevi zraci, ma sve komplet). Topla preporuka. Prica nije losa, mracna a kraj zbrzan tek da ostavi nagovestaj za drugi deo. Prava poslastica, mogla je da bude izvanredan horor inace je rasna avantura u fazonu I am Legend sa Will Smith-om samo bez zombia. Obavezno odigrati.

Prilozi

• IAmAlive_game 2012-10-04 20-24-20-70.jpg
    IAmAlive_game 2012-10-04 20-24-20-70.jpg
    140.1 KB · Pregleda: 110
Igra je odlicna...msm "odlicna"...dobro je sto si non-stop kroz igru ogranicen sa stvarima,kako municijom tako i ostalim...metak je retkost a nekad imas 1 metak na 2-3 osobe :-D
Meni se svidela samo mi je zao sto iz ovog trejlera nema ni T...msm da je kao pocetak bar bio kao na trejleru zemljotresi itd...sadasnje vreme pa onda da pise kao dana,nedelja,meseci kasnije...medjutim,skromna ali OK igrica za ljubitelje 3rd person adventures..

Nazad
Vrh Dno