Šta je novo?

I Am Alive

Mogli bi modovi da ove igre što ne izlaze za PC da prebace u konzolni podforum... a i Gdin_M-a zajedno sa njima :D

...moguce je, ali u stripu paje patka, a ja sa mislio ovo da igram kao ozbiljnu igru i lepo da se udubim u taj svet.

Ok, whatever, verujem da na osnovu zivljenja u earthquake-torn Cikagu poznajes kako ce grad izgledati posle nenormalnog zemljotresa i ostalih elementarnih nepogoda. Tako da kad izadje igra i nema naslonjene zgrade imaces cemu da se radujes posto je udubljivanje zagarantovano. U suprotnom reci da je igra nerealna i neozbiljna i slobodno je pljuj.

G@W je napisao(la):
Mogli bi modovi da ove igre što ne izlaze za PC da prebace u konzolni podforum... a i Gdin_M-a zajedno sa njima :D

Mogli bi, posto je to jelte valjda neko ponizenje or what? A mogli bi i sobu da preimenujemo u "konzolnu sobu srama"? :D Ah da, igra za sada "izlazi za pc" dok se ne potvrdi drugacije.

Poslednja izmena:
Nadam se da nece preterivati u tome i dobro bi bilo da to ostane u nekim razumnim granicama...
Mogu oni malo da krive nize zgrade, ali glupo je da to rade s onim ogromnim kulama.
Evo nekoliko extremnijih primera:
image018.jpg

kobe_earthquake%255B1%255D.jpg

Poslednja izmena:
Jos uvek nije potvrdjeno da igra ne izlazi za PC ? Onda ima nade :)

Jos uvek nije potvrdjeno da igra ne izlazi za PC ? Onda ima nade :)

Za sad se vodi kao XBLA i PSN naslov,znaci nece ga biti na disku samo download,tako da PC tu i nema neke sanse,eventualno da se posle godinu dana pojavi kao Steam igra,ali mislim da su sanse za to male..

Svidja mi se koncept igre, samo da ga iskoriste na pravi nacin!

Za sad se vodi kao XBLA i PSN naslov,znaci nece ga biti na disku samo download,tako da PC tu i nema neke sanse,eventualno da se posle godinu dana pojavi kao Steam igra,ali mislim da su sanse za to male..

Mogu da se kladim da ce se pojaviti i za PC u razmaku od 6 do 12 meseci. :)

Vrlo verovatno. Uvek se pojave na steamu sve popularne igre sa xbla i psn. Nece tako lako propustiti profit.

Ma bre neverovatan PR bullshit, mada je i ocekivan. Uostalom, ne samo ovo nego i novi Ghost Recon: Future Soldier ne izlazi za pc vec samo za konzole http://www.pcgamer.com/2011/11/23/g...-is-a-counter-to-piracy-says-ubisoft-producer

And btw, ovakav ocajnicki marketinski intervjuu je samo kontra produktivan, al i ko da je bitno, kad zafali kesha onda se odradi ultra brz port sa najminimalnijm troskovima a o svemu o cemu smo ranije tupili o pirateriji na pc-u to nije ni bitno... its always money that matters to us.

Koji keš, pa nikada im neće zafaliti keš od PC publike, i onako svaka igra ode u nešto preko 500k kopija, pogotovo npr kao što bi I Am Alive otišao i novi Ghost Recon. To nikada nije bila prodavana igra. Oni izbace port čisto da ono, ispune svoju kvotu i da kažu "evo vam na, igrajte se i vi malo"

A sa ovim rastom prodaje boxova, koja je u novembru skočila nennormalno zbog mw3 (prodali preko 500k koliko znam) čisto i sumnjam da će izbaciti PC verziju. Zašto bi kada 80% amerikanaca kupe svaku igru gde su ameri uzvišeni i jebu sve po svetu...

Cekaj, npr. igra se proda u 100 000 primeraka na pc-u po 20 evra ili dolara to mu dodje oko 2 milke. Onda:

Perhaps it will only take 12 guys three months to port the game to PC, it’s not a massive cost but it’s still a cost.

koji bi ionako radili za male pare i recimo da njima nekim cudom isplate 100k evra/dolara, nek steam uzme recimo 30 posto od prodaje posto je sada jelte sve digitalno i dodjosmo na 1.3 milke profita. I jel to nije malo i gotovo dzabe kes za minimalno ulaganje??? Da je i 50k kopija po njegovim recima bilo bi pola od toga. Ali ne, bitno je da je piraterija kriva, bla bla, truc truc, to je malo para i nije vredno ulaganja jer sta covek da radi kad sa tim parama ni kola ni kucu u 90210 ne mozes da kupis. A ovamo bi prodali dupe i za 1000 dolara.
Pohlepa i najgore PR marketinsko proseravanje je ovde u pitanju i to je neverovatno ocigledno. Srecom pa je covek ocigledan slepac koji ne zna pravilno da laze i pretvara se u intervjuu, koliko su drugi magovi za njega, ako je za neku ironicnu utehu. :D

ima da jtagujem konzolu i da skinem igru besplatno i da mu posaljem video kako se igram.

Ima da kupim igru i da se širim sa achievements-ima na live-u xD

zanimljivije je na prevaru

Ma ima da kupim igru da da je leechujem dok imam internet :p

Igra je dobila 4,5(Bad) na IGN...mozda na kraju i nije tolika steta sto se nije pojavila na Pc...

Poslednja izmena:
Da ali zato na eurogamer-u i gamespotu 8/10 koji su mnogo objektivniji nego ign reviews for money...

Probao sam demo na PS3. Nije lose...

Da li je sredjen ai i ostali problemi sa konzole_

Nazad
Vrh Dno